Şimdi Ara

Dh üyelerindeki ibretlik hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ilk okullu ve aşırı derecedeki liseliler neden hep 1,85 ten uzun sarışın ve mavi gözlü arkadaş şunca hayatımda 1 kişi bile görmedim sokakta hepsimi dh ye toplanır bi ben bu özellikleri barındırmıyorum bu forumda galiba.Bi ss nizi koyunda görelim bi 1,85+ boy sarışın mavi göz bide kaslı vücut yapmış birisi koysun ss sini çok merak ettim böyle biri varmı

• öyle olanlar toplatıldı evlere tıkandı hepsine birer bilgisayar verildi ve burda uyutuluyorlar.sırf tipsizlerin de manitası olsun diye hadi koş her an uyanabilirler bul birini kendine.
  • 1.76 hafif zayıf vücud siyah saç, kaş kahverengi(koyu) göz. yaş 16 ve daha hızlı boy atılan döneme girmemiş geç ergenlik geçiren bir maluğum. ama bak genetikte var muhtemelen 1.95e yakın olurum (ailede herkes öyle). genler çekiyor yani, sen arada kaynamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 13 Haziran 2012; 18:31:06 >
  • 2 kişi ss sini koysun banlicam kendimi 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

2 kişi ss sini koysun banlicam kendimi 1 hafta

sarışın mavi göz var. vg de yapıyorum ama .boy yönünden sıkıntılıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

2 kişi ss sini koysun banlicam kendimi 1 hafta

sarışın mavi göz var. vg de yapıyorum ama .boy yönünden sıkıntılıyım

bu özelliklerden olsun 1 hafta banlicam kendimi çok değil 2 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürekle vur

öyle olanlar toplatıldı evlere tıkandı hepsine birer bilgisayar verildi ve burda uyutuluyorlar.sırf tipsizlerin de manitası olsun diye hadi koş her an uyanabilirler bul birini kendine.

kürekle vurmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.