Şimdi Ara

Digiturk Fiyatları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu aralar digiturk almayı dusunuyorum fakat modul alacagım. bende next ye-2000x cis plus var. sinema kanalını veya maç paket düşünüyorum.

1-) Su anda uydular hotbird ve turksat a bakıyor.. bunları cevirmem gerekir mi?
    2-) Modul olunca fiyatlar degisiyor mu? Değişiyorsa paketlerin fiyatlarını biliyor musunuz?

Teşekkürler simdiden...

• kendi receiver'ınızda digiturk seyredecekseniz modül ve kart için 95 ytl ödüyorsunuz. seçeceğiniz pakete göre her ay fatura gelecek adresinize.
  • 100 YTL servise ödüyosun sadece digiturk modulu olmalı unutma ve canak anten yönünü servis gelip değiştiriyor. eutalsat w3 e ceviriyor ve modullu kullnadığın için fiyatlar normalden daha düşük.

EKONOMİK
    13,90 YTL 18,9
    AİLE
    24,90 YTL 31,9
    SİNEMA
    32,90 YTL 39,9
    EKOSPOR
    49,80 YTL 56,8
    SPOR
    62,80 YTL 69,9
    SÜPER
    70,80 YTL 77,8
    MEGA SÜPER
    87,90 YTL 94,9

modüllü dt oldugu için sen ilk fiyatları oduyorsun :)
    spor için 69,8 yerine 62,8 gibi
  • Çok teşekkür ederim:) çok yardımcı oldunuz..
    Tam istediğim cevaplardı..
    İyi gunler..
  • ben bu hafta aldım.1 yıl taahütlü olursa 100 ytl yerine 39 ytl veriyorsun veaylık tarife bir miktar daha düşük.tahaütlü yaparsan mesela aile paketi bende 22,90 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toful -- 8 Nisan 2007; 14:54:59 >
  • Bu modülü bilgisayarımdaki inca tv kartıma takarsam digitürkü bilgisayarımda seyredip aynı zamanda kaydedebilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Bu modülü bilgisayarımdaki inca tv kartıma takarsam digitürkü bilgisayarımda seyredip aynı zamanda kaydedebilirmiyim?

nasıl takmayı düşünüyorsunuz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

Bu modülü bilgisayarımdaki inca tv kartıma takarsam digitürkü bilgisayarımda seyredip aynı zamanda kaydedebilirmiyim?

tabiki de tv kartının kart yuvasına. cı çıkışına
  • quote:

Yanılmıyorsam senin bahsettiğin inca cı modeli yani kart +cı soketi değilmi?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nodar

quote:

Yanılmıyorsam senin bahsettiğin inca cı modeli yani kart +cı soketi değilmi?..

evet
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

tabiki de tv kartının kart yuvasına. cı çıkışına

tamam şimdi anladım.ben analog inca modellerinden bahsediyorsunuz zannetmiştim

• elimizde vantage dg uyumlu tek kartli recever var bunu tursaatta dg kart alip izliyemeyizmi fiyati ne olur
  • artık modül+dığıkart satımı durduruldu bilginize arkadaşlar bundan sonra modül alıp kartlı cihazlara takıp izliyemiosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercanns

artık modül+dığıkart satımı durduruldu bilginize arkadaşlar bundan sonra modül alıp kartlı cihazlara takıp izliyemiosunuz

Nasıl olur yaaaa. Ben şimdi tv kartımdaki modül yuvasına digitürk takıp izleyemeyecekmiyim.

Ayrıca eminmisin.

• hayır maalesef izliyemiceksin eminim evet digitürk bayisiyim
  • quote:

hayır maalesef izliyemiceksin eminim evet digitürk bayisiyim

Ben yaz tatilini bekliyorum.Şu finalleri veriyim 3 aylık abonelik alıcam. Belki haziran ayında yeni bir kampanyayla çıkarabilirler.Ne dersiniz? Yani hiçmi umut yok.Ayrıca bu uygulamaya neden son verdilerki.

Ayrıca ne demişler demokraside çareler tükenmez.
    Bende receiver'le birlikte kiralarım. Ondanda bilgisayara aktarmanın yolunu buluruz elbet.Biraz uğraşırız belki ama olsun.
    Amacım 3 ay yaz tatilinde 700-800 filim falan kaydetmek.Ondan sonra üyelik iptal.
    hazır bir digitürk bayisi bulmuşken bunuda sormak istiyorum.Digitürkteki filimleri kaydetmenin yasalara vede digitürk sözleşmesine falan aykırılığı yok değilmi?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• dıgıturk modüllerinin verimi durdurulması D-Smarta karşı bi önlem
    receiver ile kiralıyabilirsin tabiki
    şuanki hoş paket kampanyasında biliosundur zaten 20 milyon ayda 9.90 ama 24 ay taahütlü tabi
    kampanya sonundada cihaz senin oluo
    kaydetmenin yasalara ve sözleşmeye uygunluğunu bilmiorum ama araştırır sana cvp veririm
  • quote:

dıgıturk modüllerinin verimi durdurulması D-Smarta karşı bi önlem
    receiver ile kiralıyabilirsin tabiki
    şuanki hoş paket kampanyasında biliosundur zaten 20 milyon ayda 9.90 ama 24 ay taahütlü tabi
    kampanya sonundada cihaz senin oluo
    kaydetmenin yasalara ve sözleşmeye uygunluğunu bilmiorum ama araştırır sana cvp veririm

Evet kampanyadan haberim var.Ama ben sinema paketiyle ilgileniyorum.

• quote:

Amacım 3 ay yaz tatilinde 700-800 filim falan kaydetmek.Ondan sonra üyelik iptal.
    hazır bir digitürk bayisi bulmuşken bunuda sormak istiyorum.Digitürkteki filimleri kaydetmenin yasalara vede digitürk sözleşmesine falan aykırılığı yok değilmi?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Aynı şeyi bende düşünüyordum.Film peşinde koşturmaktan bıktım.Bu şekilde bende kendime bir arşiv
    yapayım planlıyordum ama dt nin şu hd olayını bekliyecem.. Gerçi hd olarak film vereceğini sanmıyorum
    ama maçlar hd olarak verilir.Filmler herhalde yine sd olarak izlenecek diye biliyorum.En azından yeni dağıtacağı receiverarı beklemek daha doğru olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: nodar

Aynı şeyi bende düşünüyordum.Film peşinde koşturmaktan bıktım.Bu şekilde bende kendime bir arşiv
    yapayım planlıyordum ama dt nin şu hd olayını bekliyecem.. Gerçi hd olarak film vereceğini sanmıyorum
    ama maçlar hd olarak verilir.Filmler herhalde yine sd olarak izlenecek diye biliyorum.En azından yeni dağıtacağı receiverarı beklemek daha doğru olur.

http://media.digiturk.tv/forum/showthread.php?t=2027
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.