Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (3107. sayfa)
4 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Sözde 4k paketini sattılar yıllık peşin ödedik bu ay iadesiz kapattılar 4kyı
Paranın üstüne yattılar şimdi gel de uğraş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
TFF başkanımız şu leş kaliteden ötürü beIN'e söz söyleyeceğine yorumcuların pozisyon yorumlarına istinaden tehdit ediyor. İmam bilmem ne yaparsa cemaat ne yapmaz. Böyle futbol yönetimine böyle yayın kalitesi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 13 Aralık 2025; 19:23:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tcl tv ile modül kullanıyorum. Bein -1 kanalı açmak istediğimde şifreli kanal diyip açmıyor. Sebebi nedir acaba. Premier Ligi şak açıyor süper Lig tık yok. Git gel yapınca düzeliyor bazen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yeniden kurulum yaptınızmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar...dijitürkün eutelsat uydusundan yıllar önce niçin ayrıldığına halen şaşırıp kızıyom zira dünya çapında kaliteli avrupa uydusu...!!!...gönlüm isterki rakip firma bile eutelsat uydusuna geçsin...!!!...çanak antenimizi hotbirtemi veyahut hellassatamı çevirttirsem şeklinde düşünüyom zira yıllardır astra uydusunu izlemekten bıktım usandım yahu...!!!...
_____________________________ hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model... -
2002 den beri uyeyim, iptal talebi verdim, 600tl teklif ettiler. Kabul etmedim. Bekliyoruz bakalim.
Iptal eder tekrar abonelik acarim en kotu. Saka gibiler.
Türkiye'deki çöp yayıncılık anlayışı ile çağdışı receiverları hak gören beIN'ın bir de diğer ülkelerde kullanıcılarına sunduğu cihazlara ve yayınlara bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 14 Aralık 2025; 11:10:10 >_____________________________
Mühendis -
Evet halen aynı. Hatta yapmak istemiyorum artık çünkü her yaptığımda tüm kanallar gidiyor tekrar favorilere alıyorum tek tek
Ağzım açık kaldı...
Ben sırf şu dandik kutulara kalmayayım diye modül almıştım. Keşke bu zımbırtılar burada olsaydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Artık sadece tel ile abonelik iptal edilebiliyormuş. Ayın 23 ünde bitiyordu. Bugün aradık o gün ararsanız anında iptal ederiz kapanır dediler. Umarım bi problem olmaz. Bu arada 530 teklif ettiler kabul etmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ SONY KDL43W807CSAEP-----PLAY STATİON 4-----TELED -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 15 Aralık 2025; 0:28:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ortak hareket edelim. 4K modül konusunda da parasını peşin ödeyip yayını kapanan arkadaşlar var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
Tüm bilgiler hatalı size söylenilen; edevlet, fax, online işlemler ve tel ile iptal edilebilir. Anında iptal edilmez tam 7 gün sonra iptal oluyor.
burada yazılanlara göre TCL TV lerde modüller sorunlu, başka hiçbir markada sorun çıkmadığına göre TV ile alakalı bir sorun var bence.
Yani 7 gün önce mi aramalıyım tel ile yapacaksam hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ SONY KDL43W807CSAEP-----PLAY STATİON 4-----TELED -
Bende de tcl tv modül hangi şifreli kanal olursa olsun illa git gel yapmam gerekiyor ki kanal açılsın. Aksi takdirde dediğiniz şekil şifreli kanal yazısıyla karşı karşıya kalıyorum. Lakin şimdiye kadar öyle git gel'den sonra açılmayan kanal olmadı.
Sorun yaşayıp çözüme kavuşturan varsa dinlemek isterim açıkcası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: Yamann-S
XBOX: YamannS#7811
STEAM: teneke_kupa -
Benim üyelik 2 ocakta bitiyordu, geçtiğimiz Pazar günü e-devlet üzerinden iptal başvurusu yaptım 6 defa aradılar boş paketleri teklif ettiler kabul etmedim 7. gün abonelik iptal edildi diye SMS geldi. İptal süreci 7 gün kısacası.
_____________________________ -
Berkay ocağa kadar Yıldız dolu hediyeli 79 luk pakete online işlemler üzerinden sporun yıldızı tek çekim yıllık 1500 TL teklif geldi. ne düşünüyorsun ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sabır Kurtuluşun Anahtarıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt