Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.126.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 34bjk1903

quote:

Orjinalden alıntı: doganslx_93

aceleye geldi kusura bakma @ba4580
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

doğan slx bana foto shop programı lazım yardımcı olursan sevinirim

dostum msn mi eklersen daha rahat konuşuruz onurk45@hotmail.com

• elıne salık kardes tesekurler
  • Selamlar takım..

Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Şehir dışında tatildeydim, internet imkanıda yoktu kusura bakmayın.

Egeli'nin hazırladığı videoyuda izledim, eline sağlık dostum. Çok teşekkürler.. Anasayfamıza ekledim.

Yarın kısmetse yine ivedik organizedeyiz, gelen arkadaşlarla görüşürüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: pegassus01

quote:

Orjinalden alıntı: Ahbikan

İyi akşamlar takım, dün gece arabayla iş yerine gittim Alarm'ın kitleme tuşuna bastım. Baktım tık yok kapıları normal kitledim. Baktımki kumandanın pili bitmiş gittim aldım değiştirdim. Şimdi düzenli olarak çalışıyor.

Ben arabanın marş dinamosunu bundan 3 hafta önce değiştirdim. Niye değiştirdin derseniz arızalanmıştı. Arıza sebebide benmişim. Araba çalıştığı halde marş yapıyormuşum. Halbuki öyle birşey yaptığım yok.

Bu marş dinamosu tamamen kullanılamaz hale gelmeden önce marş yaptığımda bir ses geliyordu kayıştan gelir gibi. Şimdi yeni marş dinamosunda da aynı ses var. Çok dikkat ediyorum marş yaparken ama faydası yok. Ayrıca biraz yüksek modelin marş dinamosunu taktılar arabaya. Bulamadık Doğan L için, biraz üst model taktılar. Valla yine aynı ses geliyor arada bir marş dinamosu yine arızalanırsa artık çıkartıp atacam ustanın kafasına. Bazen marş yaptığımdada böyle yavaşça çalışıyor, sanki motor boğuluyormuş gibi oluyor sonra hareketlenip çalışıyor.

Ne yapıcam bilmiyorum? Yanlış birşeyde yapmıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

ahbikan geçen yıl arkadaşımda da (94 slx) böyle bi sorun vardı 3 kere marş dinamosu takıp çıkardılar en sonunda kontakta problem oldunu buldular marş vurduktan sonra dinamo kendini hemen geri çekmiyormuş kontak takımını komple değiştirmişti bi kontrol ettirebilirsen belki faydası olur

arkadasındaji sorun nasıldı? mars motorunda ne gibi sorun vardı.?

• ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM

ALLAH O HAİNLERİN BELASINI VERSİN

BU ONLARIN YANINA KALMAYACAK
  • BATUHAN ABİ SENİN YENİ ARABANIN ARKADA TAKOZ VAR GALİBA ARKA TARAFI BAYA YÜKSEK DURUYOR FARKETTİN Mİ BİLMİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: -EgeLi-

BATUHAN ABİ SENİN YENİ ARABANIN ARKADA TAKOZ VAR GALİBA ARKA TARAFI BAYA YÜKSEK DURUYOR FARKETTİN Mİ BİLMİYORUM

Evet zafer takoz var,biliyorum....Normalinden azcık daha yukarda duruyo kıçı
  • MADEM ÇIKARTSANA ONLARI ARABAYI SAVURUR YOLDA GİDERKEN
  • VİZEYE GİRECEK OLAN ARKADAŞLARA BELKİ LAZIM OLUR
    GİRMEDEN ÖNCE BİR BAKIN DERİM
    NELER İSTENİYOR NELER YAPILIYOR BURADAN BAKIN SONRASINDA MAĞDUR OLMAYIN...

http://www.tuvturk.com.tr/arac.asp
  • başimiz sağolsun

• Arkadaşlar araba yeni boyadan çıktı.boya oluncada haliyle tamponlar falan degişti.lpg dolum agzını egzos tarafına deldiler tekrardan tampon delik mi gezecez.muayene ye 3 ay kadar var şimdi diger tarafa mı aldırmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cİHAn_33

Arkadaşlar araba yeni boyadan çıktı.boya oluncada haliyle tamponlar falan degişti.lpg dolum agzını egzos tarafına deldiler tekrardan tampon delik mi gezecez.muayene ye 3 ay kadar var şimdi diger tarafa mı aldırmak lazım.

kardeş o şekilde büyük ihtimal kabul etmesler tampon aramana gerek yok bence lepg dolum yerideki kapağı oraya japon gibi bişiyle yapıştır sabit kalsın orda

ben öyle yapıcam 2010da çünkü vizeyi yeni yaptırdım ben.
    bana trafik baktı ama 2010 tüvtürk bakacak ve benimde lpg yeri egsozun yanında ve diğer tarafa alınması gerekecek ve yeniden tampon almaktansa ben öyle yapmayı düşünüyorum

gerekli bilgileri bburdan alabilirsin

http://www.tuvturk.com.tr/arac.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EgeLi- -- 5 Ekim 2008; 0:03:41 >

• İyi Geceler sevgili kuş serisi grubu üyeleri !

Herkesin geçmiş bayramını kutlarım, 9 günlük bayram tatili sona ermek üzere bayram bence güzel geçti ancak bugün henüz yeni duyduğum acı bir haberle yıkıldık 15 askerimiz şehit düştü, Allahtan şehit yakınlarına başsağlığı diliyorum bunun gibi çok olaylar yaşadık daha önce, kalleş pkk hakettiği muameleyi elbet birgün görecek daha fazla bu konu üzerinde durmak istemiyorum çünkü bu durum beni çok üzüyor bu olanlar üzerine bir söz söylemek istiyorum duysun zalimler, '' Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez''

-Bu arada zafer abi videomuz hayırlı olsun çok güzel olmuş, böyle paylaşımlar insanlar arası ilişkileri kuvvetlendiriyor teşekkür ediyorum.

-Bayram tatilini memleketim Giresunda geçirdim, yollar perişan haldeydi çok kaza gördüm içim burkuldu,böyle görüntüleri bir daha görmemek kazalarıda yaşamamak dileğiyle benden birkaç resim memleket toprağı kokuyor

Orginal_Kartal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 5 Ekim 2008; 0:37:52 >

• quote:

ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM

ALLAH O HAİNLERİN BELASINI VERSİN

BU ONLARIN YANINA KALMAYACAK

amin aminn artvinden olan şehit de bizim akrabaaa duydum şok oldumm abimi de sehit verdikkk
    allah hepsinin belasını versiinnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tofas_ci -- 5 Ekim 2008; 15:30:47 >
  • Egil kulak ver ceddine TÜRKe kefen giydirmek hangi itin haddine vatanımızı bölmek isteyen o itlere inat dün verdigimiz 16 şehidin ruhu için bu mesajı herkese ulaştır sonunda bu mesaj o itlere ulasacaktır *ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ*
    VATANSIZLARA İNAT VATAN SAGOLSUN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM
  • Merhabalar. Herkesin tatili umarım iyi geçmiştir. Haaaa.... Bu arada benim 1996 - Doğan SLX'i 9000 YTL ye sattık gibi. İyi midir sizce? Seti söktüm tabiiki..............

• ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
  • quote:

EWET ARKADAŞLAR DÜZELTECEĞİM DEDİĞİM VİDEOYU DÜZELTTİM UMARIM BİR SORUN ÇIKMAZ.

http://www.akilli.tv/video/248256/dh-kus-serisi.aspx

İYİ SEYİRLER...

DEDİĞİM GİBİ VİDEODA YER ALMAK İSTEYENLER TEKRARDAN FOTO ATSINLAR
    ÖNCEKİ SAYFANIN EN ALTINDA LİSTE VAR ORDA BENDE OLAN KİŞİLER VAR
    OLMAYANLAR LÜTFEN RESİM ATSINLAR TEKRAR BİR VİDEO YAPALIM ...
    HERKESİN VİDEODA OLMASINI İSTİYORUM

İLGİLERİZİ BEKLİYORUM...

Video icin sago zafer eline saglık

• egeli benim 131 i koymussun ama doğan slx i koymamısın......

arkadaslar slx lerin yag km degişimi ne zaman yapalım ben 4000 km degiştiriyorum. zararı veya yararı var mı?**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 5 Ekim 2008; 23:41:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dembay

egeli benim 131 i koymussun ama doğan slx i koymamısın......

arkadaslar slx lerin yag km degişimi ne zaman yapalım ben 4000 km degiştiriyorum. zararı veya yararı var mı?**

abi ne yaptın yhaw sennn yağ 4000 de bir değişirmii ben her yıl veya 10.000km de bir değişiyomm hiç bir zararıda olmadı şimdiye kadar zadar yağ koydurduğum yerlerde aynısını diyoo 10.000 km de değişin yağınızı diye
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.