Şimdi Ara

Digital Cameradan Capture

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Elimizde bir adet JVS nin digital Video Camerası var. Hem USB hemde Firewire portlatdan bilgisayara bağlanabiliyor. BU cameradaki kasete kayıtlı olan görüntüleri VCD haline getirmek istiyoruz, bunun için hangi program yada programları kullanmamı öneririniz. Görüntü kalitesinde çok fazla bozulma olmasını istemiyorum. Camera ile gelen programla captur yaptığımızda görüntü küçük oluyor büyütüp tam ekran yaptığımızda kalite iyice düşüyor. Bunu avi formatında yani DIVX kalitesinde capture edebilmemizi sağlayacak bir program olursa çok memnun olurum.

    Saygılar.



  • hazır benzer bi konu açılmışen ben de yardım istiyim :)
    vcd rip yapmamızı sağlayan yani divx e çevirmemizi sağlayan program var mı? (soruya bak tabi ki var) adı nedir , nerden bulurum?
  • benm soruya galiba kimse cevap vermeyecek,[bwlng][bwlng]

    VCD rip dediğini tam olarak çıkaramadım elinde avi formatında video dosyasımı var yoksa mpeg yada dat şeklinde video dosyasımı var? Yani divxten vcd mi yapmak istiyorsun?
    böyle ise bir yerlerde divx to VCD diye bir program görmüştüm galiba herhalde bu senin işini halleder. Yada genelde divx ler için en kullanışlı program VirtualDup bence.
  • SONY kameraların cd'sinden Pixela diye bir program çıkıyodu, şimdi nasıl bilmiyorum. Fena değildi. Onu bulabilirsen dene istersen bir.
    Amcap isminde bir program var. Sistemindeki codec'leri seçip capture yapabiliyorsun. Divx codec yüklü ise divx olarak da kaydedebilirsin. Ayrıca virtual dub da yapar bu işi. Ama bu programlar tv kartı ile capture yapmak için (s-video veya composite bağlantı). USB'den bağlantıyı desteklemyiyorlar sanırım. Ama bahsettiğin programda kalite ayarları vardır bence kurcala biraz. Kaliteli bi şekilde avi veya mpeq yaparsan sonra virtual dub ile divx'e falan çevirebilirsin. Bu arada VCD formatına çevirmek için de TMPGenc isimli bir program kullanıyorum. Gayet başarılı bence. Tavsiye ederim.
  • babudill insan.bende vcd creator gibisinden bir program vardı.bir bakayım cd lere.video kamera yı capture karta baglayıp yapabiliyordun.ancak sendeki firewire portu.yanında program olması lazım yokmu??
  • dat ta divx yapacağım ama virtualdub kullanırken not enough data to process frame hatası veriyor %16 da felen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.