Şimdi Ara

Diablo 4'ten kötü haber: Oyunun yönetmeni ve bölüm tasarımcısı şirketten ayrıldı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Amore kullanıcısına yanıt
    Birkaç senedir oynamıyorum bilgim yok o yüzden soruyorum, ne saçmalığı var şu an pvpde?

  • mutercim kullanıcısına yanıt
    insan olacakmış hayvan gibi yaşayarak insan olunmaz. dedim uç örnek vereyim ona bile kadını haklı çıkartıyorsunuz. yani siz lgbt filan siniz yada ona yakın bir şey. herşeyde bir cins haklı olabilirmi böyle bir şey nerede var. etki tepki var bir erkek bir bayana bakıyorsa bayan erkeğe hiç mi bakmıyor bu ne saçmalık. beğenilme duygusu diye bir duygu var bu bir öğrenin. genelde bu sosyal medyada bir tustur ama insanı bir duygudur.
    sizin bir şirketiniz olsa ve deneyimli elemanlarımız bu gibi olaylardan ötürü şirketten ayrılsa ne yapardınız. baş tasarımcılardan yonetmenlere teknik elemandan sanatsal tasarım ekibi başlarına kadar siz ne yaparsınız. hadi benimki size göre saçma sizin öneriniz ne olur. sakın demeyinki insan olmalarını öğretim kimse kimseye insan değilsiniz deyipte o diyen tarafından insanlık öğrenmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulayrason U kullanıcısına yanıt

    Hocam bırakın, hayata bakışımız tamamen farklı, insanlık anlayışımız farklı, aldığımız terbiye farklı belli ki (bakın farklı dedim, başka yere çekilmesin). Ben kendimce ezilenlerin yanında olmaya çalışıyorum. Siz erkeklerin ezildiği kuruntusu içerisindesiniz. Birbirimizi ikna etmemiz mümkün değil, boş yere tartışmayalım.


    Ayrıca LGBT'nin olayla ne alakası var anlamadım. Ama ezildikleri yerde onları da savunurum (Amerikan medyasının zorla gözüme sokmaya çalışmasından rahatsız olsam da). Bunda garip bir şey göremiyorum. Adamın kiminle seviştiği beni ilgilendirmez.

  • mutercim kullanıcısına yanıt
    bakın ben size amacınız sadece kötü demiyorum ama sadece bir tarafı tutmak yanlış. benim sinirlendigim nokta ise benim görüşümü siz tek taraflı göstermeniz başka bir şey değil. benim çözümüm bu sizinki başka olabilir bu tabiidir ama hakarete aşağılamaya yada carpitmaya gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • animant A kullanıcısına yanıt

    Oyuna game token getirdikten sonra goldtraderlar çok arttı, 2500 ratingli full gearlı adamlara altın olarak ödeme yapıyorsun, onlar da seni kasıyor, rated olsun skirmish olsun.

    3vs3 oynuyorsun, 2'sini zar zor indiriyorsun, sonuncu healer o kadar CC'ye heal reductiona rağmen ölmek bilmiyor, en son bir monk healerı indirmek için 3-5 dakika ter döktük.

    DPS olarak sen trinket ile kaçanmaya çalışsan bile nerdeyse tek atan warlock ve Fire Mage, 3 sn.de HP'yi su gibi indiren Retri ve DH'ler. Ve artık her class kendini healleyebiliyor az ya da çok.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.