Şimdi Ara

Digiturk Hd Kampanyası 11.99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
8.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam. Tvde digiturk hd kampanyasının reklamları dönüyor. Bakınca cok uygun gözüküyor fakat tecrübeli arkadaşalar yorumlarsa ince ayrıntıları görüp kazıklanmayız. Yorumlara göre üye olacagım. TEşekkürler


    Digiturk Hd Kampanya



  • Kampanyayla ilgili billgim yok ama size şunu söyleyebilirim...

    Digiturk bir kampanya yapıyorsa veya abonelerin lehine gözüken bir durum varsa altında kesinlikle bir bit yeniği vardır.
  • zamanında digim vardı. elimi verdim az daha kolumu kaptırıyordum, ucuz başlarsın çok değil 4-5 ay sonra kabusun olmuş bu fatura niye böyle olmuş diye ararsın call center'i o an anlamışsındır ki kol böreğini yemişsin. çıkamazsın da çünkü tahaatlüsündür.
  • aynen ben de cıkmaya calışıyorum ama 24 ay tahattut ucreti istedilerrr

    kesinlikle uye olmayınnnn
  • Elimi kolumu kaptırdım. Zorda olsa bacakları kaptırmadan kurtuldum.. Digiturk alacaklar iyi düşünüp karar versinler...
  • bir paket için anlaşırsın, sonra anlaşmış olduğun ve izlediğin kanalın birini keserler, "müşteri hizmetlerini ararsınız artık o kanal için ekstra para vereceksiniz derler"...Ticari hayatta ben böyle sözüne güvenilmez firma görmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conceited77 -- 7 Ocak 2012; 10:15:48 >
  • HD paketindeki kanallar için aylık 12 lira ödemeye değmez. Hele bide 24 ay taahüt yaparak. Zaten sitede 1 yıl sabit fiyat diyor. 13. ay fiyat ne olacak???
  • aman birader.sakın bulaşmayın
  • hd kanallarda spor hariç digiturk işe yaramaz,eğer hd kanal istiyorsanız d-smart...spor istiyorsanız digiturk.

    bu arada diğer arkadaşların aksine babamın evinde iki yıllır engelli kampanyası ile alınan digiturk var,2011 ortalarında da 5tl karşılığında HD yapalım denildi ve bugüne kadar surpriz bir fatura çıkmadı..sanırım bu da bizim şansımız :):)
  • Abartmayın. Kimse silah zoruyla abone yapmiyor.
    Geçen sene yazılı ve sözlü iptal etmistim. Bu sene tekrar abone oldum.
    3 senelik abone muamelesi yapıyorlar.
    Sadece taahhut şartlarını iyi anlayın.
  • 5 senedir digi+ligtv kullanıyorum.
    Bu sene ligtv almadım ve üyeliğimde bitti. Digiturk'e yeniden abone oldum fakat HD olarak.
    Üyeliğim 24 aylık. Zaten bunu bilerek aldım ve şu an memnunum.
    Standart bir paketi 14 TL den aldım. Ekstradan 4 TL vererekte Belgesel kanalına üye oldum.
    Bu kanal içeriğinde de National Geo -Nat Geo Wild - Advanture gibi her gün zevkle seyrettiğim kanallar var.
    Faturam ise 18-19 TL civarı geliyor. Bu kanallara ek olarak ta şimdi Discovery Channel- Discovery Science ve Animal Planet'te eklendi.
    HD yayın olarak toplam 24 kanal var ama bazıları kapalı. Standart bir pakette 6 tanesi açık.

    Şunu da belirteyim: Özellikle lig başlarken ve biterken çağrı merkezinde acayip bir yoğunluk oluyor.
    Onun dışında herhangi bir sorun olduğu zaman bir kaç dk içerisinde ulaşabiliyorsun. Ayrıca herkesin beklentisi farklı, kızdığı veya sinirlendiği nokta da ayrı. Benim makul karşıladığım bir şeyi başkası tepki ile karşılayabiliyor.

    Özet olarak kanallarına bir kere alışırsan bırakacağını düşünmüyorum.




  • Takip..
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando_S

    Kampanyayla ilgili billgim yok ama size şunu söyleyebilirim...

    Digiturk bir kampanya yapıyorsa veya abonelerin lehine gözüken bir durum varsa altında kesinlikle bir bit yeniği vardır.


    Aynen katiliyorum. Bu yuzden foruma sormadan ziplamayalim dedik:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danton

    HD paketindeki kanallar için aylık 12 lira ödemeye değmez. Hele bide 24 ay taahüt yaparak. Zaten sitede 1 yıl sabit fiyat diyor. 13. ay fiyat ne olacak???

    Hd kanallardan ziyade belgesel kanali ile lig tv kanalini istiyorum. Fakat dikkatimi ceken lig tv, lig tv1 ve lig tv3 kanallari ayri ayri satiliyor olmasi ben mi yanlis anladim acaba
  • HD demişken beni de D-Smart'tan arayıp duruyorlar, yeni receiver verelim HD kanallarımız var, fiyat daha iyi falan. Baktım standart pakette D-Smart'ın kanal sayısı Digiturk'ten az gibi, ben özellikle belgesel kanallarını çok seviyorum Diginin (en başta History Channel), ama çoğu yok D-Smartta. Ama digitürk uydu alıcım da çok eski (9 sene önce Vestel'in zapp kampanyası ile almıştım, kıl oluyorum artık Vestel'e), diyorumki yeni paket alayım hem alıcım yenilensin hem HD kanallar olsun hem de uygun fiyatlı olsun bir kampanya arıyorum. Zırt pırt üyelik değiştirmek makul gelmiyor bana, o yüzden alırsam kalır öyle uzun bir süre. Digitük'ün bu kampanyasına bakayım bir, eski tüplü TV mi değiştirme arefesinde HD yayın şart olacak gibi.
  • herifler sazan.avi yapiyolar hd box iledenormal kanalları izlersiniz hd olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g_boz

    zamanında digim vardı. elimi verdim az daha kolumu kaptırıyordum, ucuz başlarsın çok değil 4-5 ay sonra kabusun olmuş bu fatura niye böyle olmuş diye ararsın call center'i o an anlamışsındır ki kol böreğini yemişsin. çıkamazsın da çünkü tahaatlüsündür.

    Aynen
    O kazığı taahhütüm var diye 2 yıl yedim. DT Plus için önce 29TL den başladılar son 8-9 ayda 49TL tahsil ettiler. Ama mazoşiştlikten olacak eski aboneliği kapatıp daha ucuz abonelik için (23TL aylık) 2 yıl daha taahhüt verdim
  • Seneler önce Digiturk abonesiyken;(şuanda HD-Smart ile oldukça mutluyuz ); digiturk decoderi bozuldu. Sonra servisi çağırdık, servis geldi decoderi ücretsiz olarak değiştireceklerini söylediler ve değiştirdiler. Sonraki ay kredi kartı ekstresine baktığmda; 386 tl civarında digitürk'e giden bir mebla görünüyordu... Akabinde hemen digitürk'ü aradık ve bu bedelin decoder bedeli olduğunu söylediler. 2-3 haftalık uğraş sonunda; bu bedelin tarafımıza geri ödenmesi için digitürk'le uzlaşabildik. Sonrasında ise 3-4 ay sonra bu meblayı karta geri yükleme koşulu ile alabildik... Fakat sonrasında aboneliğimiz biter bitmez kapattırdık

    Digitürk'ten ağzımız yandı; yoğurdu (HD-Smart'ı ) bile üfleyerek yiyoruz artık




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozantaküs

    herifler sazan.avi yapiyolar hd box iledenormal kanalları izlersiniz hd olarak

    sen kime baktın kardeş?yasal yolla izlenebilen üç tane HD kanal var!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.