Şimdi Ara

Neo Vga Shop guncel liste..4080ler geldi✓asus rog 3070/zotac 3090 24gb (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
132
Favori
245.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kripto zımbırtısı kartları uçurduğundan beridir, yeni bir yaşam formu çıktı. Geçen benim ilanıma da geldi bu yeni yaşam formunun üyelerinden biri. Dükkanın ortasına tüküreyim dedi, çenesine ağzının kenarına yapıştı yere düşüremedi. İşsiz sapsız dh ikinci el başında f5 basıp pislik bırakmak için ilan bakıyorlar. Ağır konuşuyorum çünkü tanımadığı bir insanın ilanına gelip Mesnetsiz konuşan şahıs alttan alınacak, üslup korunacak bir karakterde olamaz.



    Hani sanıyor ki ben burayı pisleyince karta tükürünce fiyatı düşer ya da ben satamadım o da satamasın. Bu tarz tutunamaz forumda. Daha tutunduğunu görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

    Bu forumda satış yapanlar her zaman birbirine destek olur. kıskanma köstek olma vs olmaz dhde. sen yanlış yerdesin malesef.





    Bak ne güzel maden kazıyoruz o kartla. Daha bir ay önce alınmış karta mining kartı demekte ayrı bi hata.

    Alıntıları Göster
    Buda 2.kapak. forumun referansli ve taninan ueyerinden endoplazmikde geldi..olayi bitirdi mining sistemine bakin bir fotoda gunduzden atalim gunduz gelme gece gel



    Neo Vga Shop guncel liste..4080ler geldi✓asus rog 3070/zotac 3090 24gb



    Neo Vga Shop guncel liste..4080ler geldi✓asus rog 3070/zotac 3090 24gb



    9000tllik sistem ile mining yapiyoruz madende maden haa ne madenmis 24ayar altin olsa bu sistemi kullanirmiyim ulan bu arada monitor asus rog2k ile mining bir baska 3000tllik monitoru baglioz

    Sistemden karti sokup sistemi full olarak cok cok uygun fiyata 6700tlye verdigim komutanimi konuya cagirayim...

    Goruyorsunuz konusmaya gerek yok mikemmil bir ilan daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eleman gevşek gevşek konuşmuş bilip bilmeden sallamış anasını satim. 2012 den beri sıfır kart almadım hep uygun fiyatla burhan hocamdan aldım. Hatta salladığın mining olayı patlamadan önce uygun satılan son 1070lerden biride bende. Sıfır. Jelatine kadar ben söktüm. Yemezler burda kardeş. Hade başka kapıya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşenmeden okudum hepsini. Ben aylardır o çocuğun ilanlarına yazıyorum. İlk başlarda kim olduğunu unuturum diye hakkında not eklemiştim. Notta ne yazdığını buraya yazsam süresiz uzaklaştırma alırım neyse sonra baktım zaten unutulacak tip değil. Ama burhan abiye de bulaştı ya süper oldu. Şu çocuğu rahat ettirmeyin forumda arkadaşlar. Geçen uzaklaştırma aldı diye şimdi bişey yapamıyo ama genelde hakaret eden söven biri. Forum böyle bi şahsiyeti bünyesinde nasıl tutuyor anlamış değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yere laf ebeliği yapmaya gerek yok. Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bir malın ederi vardır ederinden fazlasına satmaya çalışmak karşıdaki insanı enayi yerine koyup öpmeye çalışmaktır. Forumda da bilgili piyasayı takip eden insanlar bulunduğundan o kendini akıllı sanan(İnsanlar bilmiyorki görmediğimizden değil terbiyemizden yüzlerine vurmuyoruz yapmaya çalıştıkları uyanıklığı) varlıklar hiçbir şey yapamaz. Ben nasıl kendime birşey alırken hak arıyorsam satarkende "hak" olsun isterim. İnsan önce vicdanını rahatlatıcak ki karşısındaki rahat olsun. El bilmez ama rabbim herşeyi görür bilir... Kimse senin konunu baltamak istemedi ve herkeste yazdı zaten bunu ama sen karşındaki insanları enayi yerine koymaya çalışıyorsun sorun burada zaten. Herkes bunu biliyor ama sen bilmek istemiyorsun ve ilgiyi kendi üzerinden çekip dağıtmak için boş çabalardasın şuan.. Hadi herkese iyi forumlar iyi akşamlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AykutGuru

    @Dilefruz
    Öncelikle şunda anlaşalım, forumda 1000`den fazla kart satmış birisi için bence biraz daha dikkatli sallamak gerek. Sonuçta maden olayı yıllardır olan bir şey değil. Sanki sattığı her kart madenmiş gibi konuşuyorsunuz. Günümüze dönecek olur isek, maden kartı satıyor ise bunu zaten açık bir şekilde belirtir. Maden değil diyor ise maden değildir. Saklayacak yada insanları dolandıracak değil. Düşüğe alıp yükseğe satıyor kısmı bu kimseyi bağlamaz, kartı ona satan ile onun arasında. Ben Burhan`a derim, kardeş bana 1000 TL ver sen kaça satarsan sat diye, oda ona göre işlem yapar. Sonuçta alan razı satan razı. Buda yanlış bir şey değil. O zaman yanlış olan nedir. Maden kartları değildir, madenciler giremez demesi mi yanlış, Madenciler ölücü oluyor diye böyle bir yorum yapıyor. Onlara kart satmak istemiyor.Bu da normal, sorun ben çözemedim.

    Kısaca ben Burhan nerede ve kimim dolandırmış, kime yalan söylemiş. Yada başka ne yapmış, pek anlam veremedim sizin bu kadar rahatsız eden durumu, kusura bakmayın ama sanırım biraz hava almanız lazım. Şimdi yavaşça dışarı çıkın ve hava alın.
    Muthis... tam dedigimde bu madenciye kart vermeyen benim.. yuzde99.9 kartimi vermemisimdir benden alan kisi satmissa birsey yapamam bu benim disimda...



    Diger konu yine yalan soyluyor bu eleman asiri yalanci cünkü burdan karekterinde sorun goruyorum..



    Ben maden icin kart alan biri tanimiyorum onu bir cafeciye 2200tlye en son sifir gtx 1070 satmadim. Miningden fiyatlar patlamamisken.

    Bakin iyi okuyun sifir asus gtx 1070 rog kartimi 3yil garantili ben satmadim diyorum gittim gaziantepe okulda bir hocamiza 100tl assagiya yani 2100e sattim.. ve onunda dekontunu konuya ekledim buda geliyor o yarim yamalak hafizasiyla bisey cikarmi diye ugrasiyor

    Sadece aciyorum bu cocuga...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mining yeni bir mevzuymuş gibi gelip bir de burda kartlara kir atmazlar mı, insanı çileden çıkarıyorlar. Mining çıktığından beridir yüzlerce kart sattı adam. 1 kişi diyemez ki benim kartım ile mining yapılmış.



    Sen herhalde demircibu yu zamanında milleti 280x - 290x ler mining yapıp satanlar ile karıştırdın. Burada sana ekmek yok. hadi bakalım konu değiştir sen. F5 lemeye devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada senin konuna da yazmıştım buraya da yazıyorum tekrar ben MSI Gtx 980 ti Lightning aldım yakın zamanda. Satıcı "salenko" adlı kullanıcıdır. Kartın performansı ortada 1800 dedi benim aklımda 1500 1600 civarı geçiyordu 980 ti lar için ama kartın kendisini ve performansını görünce hiç pazarlık etmedim. Çünkü bende biliyorum kartın çok iyi olduğunu 1800 dedi tamam dedim 50 lira daha indireyim felan diye uğraşmadım hiç. 50 lira ile 100 lira ile zengin olmam. Para değil insan yapmak lazım. Benim için önemli olan o dur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dilefruz

    Burhan dediğiniz şahısın geçmişine bakın çoğu ilandaki yorumlarını okuyun. Forumda kimseyi çekemiyor kıskanıyor sanırım tek vga işini yapan o sonuçta. Burhan olmasa foruma kart girmez aman allah korusun sakın gitmesin forumdan. Bak yaykut yaşını bilmiyorum bu iştede yaşa gerek yok. Eğer ki esnaf isen önce adam olacaksın. Burhan denen şahıs sürekli milleti ilanlarını baltalayıp kendi reklamını yapıyor ilanlarda. Güvenilir insan olabilir ama ötesi olamaz. Esnaf isen burdan ekmek yiyorsan edebinle saygınla şerefinle yersin. İlanları baltalayarak insanların konularına saçma yorumlar yaparak kendine düşman kazanırsın. Ben burhanı tanımazdım forumda birkaç kez ilanını gördüm ama bu saatten sonra böyle insanlar benden uzak dursun. Ben gtx 970 i 1250 tl ye satıyorum kıskancından öldü bitti ilanımı baltaladı. Burhan kim de benim ilanıma gereksiz yorum yapma hakkına sahip oluyor. Ürün satıyorsan aç konunu sat millete gelip salça olmasın. Aynı şekilde salça olurum.
    Bahse konu resimdeki sistemi alanda benim kullananda, 10 yıldır burhan kardeşimden alışveriş yaparak O nu yakından tanıyanlardan biride benim, bu forumda maden yapılmış kart satacak son adama laf atmaya , üstelik utanmadan gelip buralarda kendini rezil rüsva etmene değdimi evlat !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha da gelmez davos'a bu tip. A New life mıdır nedir. Hala satılık olan 1070'ime tükürmeye kalkan YENİ YAŞAM FORMU. Onu da alın listeye. Bu arada ben karta 1960₺ dedim insanlar şüpheyle yaklaşıyor :) 2200 falan desem alıcı çıkacak. 2000'in altında yazdım alamıyor kimse :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Dilefruz
    Evet nereden bildin, Burhan olmaz ise foruma kart girmez. Girenlerde satamaz, sonuçta herkesten kart alınmaz. Tabi Endoplazmikredikulum gibi bir kaç arkadaş daha var, forumda sağlam satıcılar. Ekran kartı bunlardan alınır. Ben bile 92 Referansım var, birçok ürününüm 1500 TL değerinde öyle 50-100 TL ile alınmış referanslar değil. Ben bile kartımı satarken Burhana rica ederim, Sen ilanına eklermisin, daha hızlı satılıyor sen arada olunca diye. Yani bunda alınmaca gücenmece yok, Burhan varken kimse senin kartlarını tercih etmez zaten.

    Yaşım 35 sormuşsun. Ayrıca Esnaf değilim oyuncuyum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutGuru -- 9 Nisan 2018; 19:20:50 >
  • 2. El ticareti yapan herkes siz dahil maden kartları elinize geçmiş ve geçecek bunu ne sen bilirsin ne bir başkası. satıcı madende kullanmadım der ucuza alırsın sonuçta satıcısın madende kullandığını kimsede bilemez sende bilemezsin burhanda bilemez. Ayrıca burhan olmazsa foruma kart giremez diye saçmalıkları bırakın lütfen. Burhan 50 100 200 300 herneyse a kişisinden alıp b kişisine satıyor o beni ilgilendirmez ne kadar kar ettiği. A kişisinden alıp B kişisine madende kullanılmadı diyor ya yalan o işte. A kişisi belki madende kullanıyor kartı. Bu piyasada 10 karttan 7 si maden üzerinden geçmiş zaten. Ben kimseyte yalvarmıyorum kartımı satın alın diye adam gibi konu açıyorum. Burhan gibi şahıslar konuma zıplayıp baltalıyor. Bırakın şu burhan yağcılığını güveniniz tam olabilir ona lafım yok. Adam olsun kimsenin ilanına bulaşmasın. Benim ilanıma bulaştı bak bende burda onun ilanına bulaştım bu böyle gider ben pes etmem oda etmesin hiç sıkıntı yok. Ben ayda 2 ilan koyarım foruma ama o burdan ekmek yiyorsa kimseye bulaşmadan hakkıyla yesin gelip benim ilanlarımı kötülemesin. Forumda hiçbir ilana aksi yorum yapmadım kimseye bulaşmadım kimseyle oynamadım. Kendi halimde ayda 2 konu açar giderim ama insanda edep olacak. Sizi takdir ediyorum diğer insan dışı varlıkların yorumlarıyla sizinkileri karşılaştırıyorum edebiniz ve ahlakınız olması gerektiği gibi. Diğerlerine zaten cevap yazma lutufunda bulunmuyorum. Tek istediğim salça olmasın bana gelip ilanıma ürünlerimi kötülemesin kendisinin sattığı maden kartlarıyla benimkini kıyaslıyor sanırım. İlginize teşekkür ederim bu konu uzar gider sizlik bişey yok. Burhan adam olsun yeter.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dilefruz

    2. El ticareti yapan herkes siz dahil maden kartları elinize geçmiş ve geçecek bunu ne sen bilirsin ne bir başkası. satıcı madende kullanmadım der ucuza alırsın sonuçta satıcısın madende kullandığını kimsede bilemez sende bilemezsin burhanda bilemez. Ayrıca burhan olmazsa foruma kart giremez diye saçmalıkları bırakın lütfen. Burhan 50 100 200 300 herneyse a kişisinden alıp b kişisine satıyor o beni ilgilendirmez ne kadar kar ettiği. A kişisinden alıp B kişisine madende kullanılmadı diyor ya yalan o işte. A kişisi belki madende kullanıyor kartı. Bu piyasada 10 karttan 7 si maden üzerinden geçmiş zaten. Ben kimseyte yalvarmıyorum kartımı satın alın diye adam gibi konu açıyorum. Burhan gibi şahıslar konuma zıplayıp baltalıyor. Bırakın şu burhan yağcılığını güveniniz tam olabilir ona lafım yok. Adam olsun kimsenin ilanına bulaşmasın. Benim ilanıma bulaştı bak bende burda onun ilanına bulaştım bu böyle gider ben pes etmem oda etmesin hiç sıkıntı yok. Ben ayda 2 ilan koyarım foruma ama o burdan ekmek yiyorsa kimseye bulaşmadan hakkıyla yesin gelip benim ilanlarımı kötülemesin. Forumda hiçbir ilana aksi yorum yapmadım kimseye bulaşmadım kimseyle oynamadım. Kendi halimde ayda 2 konu açar giderim ama insanda edep olacak. Sizi takdir ediyorum diğer insan dışı varlıkların yorumlarıyla sizinkileri karşılaştırıyorum edebiniz ve ahlakınız olması gerektiği gibi. Diğerlerine zaten cevap yazma lutufunda bulunmuyorum. Tek istediğim salça olmasın bana gelip ilanıma ürünlerimi kötülemesin kendisinin sattığı maden kartlarıyla benimkini kıyaslıyor sanırım. İlginize teşekkür ederim bu konu uzar gider sizlik bişey yok. Burhan adam olsun yeter.
    Burhan dediğin adam abin yaşında az saygılı olmayı öğren. o senin ilanına bulaştı ilanını gördük rezil oldun. sen burhan abinin ilanına bulaştın herkes gördü rezil oldun. şimdi kalkıp uzar gider diyip kaçmalar falan. birde adam olsun yeter diyo saygısıza bak. reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama sen reklamını baya kötü yaptın. senin adına üzüldüm desem yalan söylemiş olurum. bunca insan tarafından aynı anda ezilmene rağmen hala foruma gelebileceksen sana söylenecek laf kalmamış demektir




  • Anlamadigin sey bu zaten senin hibi letgoo sahibinden en ucuza atlamiyoruz onlardan hic almiyoruz cunku piyasada bizom kartlarimiz bize yetiyor bu donguyu senin aklin almicak kadar buyuk... okadar cok kartim varki hepsi oyuncu ve pclerinde benim kartim cunku sifir olarak ben verdim anlamiyorsun cunku kafan basmiyor 1000e gtx 970i alip 1250ye ilan acmaya benzemez bu cocuk.

    13yil diyorum.2012den sonra referansi biraktik alsam 2000i gecerdi bunun yuzde80i ekran karti.

    Mining varkende ilk ciktigindada 7950ile yaparlarken biz 7970 7870 almiyorduk. Buyuk cogunluk kartlarim nvidiadir yine aklin almicak ama yazayim nvidia turkiye dahil bagim var.

    Bunlar buyuk konular seni cok cok aşan mevzulardir cogu sifir karti piyasada vatanda yokken ben getirirdim verfim dhden erken on inceleme yaptik yaptirdik bunu abilerin bigun efendi oldugunda uslu cocuk oldugunda anlatirlar sana gordugum kadariyla yedigin ayar kapakdan sonra hala burnunun dikine gidiyorsun yuzun astar tutmuyor..neyse bu konuda herkes seni tanida ama nasil tanidi...

    Benim su gtx 1050tiyede bi el atda 1100e sat ama kimseye satasmadan salca olmadan gerci salcaninda otesi birsey var sende tanimak isterim seni yigidim matrixe bir cv birak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dilefruz kullanıcısına yanıt
    Hani sen dert yanıyorsun ya konumu baltalıyorlar diye bulaşıyorlar bana diye ben YAPMIYORUM diyorsun ya hani genç.. BU NE DERLER ADAMA UYANIK VELET ....

    https://forum.donanimhaber.com/vg248qe-24-144-hz-1-ms-asus-2-yil-dan-fazla-garantili--132143797#132280755

    Şahsın yorumuna dikkat edin ne yapmış şimdi satan kişiye..... ?!?!?!?!?!
  • Dilefruz kullanıcısına yanıt
    @Dilefruz
    Bak güzel kardeşim, Aynı şeyleri yazıyorsun. Buda ne beni nede burhanı tanımadığından kaynaklanıyor. Ben Sattığım ürünleri başka birisinden alıp satmam. Sattığım ürünlerin hepsi ithalatçı firmadan alınıp satılan ürünler. Ya kendim kullanmışımdır yada hediye olarak gelmiştir. Onun dışında kimseden bir şey alıp satmışlığım yoktur. Bu zamana kadar tek 1 tane ekran kartı aldım birisinden kullanmalık, onuda belli bir süre kullandım sattım 2 yıl olmuştur.

    Burhanın yalakalığını yapacak değilim, kendisi arkadaşımdır. Haksızlık yapılıyor ise bende doğal olarak cevap yazarım, bu yalakalık değildir.

    Evet dediğin gibi kimse ne kartı olduğunu bilemez,sana katılıyorum. Satan adam Madencilik yapmışmı yapmamışmı anlayamazsın. Yalan söylüyor olabilir. İşte bizde bu yüzden Burhan diyoruz. Burada Burhan giriyor devreye. Çünkü kendisi güvenmediği bilmediği sözüne inanmadığı kimseden kart alıp satmaz. Yani madencilik yapılmamış diyorsa yapılmamıştır.

    Bunların hepsi tam olarak tanımamaktan kaynaklanıyor. Tanısan 2 sohbet etsen, 1 çay içsen ne demek istediğimi anlardın. İstanbul`da otur sohbet et. İstanbul`da değilsen`de ben geliyorum de, seni karşılar en iyi şekilde ağırlar.

    Lafın kısası hocam. Bence bir özür borçlusun söylediğin iftiralar için. Ne dersin haklı değil miyim. Özür dilemek ayıp bir şey değil sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutGuru -- 9 Nisan 2018; 19:49:54 >




  • Endoplazmikredikulum E kullanıcısına yanıt
    Boyle isikli misikli olunca daha fazla kaziyor demek ki
  • @Demircibu

    Ben burhan arkadaşıma %100 kefilim..Bu benim 2. hesabım şu forumda demircibu kim diye sorun herkes size cevap versin... Ayrıca bu arkadaş ölücülerin kralıdır..Bana attığı bütün mesajlar duruyor letgo , sahibinden , forum heryerden tonla msj yazdı kartımı 500TL'ye vermem için 10 gün sonra 2GB'lık versiyonunu 650TL'den satışa koydu...Burda kimse keriz değil kusura bakmayın...Burhan'ın ilanına yazarak onu kötüleyemezsin daha çok kendin burda kolay kolay satış yapamazsın...
  • Adam senelerdir kart satar, takaslar, sistem toplar vs.. Kaç sendir bir defa kötü alışverişler konusunda ismini bile geçmemiştir. Hala neyin kafasında minin kartları satıyor diyebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Onlarca alışverişimde burhandan 1 defa sıkıntı yaşamadım. Üstüne parçamız arızalandı, firmayla görüştü garantisiz cihaza değişim taptırdı vs.. saymakla bitmez. Forumda adam gibi adam bırakmadınız çamur ata ata...

    Arg-ist aynı haltı yaptınız. Fakat burhanı öyle kolay kolay sindiremezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    yaşın belki 35 belki 40 ama adamlık yaşta bitmiyor beyinde bitiyor. Nvdia türkiye ile bağlantısı varmış, CİA ile gizli anlaşıyormuş vs vs. Yaşım 27 senin aklının alamayacağı işleri sırtımda taşıyorum istesende anlayamazsın zaten. Milleti küçük görüp 5 tane ekran kartı sattım diye kendini kral sanıyon biraz dışarı çıkta akrabaların ve eşine dostuna krallık yap klavye başında değil. Türkiye'ye ekran kartı gelmeden bu almış tanıtmış gerçekten komik birisin seni tanımak isterim. Şuan 1070 ve 1080 ilede maden yapılıyor ne diye alıp satıyorsun madem. Sıfır kart satsan eyw derim ki adam distiribitör maden kesin yok derim. Al Sat işindeysen maden işin içindedir ne kendini ne milleti kandır.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.