Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper of Souls dan Anlayan arkadaşlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paragon 140 oldum ama hic guclu deilim.Bazi itemler düşüyo ama alamiyorum biseyler eksik heralde.Ayrica 4 tane plan var bunlari kullanamiyorum hazir deil diye uyari veriyo.Düşen silahlar hep 2000 küsür 3000 binlik görmedim millette milyonluk silahlar var bende daha 2000 küsürlük.Biseyler eksik ama çözemedim bilen biri varsa bana yardimci olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeş o milyonluk silahları bende arıyorum. Tormend IV de gir kasıl. ayrıca o planlar için silahçıya büyük memeli kadına elmasçıya gir en sağdaki bölüme gel onları yap yani 12 lvl yap hepsi biter öyle oku.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer.E

    Kardeş o milyonluk silahları bende arıyorum. Tormend IV de gir kasıl. ayrıca o planlar için silahçıya büyük memeli kadına elmasçıya gir en sağdaki bölüme gel onları yap yani 12 lvl yap hepsi biter öyle oku.

    Kardes demirci mucevherci bunlari 12 yapali cok oluyo onlarla alakali deil baska bizo var ama çozemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonluk silah diye bir şey yok, konsollarda max 2000 dpslik silahlar var, pcde güncellemelerden dolayı 3000-4000 dps var. Sizin o gördükleriniz hackli silahlar, orjinalde yok öyle bir şey. Ayrıca paragon 140 oldu isen torment kaça göre kendini güçsüz hissediyorsun? Paragon 140a geldiğine göre set planlarını düşürmüş olman gerekli. Set planlarıyla craftla eşya kendine ve class set parçaları düşürene kadar seni torment3 max torment4 e kadar idare etmeleri lazım. Blacksmithi en yüksel levele getirdiğinde planlarını okuması lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_806/tt.htm

    buradan hangi classda istiyorsanız onun konusunu seçip birçok şey öğrenenilirsiniz.
  • arkadaşların yazdığı gibi eğer lvl 70 isen ve sadece klaslara özel silah düşürmediysen(burası önemli)her silahı kulananbilirsin.
    mesela wizard isen her türlü wizard silahı itemi vs yi takarsın.ayrıca her türlü ortak silah ve zırhı giyersin.ama sallıyorum monk a özel bir zırhı veya barbara özel bir kılıcı yada wd ye özel bir hançeri kullanamazsın.
  • Peki battle.net e giriş yapabiliyormu xbox diablo 3 ros oyuncuları?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.