merhaba bir ay sonra falan benim sözleşme dolacak heralde. en güncel en iyi teklif nedir faks sonrası ? sporun yıldızını kullanıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyoncubaba -- 21 Aralık 2020; 15:32:31 > |
|
kendim için değil leonart16 arkadaş için yazdım dsmart paketini |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ocak 2 benim de bitiş.E-devlet üzerinden bu gün gönderdim.İşime gelecek bir teklif gelmezse D-Smart deneyeceğim 1 sene modüllü üyelik satiliyormus N11 de tek düşüncem kimlik fotokopisi istiyorlarmış.Gormeden bilmeden kimlik fotokopisi yollamak içime sinmiyor yoksa çoktan geçmiştim oraya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dsmart sitesinde dediğiniz fiyatlara bu paketleri göremedim ? |
dsmart sitesine girin sağ alt köşede mh temsilcisi yazıyor ordan bilgi alın orda daha uygun veriliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 22 Aralık 2020; 10:21:47 > |
|
|
Bankaların internet şubesinden de e-devlet'e devam ediliyor. |
|
Bi bitmediniz ya... |
hocam bu teklif için kredi kartından tek seferde mi çekim yapıldı yoksa her ay yeni fatura mı çıkıyor? |
iptal için en dip bana verilen fiyat 12 ay ailenin yıldızı+6 ay film ve dizi+6 ay spor ekstra+2 nisana kadar box office+takımın maçları 3 şubata kadar 22 tl (kredi kartı) |