Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.801
Cevap
407
Favori
667.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -CristaL- - kullanıcısına yanıt
    Ben de 2021 sonu bekliyorum bir şeyler. En kötü 2022 başı. Sırf belirsizlikten dolayı hesabıma bir 50 euro ateşledim o zamana kurlar ne olur bilinmez diye. Erteleseler de eninde sonunda çıkacak bir oyun bu. Para basacakları bir oyun için bu kadar bekletmeleri de olağan. Her ne kadar Activision satın almış olsa da Blizzard sonuçta. Kaç tane Diablo oyununu çöpe attıkları malum bu güne kadar. Ve bu defa umutluyum ben.
    Pasif skill ağacı, rune sistemi, grafik ve mekanikleri, açık dünya gibi tasarlanmış evreni...
    Bu defa olacak gibi bence.
    Şimdiden beğenmeyen, beklentilerini karşılamayacağını düşünen arkadaşlar muhakkak olacaktır. Ama adı üzerinde beklenti bu. Herkesinki birbirinden farklı. Kimi PVP yok diye beğenmez kimi var diye en basitinden. Ben beklentilerimi karşılayacak gibi hissediyorum şahsen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar facia üzeri facia hamleleri ile gidiyorlar.Diablo 3 gibi devasa bir facia kalıntısından sonra 4 de oyuncuların kalbi dayanmaz.

  • D3 gibi oyun çıktığında grafikler vs. çağın gerisinde kalacak, millet oyunun duyrulduğunu vs. unuttu bile. Yine casual kullanıcya hitap edecek basit sistemler yapacaklar. Oyunda ne runeworld, fhr, fcr, ias vs. gibi mekanikler olmayacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Aralık 2020; 15:21:23 >
  • Runelar falan iyi buluştu. Onu isteseler d2 remake yaparlar. Beklentim her zaman yüksek. Sonuçta çok büyük marka. Bunda da başaramazlarsa parh of exile alır gider. Onlar da bunun farkındadır. Gerçi 10 yıl sonra diablo 5 yapsalar yine vurgun yapar geçerler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D3 çıkmaya yakın yine hype oluşmuş, gaza gelip ilk gün d&r'dan almıştım oyunu kutulu olarak :)


    Sonrasında unique item satışlarından harçlığını çıkaran arkadaşlar oluşmuştu. Her ne kadar o sistem engellense de oyun mantığı başka bir yere evrilmişti.


    Bilenler bilir, Diablo serisi expansionlarıyla düzeltilir ve kıvama gelir, son oyunda biraz öyle olmuştu. Paragon olayı bir yerden sonra sıkmaya başladı. Zamanı olan için season mantığı fena değildi gerçi.


    Ama bu sefer D1'deki karanlık atmosfer ve D2'deki mekanları Matt Uelman müzikleriyle harmanlarlarsa, ticaret odaklı değilde eskisi gibi fan odaklı olurlarsa önünde duracak oyun kalmaz :)


    Tabii benimki baya bir fantazi oldu günümüzün şartlarında. 

  • d2 remastered bekliyorum ben. d4'den yana hiç bir beklentim yok.

  • Blizzard ın atacağı son kurşun bu oyun. Buda beklentilerin altında kalırsa Blizzard ı blizzard yapan şeyler tamamen tükenmiş demektir.


    Zaten bizim bildiğimiz sevdiğimiz blizzard tan şirket içinde neredeyse kimse kalmadı. Hepsi ayrıldı şirketten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 16 Aralık 2020; 13:50:23 >
  • Aralık güncellemesini açıklamışlar. Eşyalar ile bilgiler veriyorlar. Yanlız şu arayüz değişmeli hoş durmuyor. Birde her itemın aynı derecede yer kaplaması da olmamış. Tabi bunlar ufak şeyler düzeltirler diye umuyorum.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_IV_Gelistirici_Guncellemesi__Esya_Sistemi-106836.htm

  • Diablo 1 in temiz, sade ve hoş bir ara yüzü var onca yıla rağmen , o kadar mı zor benzerini yapmak veya kopyalamak.

  • Arayüzlere alışırsın. İnsan yeniliğe pek de açık olmadığından ilk başta stres yapar ama zamanla öğrenirsin edersin. Oyunu kalıcı kılacak şey farklı build imkanları. Farklı item edinebilme şekilleri ve ne olursa olsun online trade olmasıdır
  • Diablo 3'ün benim için tek güzel yanı rmah'tan 2000 euro'ya yakın para kazanmam oldu.Hatta forumdan arkadaşlar çok daha büyük vurgun yapmıştı  Bunların dışında çizgi film gibi,seriye yakışmayan bir oyun.

  • Online trade ille para ile olmamalı zaten. Böyle büyük paralar dönünce adamlar direk durdurdu.
  • AH zamanı millet oyun oynamaktan çok nerede ucuza kaliteli item var alıyım satıyım kar ediyim kafasındaydı. AH ile yatıp kalkanlar vardı.


    Blizzard ta uzun süre müdahele etmedi. Onlarda her satıştan kendi payını alıyordu sonuçta. Sonra tepkiler arşa çıkınca kapattılar.


    D4 yazılana göre daha çok oyuncu temelli onların görüşlerini alarak geliştiriliyor. Güzel bişey ama yapımcılardan hiçbiri daha önce eski diablo oyunlarında çalışmış kişiler değiller.


    Onların hepsi ayrıldı. Bu yeni ekip nasıl bişey ortaya çıkaracak bilmiyoruz. Umarım 2021 yazına kadar bir beta başlatırlarda bişeyler daha net belli olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 17 Aralık 2020; 14:36:44 >
  • Ah bence güzeldi. Kasmaktan sıkıldığım zamanlarda ordan ilerliyordun.Path of diablo denen diablo 2 modu var mesela çok güzel bir trade sitesi de yapmışlar. Arıyorsun buluyorsun. Sanırım path of exileda da böyle bir sistem var. Trade oynu canlı tutuyor. İster istemez işin içine para girer ama onda da yapacak birşey yok
  • Diablo 3 halen satın almaya değer mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: superdestek

    Diablo 3 halen satın almaya değer mi?

    Bu tarzı seviyorsanız değer.

  • Oyun 2021'de çıkmayacakmış.

  • Rogue sınıfı




    Yeni olaylar




    Bonus






  • Diablo 2 umarım warcraft3 faciası gibi olmaz.2.ci facia yı blizzard bile artık kaldırmaz.

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.