Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (1820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hasan3336 , hasan3336 , matkaya Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
48.512
Cevap
577
Favori
2.763.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 18181819182018211822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • spektaküler kullanıcısına yanıt

    Aynı teklif bende kanıt etmedim.Donduralim dedi peki dedim.Eskiden son teklif bir hafta falan sonra sunulurdu.Sene sonu rakamlar düşük gozukmesin diye dondurmak istediler.Seneye kim öle.kim kala diyorlar.Yakinda beyaz bayrak çeker bunlar bu kafayla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dondurma teklifini kabul etmiştim ama

    Degerli uyemiz, ucretsiz olarak kullandiginiz Ailenin Yildizi servisiniz Ocak ayindan itibaren indirimli fiyatlar uzerinden ucretlendirilmeye baslayacaktir. Bir yil sabit fiyat garantisi ile devam edebilmek ve tum sorulariniz icin 0212 473 7373'u arayabilirsiniz.

    Mesajı geldi şimdi. Tekrar iptal dilekçesi verip bu sefer kapattıracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersyno kullanıcısına yanıt

    Aynı mesaj bana da geldi.Bende e devlet üzerinden işlemi yapacağım birazdan tekrar.Kendi düşen ağlamaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inso

    İptal başvurusunda bulundun mu?



    Alıntıları Göster

    Yok normalde benim kasımın 3unde bitecekti,beğenmedim ozamanki sunduğu teklifi, Ailenin yıldızına geçtim 2 ayda sporun yıldıız hediye verdiler,3 ocakta bitecek,ozaman arayın belki uygun kampanya olur dediler beğenmeseniz de 50 liramı ne bedel ödersiniz kabul ettim bende,2 ay 19 tl ödedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt

    illegal ticaret yazmissiniz ,ben burada tavsiyede bulundun ,iftira suctur bilginize.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba üyeliğimi iptal ettirmek için e-devlet üzerinden abonelik fesih başvurusu yapmak istiyorum. taahhüt tamamlanma tarihi olarak 2 ocak 2021'i gösteriyor. "Taahhütlü abonelikler için cayma bedeli çıkabilir. Çıkabilecek cayma bedeli miktarını öğrenmek için işletmeciniz ile görüşünüz." diye bir ibare var. 2 ocak tarihinden sonra mı iptal ettirebilirim yoksa 8 gün kalmış şimdiden fesih işlemine başlayayım mı? 8 gün kaldıktan sonra bana cayma bedeli vs. çıkarmaya kalkarlarsa cinnet geçirtirler sonra:) deneyimlemiş olan var mı?

  • gios G kullanıcısına yanıt

    Şimdiden atın siz. 8 ocaktan sonra kullanıma kapatılmasını, aboneliğimin sonlandırılmasını istiyorum diye de ekleyin.

  • E-devlet üzerinden iptal başvurmuştum, Ailenin Yıldızı + 6 Ay film dizi+ MArt başına kadar taahhütsüz + Şubat'a kadar da taraftar paketi ile 6 ay 15 6 ay 35'e anlaşmıştık ki, son anda modüllü kullandığımı görünce taraftar paketi tanımlayamıyorum dedi. Ben de kutu istemediğimi, modülle devam edeceksem kabul edebileceğimi dedim. İptal başvurumu tekrardan oluşturdular, tekrar arayacaklar gibi gözüküyor.

  • Adıma kayıtlı 2 üyelik var ikisi içinde iptal talebi verdim. Gerekçelerim o kadar netki peki deyip kapatıyolar. Ailenin yıldızını 6 ay 15 6 ay 30 dan verip sinema dizi heidye veriyor. Bende diyorum ki youtubedan bile bir dünya kanal canlı yayın yapıyor çatal taksan çekecek tv kanalları (ulusal kanallar) için neden para vereyim diyorum, ama efendim sinema dizi belgeselde var. E onun içinde netflix var, sizin filmleriniz güzel değil birde sanaürlü diyorum peki deyip kapatıyorlar. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum, spor paketi için alıyor bir çok insan, ( sinema belgesel dizi için alanları tenzii ederim) yap şunu makul fiyata 50-60 lira 10 abonen olacağına 100 abonen olsun, insanlarda illegela yönelmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 26 Aralık 2020; 1:12:49 >
  • @cio_cio teşekkür ederim en mantıklısı dediğiniz geldi. detaylı yazıp örneğin şu tarihte bitiyor ve o tarihten itibaren aboneliğimin taahhütüz veya taahhütlü devam etmesini istemiyorum şeklinde göndereceğim.

  • cawrash C kullanıcısına yanıt

    İptal için aradıklarında Beinconnect siema.dizi paketini 140 TL ye aldım yıllık.İstedigim.zaman izliyorum.İngiltere ligi gitti zaten.Bir Super Lig bir İtalya ligi bir de UEFA ve şampiyonlar ligi kaldı elinizde taraftar paketi 40. Diyorsunuz dedim.İpyal etmeyin donduralim dediler hadi bakalım dedim peşine Ocak 3'ten sonra ücret artacak diye SMS. Attılar.hepsi hikayeci bunlarin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar zam konusunda eğer ciddilerse kendi ayaklarına sıkıyorlar demektir. Yahu, ülkenin durumunu anlatmaya bile gerek yok. Şartlar belliyken, Digitürk kel başa şimşir tarak hesabı olsa ne olur olmasa ne olur.


    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun modul konusunda arayip birsey yapamayacaklarini belirttiler peki dedim. Ocak basi itibariyle iptal olacak Digiturk’um. Digiturk yerine Eurosportları ve S Sport’u izleyebilecegim en uygun paket n11’de satılan Dsmart d-fix Aile Spor paketi olarak gozukuyor. Yillik 165 TL’ye satiyorlar. Almayi dusunuyorum, baska onerisi olan var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmshn kullanıcısına yanıt

    Kimlik fotokopisi istemeseler kesin alacaktım.Ama tanımadığım bmedigim.yere fotokopi yollamak sorun.O yüzden D-Smart go peketi aldım mega paket 200 TL ye web üzerinden aynı anda 2 kişi bağlanıyor Ortak alınırsa adam başı 100 TL ye gelir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız dolu pakete 120x12 teklif geldi bugün. Kaça kadar düşer bu bu sene? Neredeyse 20 yıldır Digiturk ile restleşmekten sıkıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film dizi arti 4 ay avantaj paketi,3 ay taraftar 42 tl faturali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicomedian

    Yıldız dolu pakete 120x12 teklif geldi bugün. Kaça kadar düşer bu bu sene? Neredeyse 20 yıldır Digiturk ile restleşmekten sıkıldım.

    113 tl ye anlaştım ben 6 ayda iq plus kutu hediye.

  • E devlet iptal başvurusu sonrası gelen teklif;

    Ailenin yıldızı + 6 ay film paketi + 6 ay spor extra + Şubat ayına kadar Fenerbahçe maçları (7 maç). İlk 6 ay 15 lira son 6 ay 35 lira. 2 ay sonunda cayma bedeli ödemeden iptal etme hakkı.

    7 maçı izleyip iptal ederim büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ocakda bıtıyor edevletten basvuru yaptım. Sporun yıldızını 2 ay tahatsüz izliyordum. En iyi teklif nedir. Sporun yıldızına?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım. Teklif gelince buradan yazar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 18181819182018211822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.