Şimdi Ara

Digiturk IQ Portal Sorunu (Yurt Dışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim,

    benim şu anki Digiturk aboneliğim Türkiye kartlı ve kullandığım cihaz ise Humax 9504HD serisi. Eylül 2009'da Digiturk Euro üzerinden Almanya'da Lig TV üyeliği yapıldığında yanında ek olarak zamanında Türkiye kartı da verilmişti ve bu sayede Türkiye kartında Lig TV hariç birçok kanallara bakabiliyorum. 2013 yılında modül kalktığında 2x cihaz+kart göndermişlerdi. Biri Lig TV, diğeri de Türkiye kartı içindi. Bir vakit fiyat pahalılığından ve aynı zamanda içerik zayıflığından ötürü Lig TV'li aboneliği sonlandırdım ve şu an sadece Türkiye kartlı olan sistemi kullanıyorum. Düne kadar sorunsuz şekilde Digiturk IQ Portal'da Yerli Dizi ve bazı içeriklere, örneğin; çocuk programları (Planet Çocuk, Disney XD vb.) ve yarışmalara erişebiliyordum. Yalnız bu sabahtan itibaren yarışmayı izlemek istediğimde, "Bu içeriği izlemeye yetkiniz bulunmamaktadır" uyarısı alıyorum ki, diğer içeriklerde de aynı durum söz konusu.

    Bu sorun şu anda sadece bende mi mevcut, yoksa genel bir sorun mu?

    Cevaplarınızı en kısa sürede bekliyorum.

    Not: Ekran alıntısı da aşağıda yer almaktadır.

     Digiturk IQ Portal Sorunu (Yurt Dışı)







  • Konu günceldir. Sorun hâlâ düzelmedi.
  • Sorun düzelmiştir ve artık Digiturk Euro'da da resmi olarak yurt dışında Digiturk IQ Portal kullanılabilir durumda. Zira bununla ilgili Humax 9504HD cihazımında mesaj olarak ekrana yansıdı.

    Not: Her ne kadar hiçbir şekilde cevap gelmemiş olsa bile, en azından yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız adına faydalı bir bilgi olacağını düşünüyorum.

    İyi seyirler.

     Digiturk IQ Portal Sorunu (Yurt Dışı)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.