Şimdi Ara

Diablo 3 22 Mayıs update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan diablo 3 e girerken update yaptı. Update düzeltilen şeyleri sitelerinde bildirmişler;

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4662223/?src=launcher.d3

Türkçeye çevirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Bunların yapacağı işe şimdi bir şey diyeceğim olmayacak. Oyundan çıkıp girdim update yaptı, şimdi de (Error 315300) diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 25 Mayıs 2012; 0:22:59 >
  • Şu anda da update yapıyor..
  • update bana da yaradi 1 2 saat süren 3007 hatasi 5dk ya indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 25 Mayıs 2012; 11:58:59 >
  • Türkçeye çevirirdimde baya uzun kısaca DH yi nerflemişler SS skillini Wizardın o %35 damage olayını nerflemişler %100 olmuş. Oyun kapanması problemini error problemini falan halletmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Türkçeye çevirirdimde baya uzun kısaca DH yi nerflemişler SS skillini Wizardın o %35 damage olayını nerflemişler %100 olmuş. Oyun kapanması problemini error problemini falan halletmişler

Demon Hunter'i nerflemeleri çok iyi olmuş azönce sıfırdan karakter yarattım god mode gibi resmen. Diğer class'lara göre gözle görülür derecede üstün olmuş. barbar wizard ve witch doctorla zorlandığım ufak bossları normal sıradan zombileri iskeletleri kesiyormuş gibi kolayca dağıtabiliyorum demon hunterle.

Demon Hunter oyuncuları kızmasın doğruları söylüyorum. Ok, ok değil mübarek uzi

Demon hunter skillerinin hem menzili wizard ve demon hunter skillerine göre daha uzun, hem cooldown süresi çok daha kısa hemde dmg çok daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 25 Mayıs 2012; 1:26:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Türkçeye çevirirdimde baya uzun kısaca DH yi nerflemişler SS skillini Wizardın o %35 damage olayını nerflemişler %100 olmuş. Oyun kapanması problemini error problemini falan halletmişler

Demon Hunter'i nerflemeleri çok iyi olmuş azönce sıfırdan karakter yarattım god mode gibi resmen. Diğer class'lara göre gözle görülür derecede üstün olmuş. barbar wizard ve witch doctorla zorlandığım ufak bossları normal sıradan zombileri iskeletleri kesiyormuş gibi kolayca dağıtabiliyorum demon hunterle.

Demon hunter skillerinin hem menzili wizard ve demon hunter skillerine göre daha uzun, hem cooldown süresi çok daha kısa hemde dmg çok daha yüksek.

Ben biraz kızdım. Buglu skiller düzeltilmeli elbette lakin yakından bi halta yaramayan sınıfın da uzi gibi bir silahı olmalı ki uzaktan iş yapabilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

quote:

Ben biraz kızdım. Buglu skiller düzeltilmeli elbette lakin yakından bi halta yaramayan sınıfın da uzi gibi bir silahı olmalı ki uzaktan iş yapabilsin.

büyücülerin suçu ne =) 4 coop oynuyorum 1 demon hunter bize gerek duymadan temizliyor etrafı =) gerçekten demon hunter çok abartı olmuş. denge getirmeleri şart. ha bende demon hunterle oynamasını bilirim ztn çok hızlı level atlayabiliyorsun bu overpowerlik durumu nedeniyle ama ilerde pvp çıkınca adil olmaz.

• En imbası barbar :) . Alıyorum kalkanımı elime vur allah vur vur vur vur. Kaç kaç kaç kaç dön vur vur vur miss gibi. Seviyorum yahu barbarı aşığım aşıkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

En imbası barbar :) . Alıyorum kalkanımı elime vur allah vur vur vur vur. Kaç kaç kaç kaç dön vur vur vur miss gibi. Seviyorum yahu barbarı aşığım aşıkkk

barbar efsanedir zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

quote:

büyücülerin suçu ne =) 4 coop oynuyorum 1 demon hunter bize gerek duymadan temizliyor etrafı =) gerçekten demon hunter çok abartı olmuş. denge getirmeleri şart. ha bende demon hunterle oynamasını bilirim ztn çok hızlı level atlayabiliyorsun bu overpowerlik durumu nedeniyle ama ilerde pvp çıkınca adil olmaz.

İlk DH ile oynadım şu anda barbar ile oynuyorum. Normal zorluk seviyesi Barbar için very easy olarak başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bunların yapacağı işe şimdi bir şey diyeceğim olmayacak. Oyundan çıkıp girdim update yaptı, şimdi de (Error 315300) diyor.

Hocam o rütbe ne öyle. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.