Şimdi Ara

DIABLO IV NVİDİA KEY (2 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DIABLO IV NVİDİA KEY (2 adet)
    Nvidia keyidir arkadaşlar, kendim aktifleştirme yapabilirim iki adet bulunmaktadir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam yanlış olmasın ama geç kaldınız.Kodların 13.07.2023 son günüydü diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

metni:
    Pek iyi kokular gelmiyor

Derken,

https://forum.donanimhaber.com/diablo-iv-standart-nvidia-keydir--156164054

https://forum.donanimhaber.com/pimpmyguns-dolandiricidir--155627900

bu şekilde bi' durum olabilir gibi ama?

Dün (13.07.2023) itibarıyla NVIDIA Gift'lerin SKT'leri idi. Hatta @Emre____D nickli arkadaşımızla (benim vasıtamla) son gün içerisinde bi' alışveriş gerçekleştirdik. Kendisi de ''son gün'' mevzunu burada belirtmiş zaten.

@powerstorm

• Olay tam olarak o degil. O sadece isin kurtaricisi.Mahcup Nick in asil sahibi olan Ahmet Ercan isimli kisiyi forumdan telefonuna ulasarak aradim kendisi gereksiz sekilde agresif tonda ve tum sureci bilerek dolandirici sahsin adeta ortagi gibi konustu ve 10 senedir forumu kullanmadigini bana whatsapp dan yazan arkadasi bilmedigini soyledi parayi gonderdigim arkadas Mehmet Tanriseven ve bence bu is tamamen sebeke mini dolandiricilik faaliyeti cunku arkadas beni whatsapp dan ve telden engelledi whatsapp konusmalarini da sildi umarim yanlis anlamisimdir ama olay cok net simdi nick i olan arkadas ben tanimiyorum bilmiyorum diyecek sen sari cizmeli mehmet aga ya para gondermissin diyecek zaten oyle laubali konustu ki isin profesyoneli

Son günüydü diye belirtmiştim halbuki :/ sizinki biraz bile bile lades olmuş hocam.Geçmiş olsun.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.