Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48.478
Cevap
575
Favori
2.761.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 den beri üyeyim. İlk ikisini iptal ettim MH nin verdiği yüksek fiyat yüzünden. bu 3. üyeliğim 2012 nisan dan bu yana. az önce aradı MH çalışanı geçen yıl k kartı ile almışsınız bir ay sonra sona erecek size avantajlı teklif etmek istiyorum dedi. mevcutta beş büyükler belgesel sporsever ve spor ekstra var. bunların devamı olan hangi paketse artık aylık 79 TL dedi. üstelik hd ücretsizmiş mobil ligtv ve beş büyükler değil tüm maçları izleyecekmişim. çok söyledin bilader dedim. 2 ağustos itibariyle geçen sene ödediğim paketlerin süresi biter ben de eyvallah der ayrılırım o kadar. öptüremeyeceğim kendimi bu araplara. leş futbolcular leş hakemler leş yöneticiler böeah 30 TL yeter tüm pakete aylık.
  • schumi32frht S kullanıcısına yanıt
    Banada aynı pakete 99 TL dedi bende 3 Temmuz'da elveda o zaman size dedim tamam dedi. Normalde dur gitme filan derlerdi :D.
  • Vay anasını ya, geri adım atmıyorlar demek yada iyi teklif verdiklerinden söz alıyorlar ketum olmaları için, yaprak kıpırdamıyo burda..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

    Banada aynı pakete 99 TL dedi bende 3 Temmuz'da elveda o zaman size dedim tamam dedi. Normalde dur gitme filan derlerdi :D.

    Bugün beni de aradılar normalde 2018 4. aya kadar olan pakette film,belgesel,çocuk,sporsever ve hd hediyesi var ilk 2 ay 14.99 sonrası 21.99 şeklinde olan pakete dizileri ekliyor ve bu ailenin yıldızı paketi ile 45 diyor ...bir de uygunaymış dedi :) dedim sizin firma neyin peşinde, bende taahhüt bittiğini gün direk iptal dedim .. biz yapılanmayla fiyatla düşer diye beklerken siz iyice artırdınız deyince cevap veremedi.

    Hatta buradan bahsettim eğer kayıt dinleniyorsa forumlarda bir çok insanının iptal etmeyi düşündüğünü de yazdım..
  • Bence bunların yeni politikasi daha az üye ama daha fazla fiyat. Böylelikle daha az kutu masrafı ve daha az müşteri temsilcisi çalıştırmak. Yoksa hiç bir kurum elinde ki müşterileri bu şekilde kaybetmeye kalkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yara alıyorlar guncellemeyin paketleri iptal edin. Yara aldıklarının kanıtı Digiturk play paketlerini daha halen açıklamamalarıdir. Legal isteyen Digiturk play alır formda ortak bulup kendi takiminin maclarini izler . İllegal isteyen de ne yol izleyeceğini bilir . Adamlara süper ligi çok pahalıya kakaladilar . Onlarda nasil cikaracaklarini bilmiyorlar. Burası Fransa ya da Arabistan pazarı değil Türkiye pazarı fena carpildilar haberleri yok .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    Bu pazarlama stratejisi ile daha çok üye kaybederler.
  • Tarzan454 kullanıcısına yanıt
    Bir ara kaldırmışlardı ama fiyatlar belli sitelerinde. Gördüğüm kadarı ile öncekiler aynı.
  • Digitürk play belli değil hocam daha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene sırf illegal izlememek için gittim dıgıturk bağlattım ama ona teşvik ediyorlar kendi elleriyle. ağustos un başında bitiyor taahhüt. muhtemelen herkese sundukları ilk 6 ay %50 sonraki aylar 99 teklifini sunacaklar ve ben kabul etmeyeceğim. 1 sene sürdü dıgıturk maceram bundan sonra kolay kolay bulaşmam bu platformlara
  • Aslında basit bir hesap yapsak kdv dahil ligler yıllık $600,000,000 alındı.$ sabitlendi ortalama 3,30₺ dersek. Toplamda yıllık 600,000,000x3,30₺=1,980,000,000₺ yapar bunuda şu anki digiturk müşteri sayısına(yaklaşık 2,750,000) bölersek buda yıllık 720₺ olur :) onuda 12 ye bölsek aylık 60₺ yaparki bu da liglerin değeri olur diye düşünüyorum.(bu hesap da ticariler işletmeciler dahil değil.ayrıcabu hesaba göre herkes ligleri izliyordiye kabul yaptım. Kabaca katarlılarda bu hesabı yapmışlardır diyorum) bilmem ne dersiniz forumdaşlarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawcoffe

    Aslında basit bir hesap yapsak kdv dahil ligler yıllık $600,000,000 alındı.$ sabitlendi ortalama 3,30₺ dersek. Toplamda yıllık 600,000,000x3,30₺=1,980,000,000₺ yapar bunuda şu anki digiturk müşteri sayısına(yaklaşık 2,750,000) bölersek buda yıllık 720₺ olur :) onuda 12 ye bölsek aylık 60₺ yaparki bu da liglerin değeri olur diye düşünüyorum.(bu hesap da ticariler işletmeciler dahil değil.ayrıcabu hesaba göre herkes ligleri izliyordiye kabul yaptım. Kabaca katarlılarda bu hesabı yapmışlardır diyorum) bilmem ne dersiniz forumdaşlarım

    ++BU hesapta REKLAM gelirleri yok reklam yerleştirmeler yok ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawcoffe

    Aslında basit bir hesap yapsak kdv dahil ligler yıllık $600,000,000 alındı.$ sabitlendi ortalama 3,30₺ dersek. Toplamda yıllık 600,000,000x3,30₺=1,980,000,000₺ yapar bunuda şu anki digiturk müşteri sayısına(yaklaşık 2,750,000) bölersek buda yıllık 720₺ olur :) onuda 12 ye bölsek aylık 60₺ yaparki bu da liglerin değeri olur diye düşünüyorum.(bu hesap da ticariler işletmeciler dahil değil.ayrıcabu hesaba göre herkes ligleri izliyordiye kabul yaptım. Kabaca katarlılarda bu hesabı yapmışlardır diyorum) bilmem ne dersiniz forumdaşlarım

    bi kere hesaplaman çok kabaca bir hesap, birçok varsayım içeriyor ama hadi diyelim kısmen dogru yada buna yakın degerler söz konusu.

    60 TL ile 2.750.000 müşteriye maç izlettirerek lig masrafını kurtarır dersek burda yapacakları en akıllıca hareket bir kere 2.750.000 müşteri sayısını arttırmaktır. bunu da nasıl yapar? 60 TL'yi düşürerek.

    60 TL yerine tüm maçları 50 TL derse yada taraftar paketi gibi bir takım 35-40 TL derse müşteri sayısı artacaktır.
    tabi baska kampanyalarda yapmak zorundalar.
    3 ay bedava spor ekstra vs...

    yalnız ben sunu anladım, digitürk'ün Katar'lılara satılmadan önceki yaptıkları indirimler, su son 1-2 senede yaptıkları indirimler bile bile lades imiş, yani hiçbir şekilde kar etmek istememişler, zararına da olsa çok iyi fiyatlarla eldeki müşterileri kaybetmediler ve yeni müşterilerde eklediler.
    bu da sonuç olarak digitürk satılacağı zaman digitürk'ün değerini ve lig tv üye sayısıyla süper ligin de değerinin de artmasını sağladı Katar'lıların gözünde.. güzel bir pazarlama taktiği imiş.
    Katar'lılar satın aldıktan sonra gördüler hanya'yı konya'yı, karşılarına ordu gibi başınu donanımhaber ölücülerinin çektiği bir ekip çıktı ahahaha

    o yüzden ilk başlarda fire vermek istemiyor Katar'lılar ama Türkiye pazarı böyle ölücü pazar bakalım nasıl idare edecekler.
    1-2 sene yüksek fiyattan gitmek isteyebilirler, pazarı denemek isteyebilirler baktılar olmadı ya digitürk'ü satarlar yada fiyatları indirirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 21 Haziran 2017; 15:16:1 >




  • elbette yazmamdaki amaç zaten bu; bu ligden birşey olmaz denildiği vakit altını doldurmalıyız. Ahanda rakamlar :) başka fikirleri olanlar onlarda eklesin ancak bir şekilde bu rakamları yorumlamak lazım. Belkide bunu okuyan yetkililerde vardır fikirleri değişir bence pazarlama stratejilerini biraz daha aşağı çekseler hem müşteri sayısı artar hemde kaçak izlenmeler azalır mı acaba diye de düşünmüyor değilim
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim müşteri kaybederler ve bu kayıp giderek artacak öncelikle kendileri zarar ederler
  • Adamların biz ne kadar fiyatları yüksek desek de oturmuş belli sabit müşterileri var. Bu adamların çoğu zaten indirim falan almadan önceki yıllarda devam ettiler izlemeye. Sen tek sosyal aktivitesi hafta sonu evinde maç izlemek olan adama 15 20 lira fazla ver desen sesini çıkarmaz paşa paşa verir o parayı. Ne olur bundan sonra indirimli fiyatta önceki yıllarda izleyen müşteriyi kaybetmiş olabilir ama onun belki de daha fazlasını evinde maç izleyen adamdan çıkarır yeni fiyatlarla.

    Bu da daha önce söylediğim gibi daha az kutu masrafı ve daha az çalışan demek oluyor.
  • Şöyle söyleyeyim. Burada bizler iptal etsek de üçün beşin hesabını yapsak ta, bu adamların hem sağlam müşteri potansiyeli hemde etliğe sütlüğe dokunmayan müşteri potansiyeli var. Yaşamış olduğum bir durumu anlatayım. Üst komşumuz SüperLig paketine taaahhütsüz 90 TL veriyor. Laf açıldı bende dilekçe ver 50Tl'YE kadar indirirler dedim. Parayı ödeyen adam, ilgilenen ben oldum. Adamın bana dediği laf şu; "Aman kim uğraşacak dilekçeyle onla bunla zaten otomatik ödemem var maaşım iyi boşver" Adamın dilekçe yazısı yazması, kart no, üyelik no bakması 5 dakika.Fax çekmesi 1 dakika. Bunu yaopmaktan aciz üşengeç.

    Anlayacağınız bu kafadaki adamlar sayesinde seni kaybeder, mevcut olan müşterisinden senden doğan zararı karşılar. Hemde senden Receivar'ını alır. Yeni gelen üyeye verir. Ticari bakımdan daha avantajlı..Ülke olarak sorumluluk ve sorgulama bilincimiz olmadığı için zaten bu kurumlar çok büyüyor ve alt ve orta sınıfa hitap etmiyor. Bana dokunmayan bin yaşasın yada kim uğraşacak kafasındayız, miskiniz ülke olarak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdiHaberdar -- 21 Haziran 2017; 19:1:28 >




  • İllegal izleyin bu kan emicilere para kaptırmayın!
  • Lanceloth L kullanıcısına yanıt
    edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 22 Haziran 2017; 10:41:54 >
  • önümüzdeki sezon için lig tv kampanyası varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.