Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.965
Cevap
128
Favori
569.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PureHD

    Doom ile ilgili ilk oynayışınızda ilk walktrough da tüm collectibleları toplamaya, weapon mastery ye, suit upgradelere, rune upgradelere ve mission challengelara dikkat ederseniz 2. defa chapter select ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Karışık duruyor ama challengelar hatırladığım kadarıyla gayet kolay idi. Bir collectible videosu ile rahatça halledilir. İlk bölümü nightmare modunda bitirme trophysinde ise ya çok hareketli oynayın yada düzgün siper alarak teker teker mermilerden kaçarak vurmaya çalışın. Arasını yaparsanız genelde şişliyor düşmanlar :) Snapmap ve multiplayer trophyleri ise kolay tutorial ile harita yaptırıyor multiplayerda da bir kaç maç atıp level alarak trophyi açıyorsunuz. Pek vakit alacak bir oyun değil 15-20 saat arası rahat alınır trophy.

    Kolay gelsin

    ------------------------------------------------------------

    @ykrr Evil Withini ben de platinlemeyi düşünüyorum da. Nasıl oynamalıyım tavsiye alabilir miyim? Bir de tahmini ne kadar sürüyor

    ilk oyuna survival de başla.collectible guide ile takip et oyunu(spoiler yiyebilme ihtimali var)ve oyun bitene kadar UPGRADE yapma.speed run olayı kolay.akumu en can sıkıcı kupa.sabırlı olursan sorunsuz alırsın.bazı bölümler sıkıntılı olabiliyor.ayrıca 2 3 tane save in olsun.bazı bölünlerin ekstra trophyleri var onlarada ister guide dan bak(spoiler ihtimali var)ister kendin yap.ilk aklıma gelenler bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykrr -- 13 Ocak 2018; 1:1:50 >




  • Herkese iyi günler 2017 eylül ayı ps plus ps 3 e truck racer diye kamyon yarışı türünde kupaşarı kolay bir oyun verdi.. Pyunda 5 _ 6 adet online kupa var ama hiç oyuncu yok bu oyunu oynamayı düşünen var mı online kupalarını birlikte oynayabiliriz herkese iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Zor 10 PlayStation Kupası

  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    En Zor 10 PlayStation Kupası



    Bloodborne, Shadow of Mordor vs bunlar kesinlikle zor değil aksine kolay.
    Özellikle Bloodborne çok şişiriliyor zor diye.

    Listeye Enter the Gungeon, Rayman Legends, Magicka 2, Super Meat Boy felan eklenmesi daha mantıklı olur bence o zaman hardest nedir öğrenmiş olur videoyu düzenleyen arkadaş.




  • oha ! ben bu konuyu nasıl görmemişim. Mesaj kalsın burada ihtiyacım olabilir özellikle online kupalarda. Herkese bol thropy ler bknz. (Telltale platini )
  • Injustice PsVita multi trophyleri için yardım lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arladaşlar merhaba.Rainbow six siege Platin için son bir kupam kaldı. O da terorist hunt modunda 2500 kill almak. 3100 olmama rağmen kupayı hala alamadım. Bug mı var acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zugu kullanıcısına yanıt
    Siteden baktığın sayaçta situationsta indirdiklerini de dahil ediyormuş, bu yüzden henüz kupa gelmemiştir fakat terrorist hunta devam et, illa açılacaktır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Ona baktım resmi sitesinde sayaçlarda toplam yazıyor. Keşke stiationsta kaç kill aldığımı görebilsem ona göre devam ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #18 Horizon Zero Dawn

    Bu zamana kadar oynamadığım için pişman oldum açıkçası. Easy mode da geze toza 24 saat sürdü platinlemem guide takip ederek pek zorlamadı. Genel olarak trophyleri keyifli side questleri yapmak üzerine. Oyunun zor modunda combat ve stealth olayı ciddi manada zorlaşıyor. Normal zorluk derecesi bile oynadığım çoğu oyunun Hard modundan daha zor gibi geldi bana. Oynamadan önce bir rehber okursanız oyunu daha çabuk anlarsınız crafting sistemini silahları zırhları vs. En kısa zamanda Frozen Wilds DLC sine de başlamayı düşünüyorum o da çok övüldü altı boş çıkmayacaktır çünkü oyunun mekanikleri gerçekten güzel. Oynamayan herkese oyunu tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duayen2

    Yeni başlık hayırlı olsun.

  • far cry 4 de platinyum yolunda 2 kupa da zorlanıyorum co-op yardım etmek isteyenleri beklerim. iyi oyunlar herkese.
  • #107 Tomb Raider Definitive Editon



    Çok acı çektirdi ama bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 3 platin alan var mı arkadaşlar?
  • Merhaba. Daha önce Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands nu hafta sonu ücretsiz olduğu bir dönemde 10-15 saat oynamıştım. Şimdi oyunu indirimde satın aldım. Kaldığım yerden devam edeceğim ama oynadığım kısımlar da tamamlamış olduğum bazı "trophy" leri psn profilim de kupalar da göremiyorum.

    Baştan başlamak sorun değil ama tam sürüm alınca kupalar da otomatik görünmesi gerekmiyor mu ? Teşekkürler.
  • nighthood kullanıcısına yanıt
    farkli hesapdan oynayip kupa almissinizdir hocam. kupalarda sonradan görulme veya silinme kaybolma olmuyor. daha önce hangi hesapdan oynayip kupa aldiysaniz o hesapda duruyodur kupalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 1 hesaptan oynuyorum. farklı hesap kullanmıyorum.

    ücretsiz hafta sonu olarak oynama izni verildiğinde, 10-15 saat oynamıştım. Oyunu tam sürüm olarak aldığım da tahmini 10 tane hak ettiğim kupayı otomatik verir sanıyordum ama vermedi. Bende oyuna sıfırdan başladım ve kupaları bu şekilde almaya başladım.

    Aklıma takılan save dosyası tek hesap üzerinde ve kaldığım yerden devam etmek istediğim de neden geçmiş başarıları görmüyor. Demek ki trophy peşindeysek böyle ücretsiz hafta sonu oynama hakkı verilen oyunlara dikkat edeceğiz

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthood -- 26 Ocak 2018; 15:25:55 >
  • nighthood kullanıcısına yanıt
    Daha once ucretsiz haftasonu oynadigin oyunun bolgesi ile su an satin aldigin oyunun bolgesi de ayni mi?
    Eger ayni ise dedigin gibi kupa avcilari icin ucretsiz haftasonunun fazla bir anlami olmuyor.
  • yahu arkadaşlar watch dogs 2 de polislerden kaçarken birtek ben mi zorlanıyorum yoksa oyun genelinde mi böyle. daha oyunun başındayım studiodan araba çaldım polislerden kaçamıyorum 4 gündür. neredeyse 100defa tekrarladım görevi olmuyor. haritada polis olmamasına rağmen hep biyerden aniden çıkıyolar. tam atlatıyorum diyorum sarı oluyor harita köprü altı falan saklanıyorum yinede gelip buluyorlar. nasıl çözücez bu işi arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi. Bundan haberim yoktu tam sürüm olunca kupalar gelir sandım olan 10-15 saat ve 16 level oyuna oldu
    bir daha aklımda olacak dikkat edeceğim. Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthood -- 26 Ocak 2018; 15:25:39 >
  • 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.