Şimdi Ara

digitürk iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay önce digitürk üyesi oldum ama apartmana teledünya geldi ve şimdi iptal ettirmek istiyorum. kullandığım paket giriş paketiydi bağlantı ücreti olarak 10 tl verdim baska bi ücret vermedim. 24 ay üyelik taahhüd durumu var herhangi bi ücret vericekmiyim iptal koşulları nelerdir. bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• M.h ara onlar sana fiyat verir. Bencede hiç bekleme hemen geç. Giriş paketinde ne izlenebilir ki:)
  • 24 ay taahhüt verdiysen malesef iptal durumunda aylık ödedigin miktarı kalan aylarla çarp çıkan sonuç ödeyecegin fiyattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34
    24 ay taahhüt verdiysen malesef iptal durumunda aylık ödedigin miktarı kalan aylarla çarp çıkan sonuç ödeyecegin fiyattır.

Hocam aldığı indirim ve kurulumu ödemez mi? Sen daha iyi bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemesi gereken miktar atıyorum 24 ay taahhüt etti 4 ayını ödedi 20 ay kaldı dielim..aydada 13,99 ödedigini farzedelim iptal ettirdigini düşünürsek ödenicek miktar 13,99 x 20 dir yani 279 tl...bu 279 tl yi ödedikden sonra cihaz ve kurulumda bırakılan dier ekipmanlar üyenin olur..
  • quote:

ödemesi gereken miktar atıyorum 24 ay taahhüt etti 4 ayını ödedi 20 ay kaldı dielim..aydada 13,99 ödedigini farzedelim iptal ettirdigini düşünürsek ödenicek miktar 13,99 x 20 dir yani 279 tl...bu 279 tl yi ödedikden sonra cihaz ve kurulumda bırakılan dier ekipmanlar üyenin olur..

bana sorduğumda söylenen kutu ücreti + kullanılan aylardaki indirim ücreti.
  • malesef taahhütlü olduğu için çıkarken kalan ayları vermem gerekiyomus resmen saçmalık uydudaki kanalları para verip izliyoruz. yaptık bi hatta üye olduk
  • quote:

24 ay taahhüt verdiysen malesef iptal durumunda aylık ödedigin miktarı kalan aylarla çarp çıkan sonuç ödeyecegin fiyattır.

bende ceza ödedim ikiyüz tl den fazla ama kurtuldum çok şükür.iki ay bile tahammül edemedim.sana tavsiyem bir önce öde cezayı kurtul.geçmiş olsun...
  • Arkadaşlar sorum şu: Benim 2 yıllık sözleşmem 27 ekim 2012 de bitiyor.Sözleşme yaparken 2 yıllık taahüt bittiğinde çanak ve kutusu sizin olacak demişlerdi peki ben şimdi iptal etmek istesem sadece ekime kadar ödemediğimi mi ödüyorum ayrı bir ceza var mı? Bir de erken iptAl etsem bile çanak ve kutuyu almazlar değil mi?
    Kullanan arkadaşlardan yardımmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftare_

Arkadaşlar sorum şu: Benim 2 yıllık sözleşmem 27 ekim 2012 de bitiyor.Sözleşme yaparken 2 yıllık taahüt bittiğinde çanak ve kutusu sizin olacak demişlerdi peki ben şimdi iptal etmek istesem sadece ekime kadar ödemediğimi mi ödüyorum ayrı bir ceza var mı? Bir de erken iptAl etsem bile çanak ve kutuyu almazlar değil mi?
    Kullanan arkadaşlardan yardımmmm

mebla büyük çıkabilir iptal etme ekime kadar benden tavsiye.
  • ya ne kaderci milletiz. ne buyururlarsa o oluyor. bir zahmet edip imzaladığınız sözleşmeleri okuyun. orada tüm sonuçlar yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Hocam aldığı indirim ve kurulumu ödemez mi? Sen daha iyi bilirsin.

bişey sorcam bende 2 yıl taahütle lig tv aldım türksat üzerinden 57 tl ödüyorum 8 aydan beri üyeyim iptal için aradım taahüt cezası için 150 tl çıkardılar bence fiyat normal geldı yarın fax çekip iptel ettirirsiniz dediler.siz aylık ödediğin miktarı kalan aylarla çarpıp ödeyecegın miktar cıkar demıssınız ozaman ben yaklaşık 600 tl fiyat ödemem gerekıyor kalan aylarıda ödersem çok yüksek fiyat cıkıyor.bana dedıklerı mesela ben 8 aydan berı üyeyim 4 ay %50 indirim aldım geri toplam 8 ayın parasını tekrar fatura edecekler tek seferde iptal olucak üyelik.yani iptallik için kalan ayların parasını değil kullandıgın ayların parasını gerı ıstıyorlar .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.