Şimdi Ara

Diablo III ün Tarzi Ne Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar.Arkadaşlar 15 mayısta çıkması planlanan diablo 3 ne türde yani demek istediğim mmorpg mi yoksa rpg tarzdamı olacak? Yani wow daki gibi parti kurup dungeon raid v.b. yerlere gidebilecekmiyiz yoksa starcraft gibi sadece güvenlik açısından internet bağlantısına ihtiyaç duyucak? Diablo 2 deki gibi single player modu olmuyacak galiba?

• Single player modu var ancak Offline modu yok oyunun. Her şekilde internet bağlantısına ihtiyacımız olacak. MMORPG çok farklı bir kavram, Diablo3 bu denli massive multiplayer konumda olmayacak, farklı bir online sistem ivar, sen single oynarken arkadaş listenden birisi direk senin oyununa bağlanabilecek, ya da geçemediğin bir bölüm için, Quest bazlı grup arayabileceksin gibi gibi farklı özellikleri olan bir oyun konsepti olarak çıkıyor Diablo3. En önemli unsur arkadaş listesi olacak gibi görünüyor. Özellikle de Arena konusunda sağlam bir ekip ile çok zevkli PVP'ler yalanacak gibi duruyor.
  • diablonun tarzı diye birşey yok, bu tarz DİABLO tarzıdır, hatta başka diabloya benzer bi oyunu bile tarif etmek için diablo tarzında bir oyun deriz gidipte hack and slash tarzı demez çoğu kişi ve böle bir tarzı sürekli online konuma taşıyarak yine bir ilki gerçekleştiricekler DİABLO tarzı bir oyun olacak yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer@tuL -- 18 Mart 2012; 23:40:17 >

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Diablo 3'ün tarzı yoktur... Sadece DİABLO 3

Diablo 3'ün adı tarzdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 19 Mart 2012; 17:12:42 >

• Peki diablonun pvpsi nasıl olucak diablo2 de yaklaşık bir yıl harcamışımdır fakat hiç online oynamadım diablo3de ne tür bir pvp olucak wowdaki arena sistemi gibi bişey mi olucak acaba 2kişi bir araya gelip 2v2 yada 5v5 o tarzda bir olay mı yoksa herkezin katılacağı belirli bir alan mı yada hiç pvp olmayacak mı. Birde oyunun ne kadar yer tuttuğu hakkında bilgisi olan varmı 25gb yerim var bilgisayarda yeni bir oyun için ayırdığım SSD kullanıyorum oyüzden pek yerim yokta Bu sorunlarıma tatminkar cevaplar alabilirsem aralgame'de önsipariş açılmışken almayı düşünüyorum

Orijinalden alıntı: ilker484

Peki diablonun pvpsi nasıl olucak diablo2 de yaklaşık bir yıl harcamışımdır fakat hiç online oynamadım diablo3de ne tür bir pvp olucak wowdaki arena sistemi gibi bişey mi olucak acaba 2kişi bir araya gelip 2v2 yada 5v5 o tarzda bir olay mı yoksa herkezin katılacağı belirli bir alan mı yada hiç pvp olmayacak mı. Birde oyunun ne kadar yer tuttuğu hakkında bilgisi olan varmı 25gb yerim var bilgisayarda yeni bir oyun için ayırdığım SSD kullanıyorum oyüzden pek yerim yokta Bu sorunlarıma tatminkar cevaplar alabilirsem aralgame'de önsipariş açılmışken almayı düşünüyorum

hocam şöyle bir video var youtubeda istersin bir bak.

http://www.youtube.com/watch?v=6xiWm0hGrm4

• Bloodline championsa benziyo diyecem skillerine grafiklerine hakaret olacak ama aynı mantıkta pvp gibi Zevkli duruyor aslında sıralama falan nasıl olur ki çok merak ediyorum aslında ama birde bu pvpnin daha sonraları ekleneceğini duymuştum ondan bir haber varmı acaba bide 25gb yer yeterli olur mu oyun için
  • Action-RPG oyunun tarzı oyundan wow gibi olmasını beklemeyin..bir haritadan diğer haritaya ışınlanma portlanız var wowdaki gibi kuşa atlayıp dakikalarca uçmuyorsunuz.tabii bu bir serüven o portalları açmak için bütün haritaları gezmeniz lazım..fakat öyle yine wowdaki boş yolda atla koşmak yok heryer dövüş alanı.şurda saklanıyım falanda yok..sürekli tetikte olmalısın..ayrıca görevler için parti kurabilirsin yada online olan arkadaşlarınla ortak haritalarınızda istediğiniz görevleri yapabilirsiniz..Raid olcakmı bu tarz şeyler var ama yine wowdaki gibi olmuycak daha çok action olucak..sabırsızlanmaya başlamasının insanların tek nedeni budur.başladığı gün emin ol wow serverları boşalıcaktır..
  • Ben 4yıldır wow oynuyorum aslında ama wowuda sevmiyorum yani bi item kasıp 3v3 arena yapmak için oynuyorum ne pve ne başka birşey zevk vermiyor diabloda kendi ayrı bir tür sonuçta ama player vs player modu zevkli olursa o zevk için değecekse o bölümleri geçmesi görevleri yapması onun için oynarım yoksa düşünmüyorum almayı açıkcası.

Raid yoktur her koyun kendi bacağından feci asılır.

Singe player da oynanır Multi de. Şayet D2 de bot dupe görmüş biri olarak D3 ün DRM olmasına sevinen biriyim. Bu ne demek, internet yok d3 yok. Her daim bnet e bağlı olacaksınız oynamak için.

Açıkcası H&S (Bazı bazı Multi RPG) RPG diyebilirim ve tutturamayabilirim ama şahsımca tarzı budur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.