Resmi Digimon Oyunu Digimon Online 2 Yıllık Hazırlık Dönemi Ardından Çıktı Bir Çok Bilgisayarda Rahatlıkla Oynanabilecek Digimon Online Şimdiilik Korece Olmasına Rağmen Hazırlanan İngilizce Paketleriyle Rahatlıkla Oynanabiliyor Şu An Üyelik Alımı Ve Download İçin Gereken Site Korece Oldugundan ingilizce siteyi veriyorum = www.diginuke.com
Ama İngilizce Siteye Rağmen Koreli Ve Amerikalılar Dışındaki Oyuncuların Üyelik alması oldukça karmaşık Bu yüzden Oynamak isteyenler msn adresim olan Turkishleader@digimonrpg.com adresini mutlaka eklesinler...
Bakalım nasıl bir şey
Kardeş Msn imi eklersen sana oyun hakkında yeterli bilgi ve döküman verebilirim
Arkadaşlar Şu An Yeni Ve Bu Yüzdende Boş Olan Oyunun 2.Server'ını Türk arkadaşlarla doldurmak istiyorum eğer bunu başarırsam oyun oldukça zevkli olacak aramızda turnuvalar düzenlenecek yarışmalar yapılacak inşallah türkler oyuna ilgi gösterir
Ben üye olamadım.MSNini ekledim bana anlatırsın yarın.Şimdi çıkıcam da.
oyun sitesi koreceyse zor biraz benim tanıdğım kimse korece bilmoda
Öğreniriz.Ben ingilizce de bilmiyodum doğru düzgün
Arkadaşlar Oyunun sadece Asıl Sitesi Korece üyelik Konusuna Gelince Kolay Yükleme Adresinide Ben Veriyorum Ayrıca Oyunu Her Türlü Ayrıntısıyla Öğretiyorum Ekleyin Msn imi bir kaç fotoğraf yollayım oyundan görün oyunu zaten oyunda ingilizce
Oyun Görüntüleri
1-Geko Moreas Köprüsü
2-Bir Digimon Savasından Görüntü
3- Gear World
4-Digimonrpg
Yarın Digimon Online Türkçe Sayfaları Açılacaktır !!!!
çok kota gidiomu yan knigt kdar
DİKKAT DİGİMON ONLİNE OYNAMAK İSTEYENLER YARINDAN İTİBAREN AÇILACAK SİTEMİZDEN ÜYELİK ALABİLECEK VE OYUN HAKKINDA BİLGİ EDİNİP İNDİREBİLECEKLERDİR...
ok kardeş yarı nsaat kaç gibi açılır
kardeş bu aynı silkroad we knight gibi
kota yiyp mu peki?
arkadaş msn adresin ne?
açıldımı bu site
ben üye oldum ama foruma üye olunan yere girdim ama oyun fln açılmadı?
ben foruma üye oldum saladım bişiler kırmızı sihay karışığı bir foruma üye oldumm
kardeş buranın gerçek sitesi şu verdiğin diginuke.com mu yoksa başka biyer mi??ben diginuke.com a üye oldum ama başka biyerse söyle oraya üye olalım