Şimdi Ara

digiturk 9.90 ytl kampanyası hakkında??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • şuanda dıgıturk giriş paketi ayda 9.9 kurulum esnasında 40 çanak+ 40 aktivasyon bedeli var.
    Bu bedelin cebinden peşin çıkmasını istemeyen müşteriler için 9.90 faturanın üstüne aylık olarak yansıtılıyor.
    yani ayda 12.99 tl fatura gönderiliyor. şartları 24 ay kullanıcağınızı taahhüt ediyorsunuz. ilk ay bütün kanallar hediye ilk 3 aylık faturanızı firma olarak biz karşılıyoruz. 3 aydan sonra fatura ödemeye başlıyorsunuz.kampanya boyunca sabit fiyat garantisi veriliyor. kampanya sonunda uydu alıcısı sizin oluyor.

    2 yılın sonunda çanağınızın yönünü türksata çevirip uydu olarakta kullanabiliyorsunuz
  • Ben geçen Eylül girdim bu kampanyaya. Aldığımızdan 3 ay sonra alet kilitlenmeye başladı. DigiTürkü aradım servis gelecek dedi 20 TL alacak dedi. Ama dedim sizin sattığınız dandik kutu kilitleniyor sizin makineden kaynaklanıyor dedim. Olsun dedi yinede servis 20 TL alacak dedi. Bende kanalları kapattırdım ve 9,90 a geri döndüm aslında tamamen kapattırmak istedim fakat bir kere 24 aylık kampanyaya girmiş bulundum. Ara ara arayıp benim paketi düşük fiyatla teklifler yapıp yükseltmişlerdi. Yani bakıyorlar sen 9,90 'a razı oluyorsun arayıp paketi değiştirmek için teklif veriyorlar.

    Bence de kazıklama kampanyası, bir şekilde vestel veya beko daki dandik makineleri millete ittirmek için yapılmış bir kampanya. Zaten kim kimin iyiliğini düşünür ki durduk yere bu ülkede :) Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.