Şimdi Ara

Diablo 1 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum Diablo 3 çıktı herkezi bi heyecan kapladı bende hiç bilmeyen birisi olarak diabloya başlıyım dedim fakat önce Diablo 1 başlamayı seçtim sonrasında 2 3 diye gideceğim

Aklıma takılan bir soru oldu warriorum level 11 - yeraltı 5 deyim item repairden başka bir skill yok sebebi nedir acaba ?

ve oyun diablo 1 hakkında bi kaç bilgi verebilecek dinazor abilerim var mı acaba

• 1-2-3 arasında epey farklılıklar var. 3 e başlayarak öğren öğrenmek istiyorsan. ama oyunun gerçek zevki battle.net yada onun gibi realm serverlarda çıkıyor. 2 şu anda ek pakti ile 20 tl gibi bir fiyat satılıyor. onu alıp battle.netten oynayabilirsin. ama server ne kadar doludur 3 çıktıktan sonra orasını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngn

1-2-3 arasında epey farklılıklar var. 3 e başlayarak öğren öğrenmek istiyorsan. ama oyunun gerçek zevki battle.net yada onun gibi realm serverlarda çıkıyor. 2 şu anda ek pakti ile 20 tl gibi bir fiyat satılıyor. onu alıp battle.netten oynayabilirsin. ama server ne kadar doludur 3 çıktıktan sonra orasını bilemem.

Diablo 2 ek paketi ile 60 tl.. 20 tl hiç olmadı...
    Diablo 1'i de çok oynadım ama, sanırım az skill vardı..
    Bi de Diablo 3'teki çoğu yaratık Diablo 1'den...
  • king leoric mi ne varmış onu arıyorum şuan öldürmeden geçmişim
  • Diablo 1 de sadece wizard'in skili var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdloader11 sağol hocam yardımın için

king leoric 'e nasıl ulabilirim biliyomusunuz bi türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

1-2-3 arasında epey farklılıklar var. 3 e başlayarak öğren öğrenmek istiyorsan. ama oyunun gerçek zevki battle.net yada onun gibi realm serverlarda çıkıyor. 2 şu anda ek pakti ile 20 tl gibi bir fiyat satılıyor. onu alıp battle.netten oynayabilirsin. ama server ne kadar doludur 3 çıktıktan sonra orasını bilemem.

hocam 2004 yılında hatırlıyorum 44 tlye almıştım ek paketi dahil. şimdi nası 60tl olabilir

• Türkçe altyazısı olsa D3'e ara verip hemen D1'e başlarım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

hocam 2004 yılında hatırlıyorum 44 tlye almıştım ek paketi dahil. şimdi nası 60tl olabilir

olur, bir ara 20 liradan da satıldı d&r ların ucuz cd bölümlerinde şimdi 60 lira civarında :)

bence hak ediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: gergozen

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

olur, bir ara 20 liradan da satıldı d&r ların ucuz cd bölümlerinde şimdi 60 lira civarında :)

bence hak ediyor...

Ayrı ayrı olanlar hala 20şer lira, gold edition 60 lira.
    12 yıllık oyunu 60 liradan çıkarıyorlar yine şaka gibi.

• ayrıca 60 tl olan gold edition windows 7 uyumludur
  • D2 Almak isteyen için D&R sitede %50 indirimde Gold paket: 30 TL

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-2-Gold-PC/Oyunlar/Strateji/urunno=0000000380378
  • quote:

Orijinalden alıntı: xewy

Malum Diablo 3 çıktı herkezi bi heyecan kapladı bende hiç bilmeyen birisi olarak diabloya başlıyım dedim fakat önce Diablo 1 başlamayı seçtim sonrasında 2 3 diye gideceğim

Aklıma takılan bir soru oldu warriorum level 11 - yeraltı 5 deyim item repairden başka bir skill yok sebebi nedir acaba ?

ve oyun diablo 1 hakkında bi kaç bilgi verebilecek dinazor abilerim var mı acaba

Köydeki büyücüden büyü kitabı alman lazım, skill yok sadece büyü var bu oyunda. Şimdiye kadar kitap düşmüş olması lazım ama İntelligence a vermeden kullanamazsın.
    Warriorsan zaten 50 den yuları çıkmaz int, Firewall öğrenebilirsin en fazla. İşin gücün silah, zırh olacak senin anlayacağın.

• quote:

D2 Almak isteyen için D&R sitede %50 indirimde Gold paket: 30 TL

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-2-Gold-PC/Oyunlar/Strateji/urunno=0000000380378

2 gün önce görseydim alırdım, e-bayde bile 70den aşağı değil. bende korsan yükleyip single player bitirdim suan diablo 3 alacam.
  • Bugün itibariyle bitirdim oyunu tıkla babam tıkla işi haricinde iyi oyun diablo 2 ye başlayacağım umarım onda tek tıkdan sonra atağa devam ediyodur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.