Şimdi Ara

Digitürk ''E38-32 kanalda yayın yok'' uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bi kaç haftadır devamlı kanallarda başlıkta belirttiğim hata koduyla ekranda ''kanalda yayın yok'' uyarısı yazıyor. Önceleri bazı kanallarda oluyordu, yayın gelir diye önemsemiyordum şimdi ise bütün kanallarda yayın yok uyarısı diyor( dikkatinizi çekerim E58 sinyal yok uyarısı yazmıyor zaten sinyal seviyesi %80've %90 arası hep) müşteri hizmetlerini aradım. tekrar kanal kurulumu yapın dediler, denedim zaten tamamlamıyor yani kanal bulmuyor. sonra fişi çıkarıp takın dediler böyle yapılınca düzeliyor. ama digitürkü her açtığımda devamlı kanallarda yayın yok uyarısyla karşılaşıyorum show tv' de bi ara 3 gün bu uyarıyı aldım. yani kanalda yayın yok yazıyordu ancak fişi tekrar takınca düzeliyor. kutu ve bağlantılarda problem yok. işin tuhafı bu durum bi tek trt kanallarında olmuyor. diğer bütün kanallarda yayın yok yazmasına rağmen trt kanalları gösteriyor.

böyle bi şey başına gelen var mı sorun neden kaynaklanıyor?

• Dün yaşadım, fişi takıp çıkardım düzeldi. Tekrar karşılaşmadım. Beklemedeyim.

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Dün yaşadım, fişi takıp çıkardım düzeldi. Tekrar karşılaşmadım. Beklemedeyim.

Bende hala aralıklarla devam ediyor sorun.

Yardımcı olabilecek var mı?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.