Bildirim
Digiturk kutusundan uydu alıcı olur mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç bir şey yapamana gerek yok ben türksat tabanlı digi abonesiydim kapattırdım cihaz anten vs. bende kaldı hali ile herhangi bir sıkıntı olmadan kullanıyortum yanı ozet olarak kullanabilirsin. _____________________________ FORD FOCUS 1.6İ TİTANİUM 4K 115PS FİRTİNA GRİ
SAMSUNG GALAXY ACE 5830İ
LG 42LV5500 LED TV -
Ben de kapattırdıktan sonra en yakın Digi servisine gidip Turksat için sinyal attırmıştım. Şimdi problemsiz kullanabiliyoruz. _____________________________ -
Teşekkürler,
Çatıda eskiden kullandığım bir türksat uydu anteni var, onu direk bağlayabilirim yani öyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie Brasco -- 12 Ekim 2011; 16:50:53 >_____________________________ -
aynen _____________________________ FORD FOCUS 1.6İ TİTANİUM 4K 115PS FİRTİNA GRİ
SAMSUNG GALAXY ACE 5830İ
LG 42LV5500 LED TV -
Arkadaşlar,
Az önce uydu montajı yapan birini aradım, yazılımı yükletmem gerektiğini söyledi. Digiturk bayini aradım, bu işlem 30 TL imiş. Bunun daha ucuz bir yolu yok mu?.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Donnie Brasco
Arkadaşlar,
Az önce uydu montajı yapan birini aradım, yazılımı yükletmem gerektiğini söyledi. Digiturk bayini aradım, bu işlem 30 TL imiş. Bunun daha ucuz bir yolu yok mu?..
slm
cıhazınızın altında sadece eutelsat w3te kullanılır yazmıyorsa !
turksat uydusunu aratmanız yeterlıdır
yapamazsanzı uydular 10 tl karsılıgı yapıyorlar cok ıstemısler sızden_____________________________ UYDU CİHAZI UYDUCUDAN ALINIR . -
quote:
Orijinalden alıntı: Donnie Brasco
Arkadaşlar,
Az önce uydu montajı yapan birini aradım, yazılımı yükletmem gerektiğini söyledi. Digiturk bayini aradım, bu işlem 30 TL imiş. Bunun daha ucuz bir yolu yok mu?..
şimdi şöyle söyleyim ben ıkı sene kadar kullandım dıgıturk daha sonra uyelıkten ayrıldım butun cıhazlar bende kaldı sıyah recieaver var bende hıc ellemedım yayınlar devam edıyo bana bıraz para tuzagı geldı bu yazılım falan.ben hıç bır sey yaptırmadım ama rahat bı sekılde izliyorum hemde çift taraflı kumanda dan mode tuşuna bır kez bastıgımda dıgıturk tarafı bı kez daha bastıgımda turksat tarafı aktif oluyor.ıyı araştır boşa para verme derım ben_____________________________ FORD FOCUS 1.6İ TİTANİUM 4K 115PS FİRTİNA GRİ
SAMSUNG GALAXY ACE 5830İ
LG 42LV5500 LED TV -
Halletim. Digiturk'e cihazı turksat için uyumlu hale getirmesi için 15 TL, ustaya da montaj için 20 TL verdim. 35 TL'ye her ay tonlarca para verip karşılığını alamayacağım digiturk'ten kurtuldum. Üstelik standart paketle nerdeyse aynı kanallar var. Herkese tavsiye ederim :)) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler