Bildirim
DH Upper
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
otomatik uplanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah Nur
Deşifre ettim seni. Aydınlı bir de
Aydınlı ? has ve has hataylıyım ben. Ayrıca resmi simage yap ben bile zor görüyorum.
+ olarak aydınlı konusunu aydınlanmış olanlar diye yazdım espiriyi anlayacak zeka yok heralde? -
quote:
Orijinalden alıntı: The DarkMaster
quote:
Aydınlı ? has ve has hataylıyım ben. Ayrıca resmi simage yap ben bile zor görüyorum.
+ olarak aydınlı konusunu aydınlanmış olanlar diye yazdım espiriyi anlayacak zeka yok heralde?
Yok.
Pardon abi tanıyamadım.
-
Tam olarak açıklarmısın? Otomatik uplanıyor derken? -
foruma "up" diye mesaj atıyor anlaşılan. Bu deşifre olayı neyin nesi + burası yeri mi? -
foruma up diye mesaj atmıyor. Bu olsa zaten hep okunma sayısını arttıracak hemde yorumları arttıracak bir program yapardım.
Program arka planda sayfanızı içinde açıyor ve 250 ms'de bir yeniliyor. internet bağlantınıza bağlı olarak en fazla 1 saatte 14400 okunma sayısı yapar
Program çok uzun çalışma sürelerinde hata veriyor. V2 de 5 dakikada bir otomatik kapat aç yapacak böylece sabah akşam en üstte kalacak.
V2 konusunda eklemek istediğim :
- manuel interval ayarlama
- takılmaması için oto - kapat aç
- Zamanlayıcıyı ayrıntılı bir şekilde ayarlama
- Tahmini okunma sayısı görüntüleme
- 4 veya dafa fazla browser ile daha çok okunma
- (Yönetici sorunu çıkarabilir) Otomatik post atma
- Pano'dan adres alma (Ctrl + C yaptığınızda oraya yazılacak)
- Ayarlanabilir her 5000 postta ses çıkarma
Hepsi garanti değil ama birçoğunu yapabilirim diye düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Tam olarak açıklarmısın? Otomatik uplanıyor derken?
Armeda V2 ye başladım ayrıca pm atamıyorum profilin gizli (ne gizli saklın varsa artık) -
Tamamdır dostum galiba mesaj kutum dolu olduğundan yazamadın. Şimdi yollayabilirsin
Bu arada diyelim ben 2 tane dh upper programı çalıştırdım aynı linki verdim ikisinede bu sefer 2x daha hızlı okunma sayısı olabilme ihtimali varmı acaba?.
Dün açık unutmuşum kendi konumu beşyüzbin okunma olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Tamamdır dostum galiba mesaj kutum dolu olduğundan yazamadın. Şimdi yollayabilirsin
Bu arada diyelim ben 2 tane dh upper programı çalıştırdım aynı linki verdim ikisinede bu sefer 2x daha hızlı okunma sayısı olabilme ihtimali varmı acaba?.
Dün açık unutmuşum kendi konumu beşyüzbin okunma olmuş
2 kat olacağını sanmıyorum ama neredeyse 1.7X olur. Çünkü program internet bağlantısından dolayı yavaşlayabiliyor. İyi etmişin bu arada konunun linkini koyarsan sevinirim :D
-
quote:
üzgünüm ama şu resmi kaldırırmısın ? Sayfayı açarken kafam görünüyor !!11!!1!! -
quote:
Orijinalden alıntı: The DarkMaster
PROGRAM KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLDİR.
[SS]
V2 Versiyonunun yapımına başladım. Çok daha hızlı olacak. Motoru 3 saniye soğutacak ve daha neler neler
indir
Hocam yardım et lınk kırık
lınkı yenılermısın?
tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X