Şimdi Ara

digiturk paket fiyatlari ve yurtdisinda kullanmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
18.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben yurtdisinda yasiyorum ve 15.20 gune turkiyeye geliyorum..ordanda digiturk alip buraya getirecem..arastirdim mumkunmus..cunku digieuro hem pahali hemde bi halt kanal yok icinde..oncelikle bole kullananlardan tavsiyeleri varsa cok iyi olur

    ikincisi pek bilgim yok digiturkle iligili..turksat eutelsat farki nedir?hangisini almak daha mantikli olur..ayrica ben normal kanallar + ligtv seyretmek istiyorum..fiyat olarak aylik ne kadara gelir..ve ben aldigimda 1 sene pesin odeyecem bunun icin ekstra bi indirim saglarlarmi..yani gidip bir bayiden mi almak mantikli yoksa digiturkumu arayayim?

    tesekkurler simididen



  • Bilgisayardan izlemek istersen digitürk play üzerinden paket satın alınabiliyor. Bilgisayarı televizyona bağlayıp televizyondan da seyredebilirsin.
  • Yurtdisinda turksat seceneginiz yok sadece yasadiginiz bolge eutelsat kapsamindaysa yani avrupadaysaniz digiturk cihazinizi alip yurtdisina goturebilirsiniz. Bence kesinlikle turkiyedeki evinize normal kurulum yaptirin, kullanip cihazin sorunsuz calistigindan emin olun, sonra da gidip yazliginiz icin lazim oldugunu soyleyerek uzerinde digiturk yazan mdu lnb alin (birkac tipi vardir, ilk takilanla aynisini alin mutlaka sorun yasamamak icin) yaninizda goturmek icin. Kutunuzu ve lnb'yi yaninizda goturup bu lnb takili bir canaga eutelsat ayari
    yapacaksiniz. Dikkat etmeniz gereken en onemli sey yurtdisinda cihazi asla internete baglamamak. Ayrica musteri mizmetlerini de yurtdisindan aramayin. Bu sekilde yillarca sorunsuz kullanirsiniz.

    Sececeginiz pakete ve fiyata birsey diyemem onu siz bilirsiniz.

    Ekleme: Turkiyeden aldiginiz digiturk play yani iptvyi yurtdisindan izleyemezsiniz, onunda kendi paketi var, o secenegi unutun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 9 Haziran 2012; 10:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar icin saolun..ama nincakurba bilmedigimden soruyorum..yani biz burda turksat yayinlari normal uydu falan izliyoruz yinede alirken eutelsata gore mi ayarlamak lazim turkiyede..ayrica fark neki sadece canagin cevrildigi yon degilmidir turksat-eutelsat farki...sacma soruyorum belki ama cahillik iste:) sadece gidince bayide pot kirmayayiim yurtdisi muhabetiyle ilgili sikinti cikmasin diyorum
  • Turksat ve eutelsat iki farkli uydudur ve sinyal bolgeleri farklidir. Digiturk asil olarak eutelsat uzerinden yayin yapar. Siz eve digiturk baglattiginizda zaten o canak eutelsata ayarlanir teknik servis tarafindan, turksata degil. Bu sizin icin avantaj aslinda cunku digiturk turksatta olsaydi yurtdisina goturdugunuzde sacma euro kanallari haric yayin seyredemezdiniz. Turksat avrupa bolgesinde euro kanallari haricindeki yayinlari kisitlamaktadir, o sacma kanallara mahkum olmanizin sebebi de budur.
    Siz normal digiturku baglatin hic birsey soylemeden, sonra ekstra bir mdu lnb satin alin bayiden ve bu lnb ile kutunuzu yaninizda goturup eutelsata ayarlanacak bir canaga baglayin. Hepsi bu. Teknik servise de disari goturucem filan da demeyin. Ve cihazi yurtdisinda kesinlikle internete baglamayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 10 Haziran 2012; 0:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirip kurdunuzmu hocam durum nedir. Bende belgesel kanallari icin dsmart düsünyordum ama gördügüme göre digiturkte daha cok belgesel kanali var. Digturk alip getirip izlemeyi düsünüyorum.
  • 21 haziranda turkiyedeym.ondan sonra haber veririm durumla ilgili
  • Ben TR'den aldığım digiturk üyeliği ile Suudi Arabistan'ın orta bölgelerinden çanağı Eutelsat'a ayarlatıp seyrettim 1 yıl kadar. Gerçi çanak neredeyse yere paralel duruyordu uyduyu görebilmek için ama sorunsuz izledim. Bu anlamda yaşadığınız ülkenin Eutelsat'ı görüp görmemesi önemli. Tüm Avrupa rahatlıkla görüyordur ama ABD'den izleyemezsiniz örneğin. Eutelsat'ın kapsama alanını kendi websitesinden kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustang07

    21 haziranda turkiyedeym.ondan sonra haber veririm durumla ilgili

    Beklemedeyim hocam tessekürler.

    @joseph27 ben Avusturyadayim herhalde izleebilirim gibi ama yine de emin olamiyor insan tabi.
  • hocam mrb. extradan mdu lnb alın demişsiniz. almasak olurmu. zaten cihazla beraber orjinal lnb yi montaj yapacaklar. takılı olan lnb yi ve cihazı yurtdışına götürürsem seyredemezmiyim . şimdiden teşekkürler.
  • meraba arkadaşlar bir gelişme var mı acaba konuyu acan arkadaşım yapabildin mi acaba bilgi verirsen sevinirim bende aynısını yapmayı düşünüyorumda ?
  • Böyle birşeyi Digiturk tespit ederse kartınızın sinyalini keser arkadaşlar bilginiz olsun
  • slm arkadaslar.bilgi vrmek amcli yaziyorum.tr den digitürk getirbilirsiniz.avrupanin heryerinde izlersiniz.ama bugun beni digitürk euro aradi.artik avrupayada tükiye karti veriliyor.yani trdeki butun kanallar var.ustelik tr den daha uygun.ama bn belgesel kanali olsun isterim derseniz o yok galiba.70 tane tr kaali var.ama bu karti ayri bir makinay takiyorsunuz.yani bi ligtv ici birde bu kart icin iki cihaz takmaniz lazim.digitürkün bi sayfasindada tr adresi vermek sartiyla tr digitürk pketleri veriliyor.saygilar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karani_87

    slm arkadaslar.bilgi vrmek amcli yaziyorum.tr den digitürk getirbilirsiniz.avrupanin heryerinde izlersiniz.ama bugun beni digitürk euro aradi.artik avrupayada tükiye karti veriliyor.yani trdeki butun kanallar var.ustelik tr den daha uygun.ama bn belgesel kanali olsun isterim derseniz o yok galiba.70 tane tr kaali var.ama bu karti ayri bir makinay takiyorsunuz.yani bi ligtv ici birde bu kart icin iki cihaz takmaniz lazim.digitürkün bi sayfasindada tr adresi vermek sartiyla tr digitürk pketleri veriliyor.saygilar.


    haberim var ben isvecteyim gorusmustum digi euro ile.. adamlar samp paketi+ dedigin turk kanaları senelık benden 6000 krona yakkın para istediler.oda turk lirasiyla 1500 tl...neresi ucuz anlamadım

    ancak bu aralar digi play baya ucuzladı 200 dolara sadece macları izlemek istersen izleyebiliyorsun..birde normal turksat uydu takarsın digiplayi de hdmi kablo ile en ucuz boyle bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang07 -- 22 Kasım 2012; 16:02:45 >




  • gecen sene digieuro abonesiydim.bu sene kapattirdim.simdi beni aradilar ve 168 euro yillik odeyecegim.lig tv kartini actilar suanda izliyorum birtanede kart gonderdiler tr karti.türkiye kanalari icin.onuda 1 yil hediye verdiler.eger seneye devam edersem yillik 188 euro ödeyecegim ikisine birden tabiki.ama bana söyle dediler size bir kampnya yaptik sadece size özel sizi geri kazanmak icin dediler.yani ben onaylamasaydim 1 ay sonra arayim bu tarifeyi isteseydim bu fiyata vermeyecklerdi.300 euro falan normal fiyati.isterseniz bi arayin konusun belki biseyler yaparlar.saygilar.
  • bu arada kanallari hd izlemek icin en mantikli yolda 2x ci+ modul destekli bi recevier alinacak,digitürkten senelik 30 euro exstra karsiligi hd kanallari actirilack vede digitürkten 2 tane modul alinacak biri tr karti biri lig tv icin.
    2x ci+ hd recevier = 100 euro civari
    2x modul tr karti ve lig tv karti digitürktn istenilecek =66 euro
    1 yillik lig tv ve tr karti hd li abonlik=300+30(hd yayinlar icin)=330 euro
    toplam=496 euro civari.birdahki seneye sadece abonelik parasi odenecek senelik 330 euro gibi bir fiyata tr kanallari ve lig tv yi alabilirsiniz hd li olarak.hd izlemek icinde eutelsat w3a 7 derece uydusuna canagi kurmk lazim.turksattan mlesef tr kanallari ve hd yayinlari izleyemezsiniz.ben hd li olarak bunlari 218 euroya izleyecegim.ama yeni uyeliklrde bu mumkun olmayabilir.tr den digitürk getirmektense buradan almak daha mantikli artik.digieuronun kendi sayfasini arayarak fiyat alin arkadaslar baska yerelerden degil.degilse bu fiyatlarin cok uzerine cikarlar.saygilar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.