Şimdi Ara

Diablo IV çapraz platform desteğiyle gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz haftalarda Blizzard şirketi, oyun dünyasının fenomenleriden biri olan Diablo'nun yeni versiyonunu piyasaya süreceğini duyurmuştu. Popüler serinin Diablo IV olarak adlandırılan oyunun çapraz platform desteğiyle geleceği belirtildi.



    Ayrıca Bkz.Samsung da 108 MP kameralı akıllı telefon geliştiriyor



    Açıklama resmi ağızdan geldi



    Diablo 3 göz önüne alındığında çoğu oyuncunun kafasında diğer platformdaki kullanıcılarla oynayamayacakları gelmiş olabilir. Ancak bu konuya Diablo IV'ün yapımcısı Allen Adham son noktayı koydu ve çok oyunculu modda  PS4, Xbox One ve PC oyuncularının aynı anda birlikte oynayabileceklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını açıkladı.



    Çapraz platform desteği nedeniyle son derece heyecanlı olduklarını belirten Allen Adham, halledilmesi gereken birkaç teknik detayın kaldığını da ifade ediyor. Diablo IV'ün ne zaman piyasaya çıkacağına dair henüz resmi bir tarih açıklanmış değil ancak farklı platformdaki kullanıcıların aynı oyun havuzunda oynayabilecek olmalarının, oyunun zevkini arttıracağı kesin diyebiliriz.








  • Bu iyi haber.

  • artıkın o eski oyuncu sayılarına ulaşamıyorlar !

    çünkü oyuncunun kişiselleşmiş arayışına hitap eden daha fazla yapım var ve bir çoğu free game şeklinde olduğu için artık o eski sayıları tüm platformları bir araya getirip yan yana oynatırsınız !

    klavye mi yoksa 12 tuşlu joy pad mi kazanır !?

  • Gelsin bakalım oynarız.

  • İyi haber diyenlere şaşıyorum, resmen rezillik. Diablo 3 konsollara da çıkacak diye oyun mekaniklerini çok basite indirgediler. Ama en azından crossplay yoktu da oyun dengeleri bozulmadı. Konsol versiyonlarında hile aldı başını gitti, bilmeyenler için açıklayayım mesela bir eşyada normalde en fazla 1000 stat olabiliyorsa hileciler bu eşyaların milyonlarca statli versiyonlarını üretip kullanıyorlar ve satıyorlar hatta kimisi public oyunlarda bedavaya başkalarına dağıtıyordu herkese yayıldı. Oyun resmen çöp oldu.

    D4'teki bu crossplay oyunu muhtemelen mekaniklere zarar verecek ama umarim ki en azından böyle aptal hile sorunları çıkmaz ortaya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.F.Hopper -- 11 Kasım 2019; 14:51:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.