Şimdi Ara

digiturk kullanıcı adı çalınıp, başkası tarafından yayın yapılıp mağdur olanlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ve sana kilit olayı soylıyım aynı anda farklı kısıler gıremez bu yuzden yayın yapıldıgı saatte senın ip numaranla iddaa edilen yayın saatınde turk telekomdan ne yaptıgın kontrol edilecek yaptırman gereken olay bu kardesım anladın demi ? yayın yapıldıgı saat ve senın ip ile o saatte ne yaptıgın tmm mı bu olay
  • mlss sen yanlıs anlamısındır yayın yapan ip senın ip cıkamaz yani o kdr ınsan senın pc ne baglanamaz kı verileri gostersın madem upload verılerını yayın baskası senın pc ne gırsede kendı sıtesınden yayın yapar anladın mı ve sana hata verıyodu demı bırden fazla kısı baglanamaz die ne anlıyoruz burdan baskası baska yerden gırıyor kı bu hata verıyor sana o yuzden ıtıraz et
  • digiturkplay den mi bahsediyorsun ?
  • evet digiturk play
  • kskalp, kardeşim bildirilerin için çok saol. şu an mahkemeye gidip geliyorum. senin dediğin, benim ip den girilmesi olayını sorgulatıyorum, daha bir sonuç yok. nasıl oluyor da hala sonuç çıkmıyor anlamadım. inş iyi sonuçlanır kardeşim. sende var mıydı bir olay?
  • bısı sorcam davayı sen mı actıon onlar mı actı ? sana davaya verıldınız dıe yazı mı geldı
  • ben hacklandim diyerek şikayette bulunmuştum. daha sonra, mahkemeye verildiğime dair evrak geldi. yani onlar zaten davayı bana açmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss1723

ben hacklandim diyerek şikayette bulunmuştum. daha sonra, mahkemeye verildiğime dair evrak geldi. yani onlar zaten davayı bana açmıştı.

onlar sen mahkemeye vermişsin diye yapmışlar. çünkü işin ucunda tazminat var. ve yayın yapıldığını söylüyorlarsa bunu neye dayanarak veriyorlar ? yani demek istediğim telekom'dan mı almış bilgileri ? Yayın yapabilmen için Upload'in gayet iyi olması gerekir. farz edelim ki yayın iyi ve sen yayın yaptın. Telekomda o esnada senin upload'ın şişer. bunun kayıtları vardır. adamlar türkiyenin tüm çıkışına filtre koymuşken bu durumu görebilirler. demem o ki Digiturk sana karşı atak yapmış ama sen sağlam sorular sorarsan hakime ve hakimde bununla ilgili bilgi ve belgeleri kurumlardan isterse sonuç ortaya çıkar. ha sen yaptıysan bence çok yorma :)

• Şu firmaya bulaşıpta en ufak bir sorunda sorunu çözümsüzlük ve kaosla sonuçlanmayan. Mağdur olmayan tek bir kişi varmı acaba??

Bu ne biçim bir kuruluştur ya.
  • arkadaşlar çok saolun. inş sağ salim biter şu iş. inş dediğiniz gibi çıkar da bende rahatlarım. çünkü bir ara bayağı bir kafamı yormuştu bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Şu firmaya bulaşıpta en ufak bir sorunda sorunu çözümsüzlük ve kaosla sonuçlanmayan. Mağdur olmayan tek bir kişi varmı acaba??

Bu ne biçim bir kuruluştur ya.

gerçekten doğru söylüyorsun. bir sıkıntı varsa, amaçları o sıkıntıyı büyütüp problem kaos haline getirmek işleri güçleri.
    halledelim müşteriyi rahatlatalım dediklerini hiç bir zaman görmedim. şikayet varda okudum, bir müşterinin 1,29 tl borcu kalmış. o borç için adam hakkında icra takibi başlatmışlar. şikayet varda arayın bulabilirsiniz.
  • mss1723 adlı üyenin başına gelenler benimde başıma geldi.digitürkplay üyesi iken hesabım pasif durumu gelmiş.müşteri hizmetlerini birkaç arama sonunda bu arkadaşa söylenelelerin aynısı banada söylendi.internet üzerinden maçları paylaşıyormuşum.ellerinde ekran görüntüsü varmış.ıp adresi bana aitmiş.beni savcılığa vereceklerini söylediler.birkaç yıldır digitürk play premium üyeliğim vardı.aldığım "süperlig paket 2015-2016 süperlig standard" paketi.5 hafta sonra bu olay başıma geldi.konuyu açan arkadaşa bir eposta göndererek açılan dava hakkında bilgi almak istedim.henüz bir cevap alamadım.bu konuda bilgisi olan veya aynı şey başını gelen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
  • geçmiş olsun kardeşım son durum nedir? bende alıcam ama sadece premıum paket alıcam superlıg almıcam böyle bir sorun çıkmaz herhalde değil mi
  • Androidden digiturk play izlemek ne kadar mantıklı?

Herhangi bir uygulama indirirken istediği izinleri okuyormuyuz?

Uygulamasını indirdiğimiz kişiler şifrelerimiz çalabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deeem D kullanıcısına yanıt
    bir kaç yıldır premium paket sahibiydim.daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım.bu yıl standart paket aldım.dört hafta maç izledim.ondan sonra bu olay başıma geldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.