Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 6 Şubat 2021; 23:27:47 > |
satışına bişey diyen yok sende kart eksperi değilsin sadece satıcısın , farkındasın konunun fakat 110 nada satan var 170 de ben anlamadım çoğu full kutu olanda var aciliyeti olanda bunun normal fiyatı nedir bir ayar tutmadı gitti......
|
Bu nasıl ilan ya. Satın alınacak üründen fazla sattıklarınız ilk mesajı oluşturuyor.
Hangisi satılık çözemedim. Geri çıkıyorum usta ![]() |
Ateşin icadından önce cehenneme giden mağara adamının şaşkınlığı içindeyim. Bu elemanın kamu spotu olarak yayınlanmasını talep ediyorum. Sağlık bakanlığı ''Sigara içerseniz çocuğunu beyle olur'' şeklinde bir reklam çeksin 6 ayda ülkede sigara tamamen bırakılmazsa bişey bilmiyorum
![]() |
Ilanima giremeyip beni whatsapdan konusturanlara slm olsun nedir bu ya saniye basi forum cokuyor...
Bu hafta biktirdi... Sinirlenip ilani silip sahibindene koycam karti ![]() |
2. El ticareti yapan herkes siz dahil maden kartları elinize geçmiş ve geçecek bunu ne sen bilirsin ne bir başkası. satıcı madende kullanmadım der ucuza alırsın sonuçta satıcısın madende kullandığını kimsede bilemez sende bilemezsin burhanda bilemez. Ayrıca burhan olmazsa foruma kart giremez diye saçmalıkları bırakın lütfen. Burhan 50 100 200 300 herneyse a kişisinden alıp b kişisine satıyor o beni ilgilendirmez ne kadar kar ettiği. A kişisinden alıp B kişisine madende kullanılmadı diyor ya yalan o işte. A kişisi belki madende kullanıyor kartı. Bu piyasada 10 karttan 7 si maden üzerinden geçmiş zaten. Ben kimseyte yalvarmıyorum kartımı satın alın diye adam gibi konu açıyorum. Burhan gibi şahıslar konuma zıplayıp baltalıyor. Bırakın şu burhan yağcılığını güveniniz tam olabilir ona lafım yok. Adam olsun kimsenin ilanına bulaşmasın. Benim ilanıma bulaştı bak bende burda onun ilanına bulaştım bu böyle gider ben pes etmem oda etmesin hiç sıkıntı yok. Ben ayda 2 ilan koyarım foruma ama o burdan ekmek yiyorsa kimseye bulaşmadan hakkıyla yesin gelip benim ilanlarımı kötülemesin. Forumda hiçbir ilana aksi yorum yapmadım kimseye bulaşmadım kimseyle oynamadım. Kendi halimde ayda 2 konu açar giderim ama insanda edep olacak. Sizi takdir ediyorum diğer insan dışı varlıkların yorumlarıyla sizinkileri karşılaştırıyorum edebiniz ve ahlakınız olması gerektiği gibi. Diğerlerine zaten cevap yazma lutufunda bulunmuyorum. Tek istediğim salça olmasın bana gelip ilanıma ürünlerimi kötülemesin kendisinin sattığı maden kartlarıyla benimkini kıyaslıyor sanırım. İlginize teşekkür ederim bu konu uzar gider sizlik bişey yok. Burhan adam olsun yeter.
|
yaşın belki 35 belki 40 ama adamlık yaşta bitmiyor beyinde bitiyor. Nvdia türkiye ile bağlantısı varmış, CİA ile gizli anlaşıyormuş vs vs. Yaşım 27 senin aklının alamayacağı işleri sırtımda taşıyorum istesende anlayamazsın zaten. Milleti küçük görüp 5 tane ekran kartı sattım diye kendini kral sanıyon biraz dışarı çıkta akrabaların ve eşine dostuna krallık yap klavye başında değil. Türkiye'ye ekran kartı gelmeden bu almış tanıtmış
![]() |
Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun
![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 18 Haziran 2012; 20:38:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 18 Haziran 2012; 21:01:49 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 18 Haziran 2012; 22:16:57 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|