Şimdi Ara

digiturk başvurusu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eve digiturk almayı düşünüyoruz ancak ilk başvuruda fiyat biraz tuzlu oluyor.Acaba ilk başvuruda fiyat ne kadar aşağı çekilebilir?
    Yani kurulum+çanak ücreti falan diyolar bi ton para yoluyolar. Çanak falan bedavaya bulurum ben montaj olayınıda bedavaya getirtirim. Yani digiturkten alınması zorunlu olanların ücreti ne tutar? Mesela receiver zorunlu ise(philips) , bunun yerine dışardan daha ucuz bi receiver alıp orjinal digi kartı ile kullanabilirmiyim?




  • çok korkmuşsun. korkmana gerek yok. internet sitesinden başvurunu yap sadece gelip kurulumunu yapıyorlar ve 70 milyon alıyorlar. okadar. o parada sadece çanak ve kurulum parası. receiver ın parası alınmıyor senin ayda verdiğin standart para onun kirasıdır. digi türkü iptal ettirdiğinde gelip sadece receiver ı alıyorlar. çanak sende kalıyor. sadece 70 milyon ödenecek okadar. oda peşin verilmiyordu galiba. faturana geliyor galiba. mesela biz kumanda sipariş veriyoruz parası faturayla geliyor. birde elindeki receiver ı bozulsun kiralık olduğundan hiçbirşey demeden bedava değiştiriyorlar. bizimkine su kaçmıştı. fiyat konusunda tam güvenemiyorsan bosc satıcılarına sora bilirsin. ama sakın onlardan sipariş verme. onlar sipariş karşılığı 10 milyon alıyorlar ve siparişi seninde yapabileceğin gibi internetten veriyorlar. ve gerisine karışmıyorlar.
  • işte benimde demek istediğim sadece çanak ve kurulumu biz yapsakta, DT ten receiver alsak bide üyelik ücretini ödesek.Yani aylık paket ücreti 19 milyon+başvuru ücreti olması lazım 9milyon ; toplam 28 milyona getirsek olurmu acaba ? Zaten receiver için ücret alınmıyomuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 4 Ekim 2004, 12:00:38 >
  • internet uzerınden sipariş yap karlı olur
  • arkadaş goldmaster uydu alıcısı bugün kampanya ya başlamış.uydu alıcısı alırsan lig tv paketi modül kurulum aktivasyon ücretsiz.cihazı al sadece dijitürkü ara yeter.0212292 35 35 timur bey var ara yeter....
  • valla kurulumu sen yaparmısın bilemem. onlarda bir alet var onla yönünü belirliyorlar. ama çanak filan varsa onun parasını almıyorlar. ama adamlar oraya kadar gelip bakmaları bile 20 milyonl. bir sorun oluyor adamlar gelip bakıyorlar birşey yapmıyorlar 20 milyon alıyorlar. yani kurulum için sadece 20 milyon vereceksin. okadar. valla bundan daha bedavaya getireceğini hiç zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.