digitürk dcr dt-5002 fabrika ayarlı yaptım bunu nasıl düzeltebilirim digitürk kuruluma basıyorum öyle bekliyor yardımcı olursanız acil
quote:
Orijinalden alıntı: adalente
digitürk dcr dt-5002 fabrika ayarlı yaptım bunu nasıl düzeltebilirim digitürk kuruluma basıyorum öyle bekliyor yardımcı olursanız acil
diseq kullanıyorsan cihazda diseq ayarlarını yapmalısınız ve kolay kurulumdan hangi uyduyu kullanıyorsanız oradan taratmalısınız.Kolay gelsin..
resimli anlatımı var mı
Uzaktan kumandadan OPTS tuşuna basılır. Sistem Ayarları bölümüne girilir daha sonra açılan menüde ok tuşuyla Fabrika Ayarları bölümüne girilir. Gelen Bilgi ekranında EVET’ e gelinip OK tuşuna basıldıktan sonra kutu fabrika ayarlarına geri döner. Kişisel ayarlar kaybolacaktır! böyle yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: adalente
resimli anlatımı var mı
kullanmadım googlede arattır.Anten ayarlarında diseq bölümün varsa buradan bakmalısın...
bunu resimli anlatımı varmı
türksat uydusundan öyle kullanıyorum ve orda resim anltımı nasıl bulabilirim ben aradım ama bulamadım
türksat uydusundan öyle kullanıyorum ve orda resim anltımı nasıl bulabilirim ben aradım ama bulamadım
tek çanak mı? kullanıyorsun. Cevap evetse kolay kurulumu türksattan yap diyorsun o senin adına kuruyor resime gerek yok ki bazı forumlarda nasıl yapıldığına dair yazılar var bir de o şekilde deneyin dijitürk kullanmadığım için yardımcı olamayacağım....
evet tek canak fabrika ayarlı yanlışlakla yarları giti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme