Şimdi Ara

Digiturk, Bazı Kullanıcıları İçin Tüm Kanallarını Şifresiz Hale Getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayı sonuna kadar eğlence içeriklerinin tamamını beIN CONNECT üzerinden tüm üyelerine ücretsiz bir şekilde erişime açtığını duyuran Digiturk, koşullara bağlı olarak bu sürenin uzatılmasının nisan ayında tekrar değerlendirileceğini belirtti. Firma tarafından yapılan açıklamanın tamamıysa şu şekilde oldu:

    "Koronavirüs salgını nedeniyle herkese evinde kalmasının tavsiye edildiği bu dönemde Digiturk, çeşitli paketlerini yükselterek üyelerinin daha fazla eğlence içeriğine erişebilmesini sağlıyor. Önümüzdeki dönemde spor karşılaşmaları yeniden başladığında Digiturk spor paketi üyeleri, ertelenen tüm karşılaşmaları izleyebilecek. beIN ayrıca Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemlere ilişkin tavsiyelerini destekliyor ve daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor.

    Bugün itibarıyla Digiturk, mevcut üyelerine ve yeni üye olacaklara aşağıdakileri sunuyor:

    Ertelenen spor müsabakaları yeniden başlayana kadar Digiturk'ün tüm dizi ve film kanalları spor paketi üyelerinin ücretsiz erişimine açıldı.

    Mart ayı sonuna kadar eğlence içeriklerinin tamamı, beIN CONNECT üzerinden tüm Digiturk üyelerinin ücretsiz erişimine açıldı. (Koşullara bağlı olarak bu sürenin uzatılması nisan ayında tekrar değerlendirilecek)

    beIN CONNECT'e yeni üye olacak herkese tüm eğlence içerikleri 1 ay boyunca ücretsiz sunuluyor. (Koşullara bağlı olarak bu sürenin uzatılması tekrar değerlendirilecek)

    Spor dışı paketlerden herhangi birine yeni üye olacaklar, Digiturk'ün eğlence kanallarını 3 ay ücretsiz olarak izleyebilecek.


    Game of Thrones, Chernobyl ve Westworld gibi pek çok diziye ev sahipliği yapan Digiturk, aynı zamanda Parasite ve Avengers: End Game gibi pek çok ünlü filmi de bünyesinde barındırıyor. Bu noktada Digiturk üyelerinin mart ayı boyunca vakit geçirebileceği bolca içeriğin platformda yer aldığı söylenebilir.
    https://www.digiturk.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 23 Mart 2020; 22:13:10 >







  • Arkadaşım...dijitürk beinboxoffice kanalları ne güzel tütün ürünleri görüntüleri haricinde erotizim dahil sansürsüz yayın yapıyo gönlüm isterdiki beinmovies ve beinseries kanallarıda erotizim sahnelerini açıkça göstersin arzulardım fakat mağalesef rütük korkusu yüzünden kadınların göğüsleri ve sevişme sahneleri sansürleniyo gördüğüm kadarıyla işte bu duruma yani rütüke fena halde kızgınım...!...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    hepimiz kızgınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartilkisi

    Arkadaşım...dijitürk beinboxoffice kanalları ne güzel tütün ürünleri görüntüleri haricinde erotizim dahil sansürsüz yayın yapıyo gönlüm isterdiki beinmovies ve beinseries kanallarıda erotizim sahnelerini açıkça göstersin arzulardım fakat mağalesef rütük korkusu yüzünden kadınların göğüsleri ve sevişme sahneleri sansürleniyo gördüğüm kadarıyla işte bu duruma yani rütüke fena halde kızgınım...!...
    seni en son 2011 yılında buralarda görmüştüm aynı bu tarz yazıyordun hiçbir değişim olmamış
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.