Şimdi Ara

DH takipçileri yılın en iyi tam kablosuz kulaklığını belirliyor [Anket] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tanrivermism T kullanıcısına yanıt
    Ben iki kulaklığı da sipariş verdim Amazon’dan , ikisini de aynı ortamlarda ve aynı müziklerde test ettim . Benim kulağıma göre AirPods Pro her bakımdan Sony den üstündü, bu kişiye göre ve müzik tarzına göre değişebilir . O nedenle bu tarz karşılaştırmayı imkanı olan varsa benim gibi test edip hangisi o kişiye göre daha iyiyse onu alıp diğerini iade eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin ben de ikisini de kullandım ve bırak ANC'sini, ses kalitesinden bahsederken bile Apple'ın Sony'nin adını anmadan tekbir getirmesi lazım. WF1000-XM3'ü iade etmemizin sebebi mikrofon kalitesinin yetersizliğiydi ama Airpods Pro'nunki ondan bile kötü. Pil süresi kötü, ANC'si adam gibi çalışmaz, kulakta duruşu normal Airpods'dan rahatsız. Bi de ses kalitesi falan demişsiniz beni esas orada bir gülme aldı :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sennheiser Momentum TWS olması lazımdı oylamada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Ben kendi fikrimi söyledim , size göre komik olabilir.
    Alacak kişilere de tavsiyem, deneme şansınız varsa en az 1 gün test edin, öyle alın .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple her zaman alir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MelikDos kullanıcısına yanıt
    Artı f/p içinde Woosic olması lazımdı.İthalatçıların art niyeti .. Woosic piyasaya girerse bunların tozunu attırır. Yurtdışında oldukça populerdir.

  • Tabiki farklı ürünleri beğenebilir insanlar aslında ben sizin beğenme nedeniniz de bir önceki mesajda örnekler vererek açıkladım ama bir kişi beğendi diyede yurt dışında airpods tan pahalı olup ta tr de airpods tan çok daha ucuz olan ve istisnasız dünyadaki bütün testler ve yorumlarda özellikle ses kalitesi ve noise cancelling özelliği konusunda aralarındaki fark kıyas bile olmaz denilen kulaklık olan sony bir tarafta diğer tarafta ise sony 1000xm3 ün bir önceki versiyonunun taklidi olan ve sadece marka olan bir ürün var yanlış anlaşılmasın airpods pro da iyi fakat sony nin yanında lafı bile geçemez hatta başka bir arkadaş da yazmış Apple ın sony nin adını anarken bile tekbir getirmesi gerekir diye de belirtmiş. Bir örnek daha vereyim bari bizim almancılar var burada iyi yerlere götürüp döner yedirdim onlara Almanya'daki döner daha güzel dediler Allah Allah dedim bu işte bir yanlışlık var neyse almanyaya gittim söyledikleri döner tavuk dönermiş ve türkiye de kıyasladıkları döner ile uzak yakın alakası yok ama malesef ki almancılar damak tadı ona alışmış yapacak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Slm lar bu segment aralığı gerçekten olmamış.ve orada sennheiser yok Apple kapışacak tek ürün o orada .jabra ve Huawei fiyatı tutmuyor .elmacilar kazanır bı sekilde

  • Ürünler aynı segment değil saçma karşılaştırma ve jbl'in varlığından haberiniz yok galiba

  • Sennheiser momentum türü wireless'ın olmadığı bir listede herkes birinci olabilir.Büyük eksik bence.Birdaha düzenleyin listeyi

  • TWS i12 listede yok.

  • Fiyat dikkate alınmazsa tartışmasız Apple AirPods Pro en iyisi. Bence burada Realme Buds Air da olmalıydı. Xiaomi Redmi Airdots komfortlu bir ürün değil bana göre. 2 günden artık kullanamadım.

  • xiaomi 129tl fiyatı var.. neye gore iyi ?bence de sacma bir kıyas olmus..
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-pm-HB00000K41EJ

  • Yani listeye bakinca fiyatindan bile hangisinin iyi oldunu anlayabiliriz bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiami Redmi airdots kullaniyorum ve oyum Samsung'a. Xiaminin ses kalitesi cok kotu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanrivermism T kullanıcısına yanıt
    Benim incelediğim Sony de mi sorun vardı acaba , bu dediğiniz ve diğerlerinin dediği farkı ben niye hissedemedim , uzun yıllar elektronik müzik ile de uğraştım , müzik kulağım da fena değildir. Hatta kutudan çıkar çıkmaz kullanınca Sony ses kalitesi berbattı , programından bütün sese müdahale eden eklentileri kapatınca anca güzel bir ses vermeye başlamıştı. Bir de mesela test ederken tramvay a yetişmek için koşturdum bir süre o sırada kulağımdaki rahatsızlık ve basınç hissi baya kötüydü. Aynı şekilde AirPods Pro da aynı testi yapınca hiç rahatsızlık ve Sony de ki basıncı hissetmedim. Sony 200 Euro idi aldığımda , AirPods Pro da 210 Euro ( Black Friday ).

    Döner konusuna gelince , ben de Viyana da yaşıyorum burada da genel de tavuk döner tutuluyor, ben de buradakilere söylüyorum Tr de ki ile burada ki çok farklı , özellikle Kapalı Çarşı da ki Şahin usta ve Erzincan da ki Erzincan Döner çok başka :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    ben de sırf bunu yazmak için başlığa tıklamıştım parmaklarına sağlık hocam

  • Rohanli_Theoden kullanıcısına yanıt
    Ne demek rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods pro elektronik müziğe daha uygun olabilir belki ondan hoşunuza gitmiştir. Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu anketler Dh yi takip edenlerin teknolojik bilgilerini de ortaya koyuyor aslında...Bir çok anket de marka fanatikliği ön planda olduğunu rahatlıkla görebiliyorsunuz...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.