Şimdi Ara

digitürk dcr dt-5002 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digitürk dcr dt-5002 fabrika ayarlı yaptım bunu nasıl düzeltebilirim digitürk kuruluma basıyorum öyle bekliyor yardımcı olursanız acil

• quote:

Orijinalden alıntı: adalente

digitürk dcr dt-5002 fabrika ayarlı yaptım bunu nasıl düzeltebilirim digitürk kuruluma basıyorum öyle bekliyor yardımcı olursanız acil

diseq kullanıyorsan cihazda diseq ayarlarını yapmalısınız ve kolay kurulumdan hangi uyduyu kullanıyorsanız oradan taratmalısınız.Kolay gelsin..
  • resimli anlatımı var mı
  • Uzaktan kumandadan OPTS tuşuna basılır. Sistem Ayarları bölümüne girilir daha sonra açılan menüde ok tuşuyla Fabrika Ayarları bölümüne girilir. Gelen Bilgi ekranında EVET’ e gelinip OK tuşuna basıldıktan sonra kutu fabrika ayarlarına geri döner. Kişisel ayarlar kaybolacaktır! böyle yaptım
  • quote:

resimli anlatımı var mı

kullanmadım googlede arattır.Anten ayarlarında diseq bölümün varsa buradan bakmalısın...
  • bunu resimli anlatımı varmı
  • türksat uydusundan öyle kullanıyorum ve orda resim anltımı nasıl bulabilirim ben aradım ama bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

türksat uydusundan öyle kullanıyorum ve orda resim anltımı nasıl bulabilirim ben aradım ama bulamadım

tek çanak mı? kullanıyorsun. Cevap evetse kolay kurulumu türksattan yap diyorsun o senin adına kuruyor resime gerek yok ki bazı forumlarda nasıl yapıldığına dair yazılar var bir de o şekilde deneyin dijitürk kullanmadığım için yardımcı olamayacağım....
  • evet tek canak fabrika ayarlı yanlışlakla yarları giti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.