Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.955
Cevap
127
Favori
568.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin1903

    Birkaç sorum olacak:

    1-Killzone 2 aldım(eski ama 3 ü oynamadan 2 yi oynamak istedim) trophy kasmak istiyorum lbpdeki gibi ölmeden bitirme var daha story ye başlamadım ölmeden bitirmek için easyde başlasam ölmeden bitirsem hepsini sonrada elite modunu bitirmeye çalışsam oyunun tadı kaçarmı,çok zorlarmı?

    2-Unc2 crushing ile KZ2 elite ı kıyaslarsak hangisi daha zor çok fark varmı? (Unc 2 nin crushing modu pek zorlamamıştı tren bossu haricinde)

    3-Red Dead Redemption platiniumu için izlemem gereken bir yol önerebilirmisiniz mesela 20 bölüm bir atla oyna trophysini kaçırırdım rehberi okumasam büyük ihtimalle.

    4-Killzone 2 ve RDR için kaçar saat uğraşmam gerekir platinum için? (tabiki herkes aynı sürede bitirmiyor aynı düzeyde değiller ama oi rtalama demek istedim)

    5-LBP create trophysi için 30 kişi authorumu heartlemesi azım 12 tamam kaldı 18 onu bir başka yabancı siteden halledebilirmiyim?


    Bende cevaplıyım aklında birşeyler oluşsun,
    Trophy kasmak için aldıysan çok büyük bir hata ama bence bu oyunun serisi muhakak oynanmalı ve arşivlenmeli,

    1. ilkinde kesinlikle easy başla siper almaya elini alıştır, oynayınca easy'nin bile çok basit olmadığını görüceksin elite modu sen düşün, ölmeden geçemediğin yerleri chapter chapter girerek tamamlıyabiliyorsun bunda sıkıntı yok.

    2. UC2'nin crushing ile değil UC 1 ile kıyasa girebilirsin oyun gerçekten çok zor.

    3. Rdr geriye dönük herşeyi yapabiliyorsun ama ben oynarken ekstra işleride hallediyim diyorsan önce tabancayı kas trophyi aldıktan sonra tüfekle kas, challengelara dikkat et, oyunun başlarında çiçekleri topla önüne çıkan hayvanı vur, bunlarda bir tarafdan kasılmış olsun, single sadece %100 bitirme trophysi sorun yaratıyor, gerisi önemli değil.

    4. Ben kz2 den platini 15 ayda filan aldım herhalde bu kadar sürmüyor ama amelsiz bir oyuncu değilim aynı yere durmadan oynayamıyorum elite bitirmenin yanında MP badge almak işkenceden beter, boost yapmadan düşünmek bile istemiyorum uğraşana allah sabır versin, inad edilecek bir oyun değil ben ufak hedefler koydum ayda 1 tane badge, toplam 20 tane sanırım ama 4 tanesini oynadıgın için 8 online maçta otomatik alıyorsun. %1 e girme trophysi kesinlikle zor değil, death maç seviyorsan 1 hafta ortalama 4 saat oynayarak alabiliyorsun girip çıkanlarıda listeye eklediği için çok zor olmuyor. Rdr 2 hafta filan sürer. Bunda online da partner bulursan daha hızlı olur, ben 4 arkadaşa lvle kastım 3 kere lvl resetledim, aradan zaman geçsin arkadaslarda yardım eder.

    5. Author değil o kademeni kalpleyecek. 30 değil, 50. Sen 30 kere kalpleyeceksin, milletde senin levelini 50 kere kalpleyecek.




  • Infamous'daki shardları nasıl topladınız? Referans aldığınız site var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ヤシン

    Infamous'daki shardları nasıl topladınız? Referans aldığınız site var mı?


    L3 e bas haritada mavi olarak gözüküyor
  • uncharted 2 den 5 trophy im kalmış.arkadaştan almıştım kudurdu takaslıcam diye.

    trophy şunlardı
    90 hazine ve 100 hazine
    200 kişiyi GAU ile öldürme
    Crushing modda bitirme
    Steel fist expert

    hepsininde teker teker videosu vardı crushing mod taktikler hazine yerler vb.çok az kalmıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ヤシン

    Infamous'daki shardları nasıl topladınız? Referans aldığınız site var mı?


    http://www.ps3trophies.org/forum/infamous/13789-blast-shards-dead-drops-maps.html
  • UC2'de Hard modda topladığımız hazineleri Crushing moda taşıma şansımız varmıydı? UC1'de böyle bir imkan vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giannizzero

    UC2'de Hard modda topladığımız hazineleri Crushing moda taşıma şansımız varmıydı? UC1'de böyle bir imkan vardı diye hatırlıyorum.


    oluyor
  • Sonunda UC2'nin Crushing'ide bitti gerçekten şu ana kadar oynadığım en rahat en zor moddu Killzone 3 ve MW2'nin en zorlarında çok daha zorlanmıştım.Bazı yerlerde sinirlendiğim oldu ama genelde rahatça bitti.Bir tek GAU trophysi kaldı.YouTube'tan falan bakıyorumda genelde 2 tane tweak açıyorlar öyle yapıyorlar.Gerçekten tweak yapınca trophy'i veriyormu onu merak ediyorum.
  • tweak???
  • gt5 in trophyleri zor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_Meto

    gt5 in trophyleri zor mu?


    Hem zor hem de çok zaman istiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrblack01414

    Sonunda UC2'nin Crushing'ide bitti gerçekten şu ana kadar oynadığım en rahat en zor moddu Killzone 3 ve MW2'nin en zorlarında çok daha zorlanmıştım.Bazı yerlerde sinirlendiğim oldu ama genelde rahatça bitti.Bir tek GAU trophysi kaldı.YouTube'tan falan bakıyorumda genelde 2 tane tweak açıyorlar öyle yapıyorlar.Gerçekten tweak yapınca trophy'i veriyormu onu merak ediyorum.


    Tweak ne bilmiyorum da ben o trophyi Tenzinli bir bölümde aldım. Bir yerden sürekli düşman çıkıyor sınırsız bir şekilde. Youtubeda videosu var.

    Infamous için teşekkürler beyler.
  • 7. Platinum Dead Nationdan geldi sırada SVR11.
    onda da son 1 trophy kaldı zaten. aynı hareketi 1004 kere tekrar edicem ve trophy gelcek. ben 1700 kere yaptığım halde gelmedi çünkü trophy glitchliymiş. yarın tüm save dosyalarını silicem ve bi oturuşta 1004 kere yapıcam. 2-3 saatimi alıcak ama sonunda mutlu olucam inşallah.
  • merhaba arkadaslar

    tekken 6 da What a Nightmare trophy nasil alabiliriz bu bolum cok zor bunu bitirsem 2 trophy kaliyor ama bu bolumun yuzunden alamiyorum nasil gecildigini hakkinda bilginiz varsa paylasirmisiniz.
  • Tamam arkadaşlar 19.bölüm Siege'de aldım GAU trophysinide UC2'de bitmiştir.Herkeze teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrblack01414

    Tamam arkadaşlar 19.bölüm Siege'de aldım GAU trophysinide UC2'de bitmiştir.Herkeze teşekkürler


    Bende 2 DLC'yi almak için kardeşlik düşünüyorum bilmiyorum katılmak isteyen olur mu
  • #8 WWE Smack Down vs RAW 2011

    Vay be 8 platinum oldu resmen. Son 1 haftada 3 platinum aldım şimdi Uncharted 2'de Crushing'de bitiricem ve tüm treasuresleri topluycam, önerileriniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

    #8 WWE Smack Down vs RAW 2011

    Vay be 8 platinum oldu resmen. Son 1 haftada 3 platinum aldım şimdi Uncharted 2'de Crushing'de bitiricem ve tüm treasuresleri topluycam, önerileriniz var mı?


    hangi oyunlardan aldın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cauchemarr

    merhaba arkadaslar

    tekken 6 da What a Nightmare trophy nasil alabiliriz bu bolum cok zor bunu bitirsem 2 trophy kaliyor ama bu bolumun yuzunden alamiyorum nasil gecildigini hakkinda bilginiz varsa paylasirmisiniz.



    Bu trophyi almak gerçekten işkence. ben de çok zorlanmıştım ama en kolay yolu şu, Kazuya'yı seç, tüm güçleri upgrade yap defans, hız falan artık hangi özellikler varsa maximum yap, ondan sonra sağ üst + O tuşuna bas hep. hani yukarda döne döne tekme atıyor ya, onu yap bölüm bitene kadar. en sonunda boss geldiğinde yine bu hareketi devam ettir adamı trenden atıcaksın bu şekilde. oyunun en zor trophysi bu. dediğimi yap en kolay yol bu, çoğu adam da böyle almış trophyi zaten

    edit: By Meto; resme tıkla görürsün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 19 Ağustos 2011; 15:30:57 >




  • Armag3doN ve Hawqeye çok teşekkür ederim ama kafam karıştı create trophysinde 30 kere authorum 50 kere levellerimin heartlenmesi grekmiyormu bide share için 150 bölümünde bitmesimi lazım yoksa hani gümüş kafa çıkıyo ya yani yarım kalıyo o yarımda kalsa sayılıyomu ve bir bölümü 150 kere oynayınca sayılmaz herhalde değilmi. Bölümü Taglemek ne oluyor ?

    Kısaca share ve create trophylerini detaylı bir şekilde açıklarmısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin1903 -- 19 Ağustos 2011; 18:01:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.