Şimdi Ara

Digiturk Plus & Digiturk 4K hangisi tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben 6 yıldır Digiturk üyesiyim, 2 yıldır maçları izliyorum.

    Şu an kullandığım cihaz DT-5103HD Ağustos başı itibarıyla engelli indirimiyle sporun yıldızı paketim başlayacak maç olan dönem 70 tl diğer dönem 20 tl.

    Kutu ve kumanda eskimeye başladı, plus ile 4k arasında ne fark olur merak ediyorum. İndirimle beraber plus üyelik 7,5 TL, 4k üyelik 10 tl'ye geliyor.

    Evimde sınırsız internet var, smart tv'yi de aktif kullanıyorum. Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz ve tabi hangi kutuyla beraber?

    Dipnot olarak bu paketlere geçmeden cihazımı değiştirme talebinde bulunabilir miyim? Humax kutulardan bahsediliyor çok anlamıyorum bu konulardan teşekkür ederim.



  • DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K bu cihazı öneririm harika görüntüsü var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k kutuyu tercih et hocam 7.5 lirayla 10 ₺ arasında 2.5 ₺ var. Çok bişey değil bu 2.5 ₺ sana ekstradan çok kaliteli görüntü, aynı anda 4 adet kayıt yapma imkanı, tv 4k ise 4k kalitesinde maç izleme imkanı, kutudan kablosuz olarak modeme bağlanma imkanı ve plus kutuya göre çok daha seri işlem yapma imkanı sunacak. Anlayacağın aradaki 2.5 ₺ sana kat kat fazla dönecektir. Ayrıca şunu söyleyeyim plus kutu 4k kutuya göre çok yavaş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.