Şimdi Ara

DİGİTÜRK OCAK 2017 ZAMMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Giriş paketinin neresi aylık 22 tl ediyor acaba. Bedava bile verilse yeridir, kimse sormaz niye bedava diye. Öyle bir paket giriş paketi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız aylık lig tv 105 lira olmuş, film kanallarının yarısının olmadığı ve hd olmayan film paketleri ile hd olmayan spor ekstra paketine karışmamaışlar.
    Yaptığım görüşmede bu paketleri alan olur mu çaöur görüntüyle diye çıkıştım ses yok. 105 lira için bir iki geveledi.3 ay önce önce 70 liraya aldım. Önce 90 lira oldu. Ocak ayında 105 lira oldu. 3-4 ayda %50 zam ne iş dedim? Enflasyon TUİK verilerine göre yıllık bazda %8,23. Doları federasyon sabitledi ödemelerinizde. Yeni ihale bedelini daha ödemeye başlamadınız dedim. Bu agresif fiyatlandırmanız sizin müşterilerinizi azaltır dedim. Bir sıkıntı varsa bunun hepsini müşteriye yüklemeyin kardan zarar edin dedim.
    Talepleriniz değerlendirilecek deyip kapattı.
    Evimde digi kutu vardu. Türksat uydu oldu. Bu agresif fiyatlar düşmeden para aktarmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxpays


    quote:

    Orijinalden alıntı: derya78


    quote:

    Orijinalden alıntı: oxpays

     DİGİTÜRK OCAK 2017 ZAMMI

    Asgari ücret 1404 TL -

    Digiturk faturası mı ödüyorum , mortgage taksidi mi ödüyorum bilemedim. Yazık günah bu paralara!

    ödeme kardeşim ödeme

    iptal faxı çek

    Dostum maalesef bunların çukuruna düşünce bir daha çıkamıyorsun. Bunu ödemezsen anında mahkemeye verir misli misli geri alırlar. En güzeli hiç bulaşmamak. Maçları da webden izlemek.

    Dünyanın hiç bir yerinde bu fiyatlara maç izlenmez. Sanki stadda izliyoruz.

    ALLAH kolaylık versin cebinize ve de size kuvvet versin
    aynen dediğiniz gibi hiç olmazsa maça stada gitseniz daha iyi




  • Hd paket neden ucretli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Hd çok lüks bi hizmet onun için parayla.bide giriş paketi var kanald atv bunlar kimsede yok mesela özel kanallar onun içinde para ödüyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık 32 liraya



    Teledünya Temel paket

    Diğer odaya Kablo TV

    25 mbit internet

    100 dakika her yöne telefon görüşmesi.



    Daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar Paketi kullanıyorum.55 lira ödedim Aralık ayında.Bu ay 63 lira yansımış şimdi paket yarat sihirbazından baktığımda da 73 lira diyor !

    2 kere mi zam geldi arkadaş ! 55 den 63 liraya çıktı tamam dedik şimdi de şubat faturası 73 lira mı gelecek !
  • Acaba katarlılar bizi zengin mı sandı ? Böyle devam ederse çok fazla üyelik iptal olur ya da yenilenmez bence ..yeni sezonda bu fiyatlara ve paket politikasına devam ederlerse devam etmem ..



    Karışık paket nedir yahu ..kuruyemis mi alıyoruz..dizi ayrı film ayrı belgesel ayrı..hadi bunları geçtim spor bile ayrı..lig maçları spor extra ve diğer spor paketi ..komik .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildim bileli lig tv kullanıcısıyım her sene pahalı olmasına rağmen kampanya vs. bir şekilde yeniledim üyeliğimi, belki zor olacak maç izleyememek ama elin arabının gelip hizmet kalitesini arttırmadan zam yapması, ekranın ortasına zırt pırt kocaman şifre geldiği, ve birsürü reklam izlediğimiz halde bir ton para istemesi yolları ayırmama neden oldu ve bugün iptali gerçekleştirdim. bu konuda bayinin de adiliği oldu çünkü üyeliğim normalde 1 ay önce bitiyordu ve 1 ay daha ücretsiz kullanabilirsiniz dedi nasıl olduğunu anlamadım ama ısrar ettiğimde şubat başında bitiyor diye boşuna zarar etmeyin dediler ve şimdi yıllık yenilemek için gittiğimde zam geldiğini o paraya yapamayacağını söylediler, zam geleceğini bildikleri halde müşteriden yana olmayıp firmayı kolladılar bu duruma sinirlendim ama bir şekilde tepki göstermemiz lazım ben tepkimi gösterdim umarım birileri daha kapatıp tepki gösterir ve fiyatları ülkenin de içinde bulunduğu ekonomik duruma göre güncellerler. bu kafayla üye sayısının çok azalacağını düşünüyorum.




  • Aziz Yıldırım'ı Galatasarayla ilgili garip açıklamaları nedeniyle sevmem. Ancak Göksel Gümüşdağ'a verdiği cevapları izleyince adama hak verdim. Göksel Gümüşdağ 500 milyon dolar diye ilan ettikleri ihale bedelinin aslında 250 milyon Türk Lirası+ 250 milyon dolar olduğunu, bu dolar kurunun ihale başlangıç tarihi olan haziran 2017 yerine ihalenin yapıldığı kasım 2016 kurunun alındığı ancak bu kurun o süreçte 10 kuruş arttığı için 3,36 olması gerekirken 3,26 TL olarak sabitlendiğini bunu 17 kulüpten yazı alarak gerçekleştiğini ifade etti.
    Şimdi ilgili firma Ocak ayı yaptığı zamda ihale 2017 başından itibaren geçerliymiş gibi zam yapıyor. Üstüne kuru olması gerekenin çok altında sabitliyor. Ancak fiyatlar arttı diye faturasız üyelere %50 zam yapıyor. Bu durum faturalılar için öngörülmez bir hal almıştır. Bize aylık 105 lira dayatılıyor. Ağustos ayı ne olur belli değil. Bu şekilde ihale edilen bir ürüne asla zamlı fiyatla ödeme yapmayın. Bu gerçekleri her fırsatta suratlarına haykırın.




  • bu sene ilk defa dıgıturk e abone oldum. lig tv full paket aldım kampanyadan ama gerçekten çok pahalı. birşeey sormak istiyorum benim ağustosta taahhüdüm bitiyor. paket otomatik olarak iptal oluyor mu ? yoksa online işlemlerden kendimiz ekle/çıkar işlemi mi yapıyoruz ? sadece sporextra almayı düşünüyorum önümüzdeki sene
  • sadıkyarim kullanıcısına yanıt
    hocam 250m $ x 3,26 tl + 250m $ şekline anlaşma.
  • Aşağıda verdiğim haber linkinde en sonda yazıyor. 250 milyon TL + 205 milyon dolar

    http://www.ntv.com.tr/spor/goksel-gumusdag-ntv-yayininda-sorulari-yanitladi,IjTaN_Tv_EuuRKLWL8XK4g

    Mehmet Aslan: Sayın Başkan Aziz Yıldırım’ın ifade ettiği “Haziran ayındaki dolara göre sözleşmeyi yapalım” şartnamede böyle bir boşluk var mı?

    Göksel Gümüşdağ: 6 ay önce ihaleyi yapma zorunluluğunuz var. Haziran ayındaki kuru neye göre belirleyeceksiniz. Bu şartnamede açık net belli. İhale günü kur neyse o kur Haziran’da başlangıç kabul edilir ve Efe, Tüfe her yıl arta arta gider. Zaten 250 milyon doları dolar olarak, 250 milyon doları TL olarak gidiyor. Ona bir kur alıyoruz ve ihale günü 3.36’ydı bu doların yüksek artışından dolayı da yayıncı kuruluş rica etti TFF’de bize rica etti. Dolayısıyla bizde kulüplerle ben bizzat kendi görüşerek 10 kuruşluk bir geriye gittik ve burada yaklaşık 180-185 milyon TL civarında 5 yıllık bir destek sağlamış olduk. O kur farkından da 700-800 milyon yayın ihalesi TL olarak büyüdü. Dolayısıyla burada yardımcı olmak istedik. Biz ayrı taraflar değiliz iki tarafında birbirine yardımcı olması lazım. Eğer futbol ailesiysek hep yapısı olmalıyız. Bu kararın doğru olduğunu düşünüyoruz. Aziz Başkan’ın fikirlerine saygı duyuyorum. Yanlışta anlamış olabilir. O şartnameye uygun olmadığını düşünüyor zannediyorum. Şartnameyi biliyorum ve uygun olduğunu düşünüyorum. 10 kuruşluk indirim için muaaffakatname istememizin sebebi yarın öbür gün bu bir kulüp 10 kuruşluk indirimi niye yaptınız demesin diye kulüplerle istişare ederek bu belgeyi alma gereği hissettik. Bunda anormal bir durum yok.




  • Aynı mantıkla digitürk ün 4 yıl boyunca zam yapmamasını bekliyorum.
  • Geçen sene yıllık şampiyonlar paketi + belgesel kanalları almıştım. Tam ihtiyacım olanı makul sayılabilecek bir fiyata alarak cok memnun kalmıştım. Ancak busene paketi yeniletmek için aradığımda şok oldum. Tek bir paket yapmışlar önceki gibi seçenekler yok ve fiyatlar uçmuş. Aylık 100TL nedir? O parayı vereceğime her hafta sinemaya giderim + digitürk yayını yapan bir restorantta yemek yerim hem de daha çok keyif alırım. Kimsenin bu fiyatlara digitürk alacağını sanmıyorum. Tivibu sinema+dizi+belgesel hepsini ayda 5 TL ye sunuyor Şampiyonlar ligi uefa maçları dahil. Digitürkün yaptığı soygunculuk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YNaniSK -- 30 Haziran 2017; 16:42:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.