Şimdi Ara

Digitürk Play 2013-2014 SEZONU HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    geçen yıl bende 10mb fiber net (AKK Dolunca 3mb) ile 1200k yı sıfır donma ile izliyordum bu sene hayal kırıklıgı :(
    insanı zorla korsana yönlendiriyorlar :)
  • tekrar söylüyorum 1200k da izliyorum öyle fiber falanda kullanmıyorum 300tl lik pakedi aldım kampanyadan. şimdiye kadar ne dondu ne de görüntü bozuldu. gayet memnunum
  • Ratumix kullanıcısına yanıt
    desene superonline fiberi bana sorun yaratıyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbasaran82

    desene superonline fiberi bana sorun yaratıyor :)

    Yapmayacaklari is degil. Yaptik deseler inanirim yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yil kalite cok kötü. Daha önceki sezon 1200 k ile izleyebiliyorduk, son 2 hafta bu 600 k ye düstü. 259 Lira verdim ve cok pismanim... Insan para vermis olsa bile acaba maci kahvedemi izlesem diyor... Bu insanlar kazik atmaya neden bukadar merakli? Kaliteli hizmet verseler ne olurki? Kesinlikle kalitesi tekrar en azindan 1200 k olmadan üye olma cok pisman olursun... 259 liraya Korsan internet yayin kalitesi... rezalet!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin 549 tl full hd şampiyonlar paketini alın....sonra digiplayi iptal ettirin mh den...250 değil 550 verin 2 ortak arkadaşınızla...cam gibi ve gerçek canlı yayın izleyin hem de kafanız çok rahat olur....ama pardon ya bu adamlara para kazandırmayın..
  • Ortak arkadas nasil oliyor normal uyelikte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sezon 1200 ile izlediğimiz maçları şimdi 400k ile izliyoruz. yıl 2013 olmuş artık 400k ile yayın mı verilir. Aldığınız paraya yazık. Hakkımı helal etmiyorum.
  • Digiturkplay ile 3.yılım. Bu sene kalite berbat. HD yayın izleme hakkına sahip olmama rağmen; windows, ios, android sistemlerin hepsinde 16MB internetimle çile çekiyorum. Görüntüde donma, kesilme, uygulamalarda kapanma. Reklamlarında korsancılara yaptıkları bütün yakıştırmaları kendileri bize yaşatıyor. İptal için aradım, bana kullandığım bütün sistemlerdeki uygulamaları yeniden kurdurdular. Sonuç: rezalet bir maç daha. Ts-Karabük. Konuyu açan arkadaşa tavsiye, digiturkplay airplay ile tv ekranına gönderilmiyor. Kablo ile denemedim. Kullandığım sistemler: asus zenbook, galaxy s4, ipad mini, apple tv, 16mb sınırsız internet. Digiturkplay aboneliğini mi? Bir daha asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf_555

    Geçen hafta geçen seneki gibi görüntü kalitesini manuel ayarlama seçeneklerini getirince bayağı netleşti görüntü fakat geçen seneki kalite yok şuanda.

    Hep böyle olcagi yok ilerde düzelecek inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkcube

    Digiturkplay ile 3.yılım. Bu sene kalite berbat. HD yayın izleme hakkına sahip olmama rağmen; windows, ios, android sistemlerin hepsinde 16MB internetimle çile çekiyorum. Görüntüde donma, kesilme, uygulamalarda kapanma. Reklamlarında korsancılara yaptıkları bütün yakıştırmaları kendileri bize yaşatıyor. İptal için aradım, bana kullandığım bütün sistemlerdeki uygulamaları yeniden kurdurdular. Sonuç: rezalet bir maç daha. Ts-Karabük. Konuyu açan arkadaşa tavsiye, digiturkplay airplay ile tv ekranına gönderilmiyor. Kablo ile denemedim. Kullandığım sistemler: asus zenbook, galaxy s4, ipad mini, apple tv, 16mb sınırsız internet. Digiturkplay aboneliğini mi? Bir daha asla.

    çok teşekkür ederim dostlar elinize sağlık

    Bende bugun digiturk ile tekrardan 1 sene daha taahüt yaptım. HD yayın kalitesiyle tv de izlemek pahabiçilmez :D


    Herkese tavsiyem digitürk ile sıkı pazarlık yapıp diretmeniz . Eski üyeler iptal ile korkutun net konuşun iyi fiyatlar veriyorlar taahut edip




  • bjk macını izleyemecekler pm
  • beyler 5 liralık üyeliğe geçsem mi diyorum arasıra. Premier liginin tüm maçları veriliyor mu yoksa seçmece mi? Mesele 1 günde aynı saatte 3-4 maç oluyor 1 tanesini mi veriyorlar yoksa istediğimizi izleyebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.