Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.850.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş bu nowum os (wb5) rar dosyasını indirdim içinde bir sürü image belge dosyası falan var nasıl kurcam ben bunu??
    Gelemem, aynalar yolumu kesti.

.........N.Fazıl KISAKÜREK
  • verdik zamanında onuda ilk sayfadada mevcut.. enazından hatırlamış olduk ama teşekkürler..
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

herkese tesekkurler ..

Ayrıetten Butun Tema ve Custom Paketlerinde Bulunan Anımasyonlu Menu Cubugu .. Dock Download:

www.objectdock.com

Sadece onu ısteyenlere ..

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • yo o dosya .rar değil .wba yani window blinds uzantılı.. window blinds yüklemek için wb5 i kurman gerekli sistemine önce.. daha sonra çektiğin dosyaya ya çift tıklayarak yada program üzerindeki skin yükleme butonundan seçerek yükleyeceksin..

quote:

Orjinalden alıntı: masova
    @Technics
    kardeş bu nowum os (wb5) rar dosyasını indirdim içinde bir sürü image belge dosyası falan var nasıl kurcam ben bunu??

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

@Maxwell bişi diil dostum halloldumu wb5?

olmamı, hata benim elimdeki sürümdenmiş

quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Memnuniyetle Technics;

UX Theme Patcher İle Yeni Visual Style Yüklemek

İlk önce indirdiğimiz Visual Style'ları kullanabilmek için Windows'un bazı dosyalarını patchlemeliyiz. Bunu aşağıda verdiğim program yardımıyla yapacağız. Kullanımı çok basit. Çalıştırıp Patch demeniz yeterli. (Sanırım sistemi bir kez yeniden başlatıyordu.)

UXTheme Patcher Download

Daha sonra internetten bulduğumuz Visual Styleları \WINDOWS\Resources\Themes konumuna atıyoruz. Sonra Görüntü Özellikleri > Görünümden istediğimiz skini seçiyoruz. Visual Stylelar farklı farklı sitelerde olabilir. Ben size güzel VS'erin bulunduğu bir site vereyim:

• Sevgili @Mediart @Kharia arkadaşımın anlattığı "VS" diye adlandırılan WB5 le alakası olmayan ayrı bir skin platformudur. Wb5 e göre farklılığı sisteme entegre edilir VS skinleri. bunun içinde alıntı yaptığın yazıdaki uygulamadan faydalanabilirsin. Başlığımızda bolca WB5 birazda VS örnekleri mevcut zevkine göre olanları çekebilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: mediart
    Bu yöntemi kullandığımız zaman wb5'leri de sorunsuzca kurabiliyormuyuz yoksa. patch den dolayı bir çakışma olur mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Memnuniyetle Technics;

UX Theme Patcher İle Yeni Visual Style Yüklemek

İlk önce indirdiğimiz Visual Style'ları kullanabilmek için Windows'un bazı dosyalarını patchlemeliyiz. Bunu aşağıda verdiğim program yardımıyla yapacağız. Kullanımı çok basit. Çalıştırıp Patch demeniz yeterli. (Sanırım sistemi bir kez yeniden başlatıyordu.)

UXTheme Patcher Download

Daha sonra internetten bulduğumuz Visual Styleları \WINDOWS\Resources\Themes konumuna atıyoruz. Sonra Görüntü Özellikleri > Görünümden istediğimiz skini seçiyoruz. Visual Stylelar farklı farklı sitelerde olabilir. Ben size güzel VS'erin bulunduğu bir site vereyim:

• Technics ilk önce verdiğin bilgi ve yardımlar için çok teşekkür ederim. Zaten senin sayende bu işe bulaştım
    Benim anlatmak istediğim esasında şuydu. FlyakiteOSX v3.5 kurup kaldırdıktan sonra herhangi bir tema kurduğumda sıkıntı çekiyor ve
    sistemi tekrar eski haline getirmek zorunda kalıyordum. Bu patch'i yükledikten herhangi başka bir skin platformu sistemde çakışma yapar mı?
    (patch'lerin ufak tefek yamaları bazen başka programları etkiler ya o açıdan sormuştum)
    Yoksa ikisinin ayrı platformda oldukları burada bayağı güzel ve sade bir dille anlatılmış.
    Bu kadar yazmışken birşey daha sorayım VS ile birkaç tema indirdiğimizde direkt olarak klasik windows ta tema değiştiri gibi bir ona bir ona geçebiliyormuyuz.
    Bu platformun işleyişi bu kadar basit mi? Yoksa dikkat etmemiz gereken bir noktası var mı?

• @mediart ;sistemin gerçekse bi kopyasını da bana yollar mısın?
  • :) sevgili mediart, imzandaki sisteme 3er 5er arayüz uygulamaları kurabilirsin ona bişicik olmaz :) şaka biryana genelde aynı anda 2 theme programı kullanmak sorun yaratır, fakat birini kaldırıp diğerini kurman sorun olmaz. Her ihtimale karşı biz bu uygulamalara başlamadan mutlaka restore point denen geri yükleme noktası oluşturulmasını tavsiye ediyoruz. Flyakite in bu 3,5 versiyonunu istediğim halde birtürlü deneyemedim..

Wb5 kullanıyorum ben ve bunu kaldırmak zor geliyo şuanda. Oyüzdende bilemiyorum kaldırınca neler olduğunu. VS leri ya style xp denen programla yada o verilen linkteki programla kuruyosun, seçme işlemide eğer linkteki programlaysa mümkün olacaktır. Senin istediğin o seçme olayını vtp3 lede yapman mümkün, hatta programın kurulu olması bile gerekmiyor, kaldırırken, kurduğun dosyaların silinmemesini istemen yeterli, bu sayede klasik windows çubuğundan halledebilrsin bütün işlemlerini.. Bu günlerde bi vtp3 olayına geçebilirim bende tekrar veya Vista inspirat deneyebilrm, bakalım :)

quote:

Orjinalden alıntı: mediart

Technics ilk önce verdiğin bilgi ve yardımlar için çok teşekkür ederim. Zaten senin sayende bu işe bulaştım
    Benim anlatmak istediğim esasında şuydu. FlyakiteOSX v3.5 kurup kaldırdıktan sonra herhangi bir tema kurduğumda sıkıntı çekiyor ve
    sistemi tekrar eski haline getirmek zorunda kalıyordum. Bu patch'i yükledikten herhangi başka bir skin platformu sistemde çakışma yapar mı?
    (patch'lerin ufak tefek yamaları bazen başka programları etkiler ya o açıdan sormuştum)
    Yoksa ikisinin ayrı platformda oldukları burada bayağı güzel ve sade bir dille anlatılmış.
    Bu kadar yazmışken birşey daha sorayım VS ile birkaç tema indirdiğimizde direkt olarak klasik windows ta tema değiştiri gibi bir ona bir ona geçebiliyormuyuz.
    Bu platformun işleyişi bu kadar basit mi? Yoksa dikkat etmemiz gereken bir noktası var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

@mediart ;sistemin gerçekse bi kopyasını da bana yollar mısın?

gerçek tabiki
    ellerim titredi nerdeyse 3600 doları verirken.
    zaten sorunum bilgsayarın kasması değil di.
    Sistem geri yüklemsi yaparken aniden hata verip duruyordu.
    Bende sistemin backup'ını almıştım daha önceleri.
    destopu değiştiriyorum Backup tan geri alıyorum yaklaşık 3 dk sürüyor.
    sonra tekrar baska destop kuruyorum. Sevdim bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mediart -- 8 Mart 2006; 23:51:51 >

• backup dediğin ghostmu mediart?

• 2 tane mesajım gittmiş gene forumda bi değişiklikler olmuş anlaşılan hızlı cevap özelliği de kapalı hayırdır inş

• >>ICHANGE for Winamp 5x<<

Harika bir winamp skini daha, özelleştirme seçenekleri ve görselliği ile benzersiz olmuş. Vista temalarına uyumlu kullanılabilecek süper bir skin.
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

• wista inspired i yüklüyom tecnics güzeldir insallah

quote:

Orjinalden alıntı: ali_desidero

wista inspired i yüklüyom tecnics güzeldir insallah

• bence wb5 dende güzel bişe bu ya yukledim wede artık kalıcı olarak lkalcak süpermiş coook saol tecnics
    resimi simdi koyucam
  • @ali_desidero kaydettiğin resmi farklı kaydetten .jpeg olarak kaydetmelisin. veya çalıştır a git " mspaint.exe " yaz. istediğin resmi buradan açıp farklı kaydetten .jpeg i seç yine..merakettim farklı olan ne vista inspiratta ...

quote:

Orjinalden alıntı: ali_desidero

yaa resmi imageshack dan yapıcaktım ama oda en fazla 1024 kb dio benim resim 2.5mb nasıl koyabilirim resimi tecnics???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Mart 2006; 1:22:58 >

• süper be baslangıcta wb5 deki gibi kendi reklamı gelmiyo
    +en ufak bir kasma yok
    +3d masaüstü süper

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.