Şimdi Ara

DH ve firefox sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DH ana sayfa haberleri firefox internet tarayıcıda gözükmüyor. Bunun nedeni ise kullandığımız ad blockplus eklentisi.. Bu eklentiyi kapatarak yaptığım denemede tarayıcı (firefox) sorun çıkarmadan haberleri açtı. Merak ettiğim bu bilinçli bir şekilde mi yapıldı yoksa bir hata mı var ortada?

    Artı sadece haberlerde değil forum sayfalarıda eksik gözükmekte? Lütfen bu soruna çözüm bulun.

    Bizden ikişey arasında seçim yapmamızı beklemeyin. ya firefox kullanıcaz DH'a girmicez yada tam tersi.. biz reklamları milyonlarca siteden eliyoruz sadece DHa özel bir reklam kapama yapmıyoruz. bizden dünya üzerindeki tüm sitelerdeki reklamları açmamızı beklemeyin. ben DH için bu eklentiyi kaldırırsam girdiğim tüm sitelerdeki reklamlarıda açmış olurum. Böyle birşeyi istemek etik olmaz.. Umarım burada bir hata vardır.

    Artı reklam verenlerin ad blockplus eklentisi ile bir dertlerinin olduğunuda düşünmüyorum. öyle olsaydı her televizyon kanalında reklam başladığından zaping yapan insanlara bakarak kimse televizyon kanallarına reklam vermezdi.. ama gerçekte durum öyle değil.

    Bir yetkili cevap verirse gerçekten çok seviniriz..

    saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 26 Nisan 2011; 18:09:10 >







  • Bilinçli yapılan bir şey değil, bu bahsettiğiniz eklenti bizim siteye yüklü resimleri de reklam sayıp engelliyor olabilir mi? Eksik gözükme derken kastınız nedir?
  • sadece resimler değil yazılarda uçuyor.. örnek olarak bir resim ekliyorum bu resimde şu anki yazdığım konunun firefoxda açılmaya çalışılmış hali.. bu mesajı ise ie'den yazıyorum. normalde benim ilk mesajımla senin mesajında gözükmesi lazımdı ama sorun resimde gözüktüğü gibi.. ad blockplus eklentisini kapattığım zaman yazılarda geliyor..

     DH ve firefox sorunu

    artı bilinçli yapılmadığına sevindim diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum..

    umarım soruna en kısa zamanda çözüm bulunur..

    ekleme;

    ana sayfa haberlerini açınca aşağıdaki gibi geliyor sayfa:

     DH ve firefox sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 27 Nisan 2011; 0:58:23 >




  • ekleme yapıldı..

    bu sorun çözülecekmi acaba? hem ff hemde ie kullanmak sıkıcı oluyor..
  • Aynı sorun bende de var arkadaşın söylediği gibi firefox 4 ve ad blockplus eklentisini kullananıyorum.Aynı resimlerde ki gibi mesajlar gözükmüyor.
  • Arkadaşlar birkaç gündür aynı sorun bendede var ve giderilmedi hala !

    Bu saçma hata yüzünden açtığım konuya gelen ziyaretçiler (firefox ile gelen ziyaretçiler diyelim) konu başını göremediğinden , video uçmuş , mesaj uçmuş gibi mesajlar yazmaya başladılar . FF ile giren kimse emek vererek açtığım o konunun başını görmüyor , hep sonradan yazılan mesajlar var ... Ancak IE'den girince böyle bir sorun yok.

    Benim firefox'umda onlarca reklam engelleyici , flash engelleyici ve hatta abartıyorsun diyeceksiniz ama yorum engelleyici bile var. Bu zamana kadar hep bu şekilde DH forumlarında gezindim ve hiç bir sorun çıkmadı . Şimdi yukarda arkadaşın eklediği resimdeki hatanın aynısı bendede çıkıyor.

    Kimse bana reklam engelleyicilerini kaldır öyle gel foruma demesin ! Reklamlardan nefret ediyorum , özellikle o aile ve çocuk psikolojisini zedeleyen açık 18 yaş üstü reklamlardan.

    Bu forumun programcısı kimse (@Citizen sanırım) şu olaya biran önce el atarsa sevinirim.

    Eğer özellikle yapılan birşey isede (ki umuyorum değildir) kaybeden taraf DH olur . Kimse DH için reklam engelleyicilerinden vazgeçmez , nedenini yukarda yazdım ...

    İyi forumlar.

    Bu eklentili firefoxtan bu konuya girince oluşan sorunun SS'i

    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/2071.png

    Buda Internet Explorer 9 'dan bu konuya girince gözüken SS

    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/2072.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 27 Nisan 2011; 7:54:31 >




  • aynı sorun bende de başladı
  • Aynı sorun bende de var.En az iki yıldır ADP ile firefox kullanıyorum..Dh de hiç olmayan birşey iki gündür oluyor.İlginç bir durum???
  • Sorunu az önce farkettim, ABP ayarlarından bir oynama yaparak aştım diye düşünüyorum. Benden başka birisi daha deneme yaparsa, onaylamış oluruz.

    ABP'a sağ tıklayıp->Engellenebilecek öğeleri göster->"###divAdnetKeyword"'ü bul->Yine sağ tık->Süzgeci devre dışı bırak

    Bu ayarın diğer siteleri nasıl etkileyeceğini henüz bilmiyorum ama en azından mesajlar tekrar görünür hale geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fustercluck -- 27 Nisan 2011; 11:52:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fustercluck

    Sorunu az önce farkettim, ABP ayarlarından bir oynama yaparak aştım diye düşünüyorum. Benden başka birisi daha deneme yaparsa, onaylamış oluruz.

    ABP'a sağ tıklayıp->Engellenebilecek öğeleri göster->"###divAdnetKeyword"'ü bul->Yine sağ tık->Süzgeci devre dışı bırak

    Bu ayarın diğer siteleri nasıl etkileyeceğini henüz bilmiyorum ama en azından mesajlar tekrar görünür hale geldi.



    Denedim işe yaradı..Teşekkürler..
  • Bu eklentiyi indirdim test etmek için. Bakıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kelime reklam dolayısıyla oluyormuş arkadaşlar. Fustercluck arkadaşın yukarda anlattığı yöntem doğru.

    Kelime reklamlarını haber metninin dışında bırakmamız mümkün olmadığı için bunun önüne geçemiyoruz, ana sayfayla ilgilenen programcı ile de konuştum. Mümkün olmadığını söyledi. Dolayısıyla yapabileceğininiz şey şimdilik eklentinin ayarlarından hariç edilmesi.
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 27 Nisan 2011; 14:55:27 >
  • Çözüm için teşekkürler
  • kelime engelleyicisi kapatmak sorunu tam olarak çözmüyor.. hala bazı kişilerin mesajları gözükmüyor.. hepsinde değil ama bazı durumlarda ortaya çıkıyor. kişiden alıntı yapmış cevap vermiş ama o mesaj en üstte ilk mesaj gibi duruyor öncesi yok... belki aralarda bilmediğimiz kimbilir ne mesajlar gidiyordur..

    peki neden bu şimdi sorun oldu?? şimdiye kadar ki hatta yıllardır hiç böyle bir sorun yokken neden şimdi patlak verdi? lütfen eski halini istiyoruz.. biz ad block elentisi ilede sorunsuz gezdik yıllarca aynı şekilde gezmek istiyoruz yine..

    !!!Lütfen çözüm!!!
  • Bütün süzgeçlerimi kapattım. Dh anasayfasında herşeyi kendim süzgeçe ekledim. Sorun kalmadı
  • ben de ad.block eklentisini kullanıyorum bende hiç öyle bir sorun yok. kullandğınız reklam süzgeçlerinden kaynaklıdır. ya ad.block plus tıklayıp forum.donanımhaber.com ve anasayfada donanımhaber.com sitesinde devre dışı kal diyeceksiniz. ve sadece bu sitede ad.block devre dışı kalacak. ya da önce eklentiyi kaldırıp sonra D:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\.....\ad.blockplus yolundaki eklenti ayarlarını silip, tekrar kuracaksınız ve sadece easylist(english) e abone olursanız, sorun olacağını sanmıyorum en azından bende sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 28 Nisan 2011; 13:20:30 >
  • Bendede bugünden itibaren ff da konular açılmıyor.Eklentiyi yeniden kurmayı deniyeyim bakalım.Bu kadar süredir sorun yokken neden böyle birşey oldu acaba?
  • tüm abonelikleri silip EasyList(English) aboneliğini devreye sokun sorun çözülüyor
  • firefox 4 kullanıyorum benimki daha farklı bir sorun sanırım ad blockluk değil site üzerinde oturum açtığım zaman sol taraftaki mesaj atanların takma isimleri mesaj sayıları avatarlanın bulunduğu kısım kayıp oluyor
     DH ve firefox sorunu

    burda gördüğünüz gibi oturumu kapatınca düzeliyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.