arkadaslar annual pass yapmayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var
öncelikli olarak 12 ay blizard bizi kitliyor kendisine bu dert değil 12 ayın parasını kredi kartından hemenmi çekiyor? yoksa 12 ay boyunca parayı ay ay bölerekmi çekiyor? annual pass ı aktif ettiğimizde kullandığımız kredi kartıyla ödemeri yapmak zorunlumu prepaid kart vs le devam edilebilirmi ödemeleri yapmak? diablo 3 çıktığından oyunu battlenetten idirilip oynanacak deniliyor kutulu cd li sürümünden bir farkı varmı bu indirilen sürümün? teşekkürler simdiden
Nasıl istiyorsan o şekide ödeyebilirsin.Yani ister 3 aylık prepaid şeklinde, ister 12 ay direk, ister her ay yenilenen şekilde.Prepaid veya kredi kartı olması farketmiyor ama sanırım ilk ödemeyi kredi kartıyla yapman gerekiyormuş.Ben sürekli kredi kartından aldığım için tam bilgim yok bu konuda.Diablonun standart sürümünü verecekler.Yani battle.net den satın almışsın gibi.Annual pass için 18 yaşından büyük olman gerekiyor, bunuda hatırlatayım.
Benimde merak ettiğim kredi kartından hemen çekip daha sonradan 12 aya mı bölüyor? . Kredi kartının limitini gasp edermi kısacası?
quote:
Orijinalden alıntı: Artesus
Benimde merak ettiğim kredi kartından hemen çekip daha sonradan 12 aya mı bölüyor? . Kredi kartının limitini gasp edermi kısacası?
hepsini birden çekmiyor benim bildiğim. taahhüde uyacaksın sadece. yani kısım kısım 12 ay taahhüdünü yerine getireceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Hirbag
quote:
Orijinalden alıntı: Artesus
hepsini birden çekmiyor benim bildiğim. taahhüde uyacaksın sadece. yani kısım kısım 12 ay taahhüdünü yerine getireceksin.
Tmm çok teşekkür ederim .
2 ay prepaid 45 tl 6*45 = 270 tl
cıktıgı zaman accounta ekleyecekleri 140 tl değerindeki diablo 3 ü düş ordan ( starcraft 2 cıktıgı zaman 140 tl idi ordan bağıntı kurdum )
130 tl ye geliyor 12 ay. verdikleri mount ve panda expinin betasına katılım hakkına 30 tl gibi bi değer biçersek ( salladım ) 12 ay 100 tl gibi bi rakam oluyor diyebiliriz.
aylık 8.3 tl oluyor yani :)
tabi kim için avantajlı derseniz, wowu daha 1 sene oynacagım ve diablo 3 cıktıgında da orjinalini alacagım diyenler için oldukça avantajlı bir kampanya . öbür türlü sadece diablo 3 için bu kampanyaya dahil olmak veya wowu diablo 3 cıktıgında bırakırım diyenler için tartışılır bir kampanya.
aldım az önce bakalım hayırlısı olsun wow a uzun bi ara vermiştim yeniden başladım üstüne diablo 3 gibi oyun alınmazmı yaw
Üyeliğimizin bulunduğu ülke ile ilgili bir değişiklik yapmamız gerekiyor mu? Demin girdim baktım "Annual Payment + Diablo III" sayfasına girdiğimde normal para ödeme sayfası çıktı. Açıkçası biraz daha farklı bir sayfa ile karşılaşmak isterdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme