Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

DH yi nereden duydunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Psp ım vardı onu satmak ıcın kayıt olmustum yararıda oldu 2 gün sonra satmıstım forum sayesınde sonrada burdayım işte

ama Google sayesinde buldum
    The proper function of man is to live, not to exist. I shall not waste my days in trying to prolong them. I shall use my time.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH'nin sahibi kim[gun geldi!]?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıl 2005.Soğuk,hafif yağmurlu bir kış günüydü.Akşam hergünkü gibi yemekten sonra odama çekilmiş ,Bilgisayarımda takılıyordum.O aralar içimde bir heycan vardı ,parar biriktiriyordum ve 5.1 ses sistemi almak için hemen hemen tamamlamış gibiydim.İnternette f/p ürünleri araştırıyordum.Googleda buraya rastladım, ilk girdiğim bölüm Pc Ses sistemleri bölümü oldu.Üyelik aldım konu açtım.Cevapları ve yorumları 2-3 gün takip ettim.Sonra tavsiyeler üzerine Logitech X-530 aldım ve memnun kaldım.Tekrar foruma döndüm ve tavsiye verenlere teşekkür ettim.Sonra tam çıkacakken arkama dönüp baktım.Donanım haber lan bura dedim kendi kendime.Çekip gitmek bana yakışmazdı, erkekliğe sığmazdı.Burda kalıp pampalarımın yanında olmak zorundaydım.Ve o an kararımı vermiştim.Burda kalıyordum...

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X

• Kendileri bana ulaştı. İlle de editör olacaksın, ille de editör olacaksın diye ısrar ettiler ama olmadım. 1-2 gün sonra da siteyi merak edip girdim. O günden beri de buradayım işte... Ben editör olsaydım Mesut Çevik'i almayacaklardı.

• Doğduğumda kulağıma fısıldamışlar

nereden duysak ne olucak işte...

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicamer

nasıl başladınız?

birkereden birşey olmaz dediler geldik
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.