Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Lord of Hatred duyuruldu (1043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.103
Cevap
395
Favori
917.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
72 oy
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisey sorabilirmiyim simdi 60 level a kadar helltide kurast filan yaptim torment 1 e gectim diyelim benim onceligim ne olmali su oyunda hala anlamadim kafa dagitmalik giriyorum nightmare dungeon vesaire ama hani end game olarak benim onceligim ne olmali zaten hardcore oynayan biri degilim diablo immortal gibi haftalik gereksinimler raidler vesaire de yok tek amac yuksek pit donmek mi end game de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 60 lvl a kadar hiç eşya yükseltmesi yapmam her şeyi kırarım en pahalı itemi takar sonra güzel itemler düşünce geliştirme yaparım sanctify itemi mühürlüyormuş itemlerin her şeyinini tamamlayınca imza gibi son imzayı çakma işiymiş malzeme varken mühürledim hepsini hiçbir itemi geliştirmeden mühürledim elde kaldı bütün itemler
    Barb çok zor item bulamıyorum yeni gelen elemanı alamıyorum golem açayım dedim minion yokmuş sezon bitsede işimize baksak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt

Sanctify en son her şey tamamlandıktan sonra yapılmalı, geçmiş olsun. :) Craft olayı güzel olmuş bu arada, yavaş yavaş geliştiriyorlar. İstenen özelliğin seçilip eklenebilmesi iyi olmuş. Bir yerden sonra RNG oyundan soğutuyordu.

• 2-3 gündür oynuyorum oyunu ve normalde bu tarz oyunlarla aram olmamasına rağmen çok sardı. Yeni sezon gelmiş sanırım paladin diye bir karakter var özellikleri hoşuma gitti ve aldım ama bu oyunda amacımız ne tam olarak, 49 level oldum oynaya oynaya sürekli bişeyler kesip zindan görevleri yapıyorum, ana hikayeden de devam etmeli miyim ?

Yeni başladıysanız senaryo kısımlarını oynamanız iyi olur, ne nedir kim kimdir öğrenirsiniz. Genel olarak Diablo evreninin ana hikayesini bilirseniz oyundan çok daha fazla keyif alırsınız. Diablo'nun bnezerlerinden ayıran özelliği hikayesi ve karakter derinlikleridir. Girip çıktığınız her mekanın, eşyanın ve karakterin lore'da bir yeri bulunur. Bilizzard'ın en başarılı olduğu kısım bu hikaye anlatıcılığı ve onu allayıp pullayıp pazarlama şeklidir.

Oyundaki amaç kişiden kişiye değişiklik gösterebilse de, odağındaki asıl bağlayıcı özelliği güç fantezisidir. Build/skill optimizasyonu, ilerleme, gelişme ve bunlar için de olmazsa olmaz Eşya avı için sürekli bir action. :) Her zaman daha iyisini bulma isteğiyle sıkılana kadar olabildiğince çok yaratık öldürmek ve loot almak, temelde olay bu. ARPG'lerde önemli olan üzerindeki eşyaların ve build'inin ne kadar iyi olduğudur, zorluk seviyeleri arttıkça, zindanları ve bossları olabildiğince hızlı geçip geçemeyeceğiniz...

• baris7777 B kullanıcısına yanıt

Diğer ek paket zaten herkeste var. Sanki onu da bedava veriyormuş gibi insan kandırıyorlar.

Şu an sıfırdan bütün ek paketlerle birlikte alacak insan benim toplamda verdiğimin yarısına mal etmiş oluyor oyunu.

Neyse.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • QuasarFX kullanıcısına yanıt

En başarılı olduğu ve kimsenin umrunda olmayan lore kısmı diyebiliriz aslında.

Kimsenin hikayeyi takip ettiğini görmedim. Ana hikaye neyse de Hele sezon hikayelerini kimse takmıyor.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • İnşallah sıra tabanlı olmaz ya adamlar çok iyi oyun yapıyor ama ben sıra tabanlı sevmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk gün beğenmedim 1600 TL yi boşa verdim yine boş bi sezon demiştim sözümü geri alıyorum. İyi olmuş ya yavaş yavaş takııyorum 180 oldum. Paladin çok güzel keyifli olmuş. Bundan sıkılınca birde büyücü açarım baya götürcek beni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

en çok lore ve hikaye kısmını seviyorum ben, takip etmeyenler için çok bir şey yokmuş gibi gelebilir ama lore baya kapsamlı geniş. Sezon hikayeleri ise, evet kimse takmıyor :)

evet şu görüntü kirliliği olayı benim de canımı sıkıyor. her şey çok iç içe giriyor, renk ayarını biraz değiştirmeleri lazım bence, skillerin renklerini biraz kısabilirler, ya da tam tersi bilemeyeceğim.

Sanırım yanlış konuya yazdınız çünkü sıra tabanlı oyunlar ile Diablo pek alakası yok.

• Godslayer / Tanrı Katili kask buldum 2 yıldız, kullanayım dedim. Yıldızlar da tam istediğim yerde. Aspecti de yüksek. Demirci yükseltmesini de istediğim yere denk getirdim ve 25 yaptım. Her şey çok güzel, gidip eşyayı kutsadım ve bilin bakalım ne unuttum. Evet doğru bildiniz, ikinci mücevher yuvasını açmayı... Güzelce materyale dönüştü sonra kask.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geçmiş olsun hocam... Daha iyileri denk gelsin...

Diablo IV [ANA KONU] | Lord of Hatred duyuruldu

Diablo 4'de görüntü kirliliği olduğunu düşünmüyorum, skill efektleri gayet güzel ve ölçülü kullanılıyor. PoE 1'de ipin ucunu kaçırmışlardı, orada düzeltmeye çalıştılar. Diablo 4'ün ciddi sorunları ve eksiklikleri var ama en başarılı yanlarından biri grafikleri olduğunu düşünüyorum. Gelecek ekspansiyonla skill efetleri daha da bollaşacak, Diablo 3'dekine benzer şekilde, seçilen rune etkisi skill meknaiğini ve efektleri de değiştirecek.

Tek seferlik veriyorlar, geçen paket de öyle olmuştu.

Bu zaten WoW'da da uzun zamandan beri yaptıkları bir şey, yeni oyuncuyu mağdur etmemek ve maddi yük oluşturmama amacıyla yapıyorlar. Demek ki hedefleri 2 ek paket çıkaralım Diablo 5'e geçelim yapmak değil. Yani benim yaptığım çıkarım bu yönde en azından. Mesela 6. ek paket çıktığında millet 1,2,3,4,5 hepsini almak zorunda kalsa kimse gidip de almaz. Uzun soluklu planlamanın sonucu olabilir yani bu hamle. Diablo IV [ANA KONU] | Lord of Hatred duyuruldu 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.