Şimdi Ara

Diablo 3 5-14 fps'ye kadar düşüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Diablo 3 alıp oynamaya başladım. Ama oyun çok ilginç bir şekilde kasıyor. Olay şöyle oluyor bazen 60 fps'de sabitken bazen basede bile 15 fps'ye kadar düşme oluyor. Bazen farmlarken 5-10 a kadar düşüyor, bazen 50-60 arası anlamadım neden böyle oluyor... 1920x1080 pixel monitör ayarlar herşey fullde ( bazı gölge ayarlarını falan düşürsemde yine kasma devam ediyor)
    Sistemim yeterli diye düşünüyorum:
    FX-8320 (4Ghz overclock)
    4GB ram
    Sapphire HD 7870
    SSD 128gb Sandisk
    Lütfen yardım edin, nedir sorun bilen varsa bir zahmet el atıversin.

Dipnot: Bazen direkt alt tab yapınca Coretemp işlemcinin %100'de çalıştığını gösteriyor.

• pc'in bu oyun için yeterde artar donanımlarında sorun arama, sorun yazılımsal olmalı driver directx falan ne varsa güncelle hocam düzelir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 10 Mayıs 2014; 0:51:22 >
  • Arkadaşlar teşekkürler, sanırım sorun ''deamon.exe'' adlı saçma bir virüs CPU'yu %100'de çalıştırıyor buda performans düşmesine neden oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tentani

Arkadaşlar teşekkürler, sanırım sorun ''deamon.exe'' adlı saçma bir virüs CPU'yu %100'de çalıştırıyor buda performans düşmesine neden oluyor.

deamon exe virüs değilde sanal sürücü değilmiydi ? işyerinde amd phenom var deli kasıyor.daha dusuk intel islemcilerde canavar gibi oynuyor arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

Orijinalden alıntı: Tentani

Arkadaşlar teşekkürler, sanırım sorun ''deamon.exe'' adlı saçma bir virüs CPU'yu %100'de çalıştırıyor buda performans düşmesine neden oluyor.

deamon exe virüs değilde sanal sürücü değilmiydi ? işyerinde amd phenom var deli kasıyor.daha dusuk intel islemcilerde canavar gibi oynuyor arkadaslar.

Ben amd fx6300 ve ati 7850 ile full ayarlarda oynuyorum kasma olmuyor dediğiniz amd-ati sorunu genel bi durum değil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorarsan virüs:D onu kapatınca kasma falan olmadı... Görev yöneticisinden kapattım sıkıntı olmadı normal şekilde oynadım.
  • Bende de kasıyor oyun partilerde. 4 kişi skillere abanınca 5 e falan düşüyor fps. sistem konuyu acan arkadaşınkine yakın amd sistemi yani.
  • Benzer konu sizde deneyin isterseniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_91702959/tm.htm
  • Arkadaşlar çok teşekkürler ben olayı çözdüm/sayılır yani. :D Her seferinde ''deamon.exe'' adlı şeyi görev yöneticisinden kapatınca düzeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.