Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (811. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.743
Cevap
84
Favori
685.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dolandırıcılara denk geldim :)

    Kısa yazayım.. Geceden geldim. Bir kaç gün önce İnternette sörf yaparken İzmir deki Papagan ilanlarına bakayım dedim..ilanlardan bir tanesi benim oturdugum semt te.. baktım ilanda sadece mail adresi var.. hadi dedim yakınımda gidip göreyim bari bu iş nedir nasıldır bilgi alırım.. Mail ime karşılık geldi..

    - bana tel numaranızı verin whatsup'tan ulaşayım.. diye.. bende numaramı yazdım verdim..

    Dün gece 23:30 gibi whatsup tan mesaj geldi..

    - Selamlar ben falanca Lütfen bilgi almak için beni arayınız..

    Baktım numaraya.. 237 ile başlıyor , kıl oldum aramadım.. mesaj yazdım..mesajları kısaca özetleyeyim..

    - Papagan almayacagım sadece bakımları hakkında bilgi alacagım.

    - Hemen arayın.. Müsaitim. !!!

    - Ben müsait degilim.. Pazartesi sizi ararım..

    Kısa yazışmalar bittigi an cümle kurulumları uzadı.. karşı taraf ya uzaylı yada google dan tercüme yapıyor !!

    hemen baktım 237 Kamerun

    - Siz Ayrancıların neresinde oturuyorsunuz ? Kimleri tanıyorsunuz ?

    - Ben yok kimse tanımak !!

    - Benim ev sahibi kuşları sevmemek , ben çok sevmek ve kuşlarıma bakacak kimse olmamak.. size kargo ile itinalı paketleme saglıklı kuşlar lütfen linkteki adresi tıklayınız bilgileri girebilirsiniz.


    Hımmm konu anlaşıldı....

    - Ben Ebene tıklamak... eben yetmemek ben istyemek sana tıklamak . ok



    yazdım.. oda bana

    - Ben sizi tam anlamamak , kuşlar parlak renk ve canlı olmak sizden ricamız linki tıklamak


    yahu gelen beni buluyor giden beni buluyor.. Engelledim.. !




  • . az önce yazdıgımı forum sayfası 2 defa yazdı..sildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro35 -- 18 Nisan 2018; 12:20:4 >
  • Dün Gece vardiya başlayalı 15 dk oldu , tam işi rayına koyup sigara ya kaçayım düşüncesindeyim..

    Arıza patlak vermesinmi..

    3 metre yukarıda rediktörlü bir motoru tek başına omuzuna destek yaparak sök Kaynamış olan kasnagı çektirme ve WD40 yardımı ile çıkar yeni kasnak tak aynı motoru omuzunda 3 metre yukarıya kaldır 4 tane M8 saplama civata yuvalarına oturtacagım diye debelen..tabii o sırada kafandan aşagı yedigin birikmiş tozların haddi hesabı yok .. bu arada sağ serçe parmagımı bir yere sıkıştırmışım kanıyormuş o sırada gözüme ilişti.. neyse sanırım 45 dk kadar nefes almadan çalışmışım . İş bitti takım taklavatı toplarken farkettim atlet sırtıma yapışmış sanki çeşmenin altına tutmuşum . Hemen soyunma odasına gidip güzelce elimi yüzümü yıkadım temiz bir atlet giydim ..

    Bu yorgunluk ve stresin ardından içilen sigara.. Dayanılmazzzzzzz
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    Hocam halen var ama fazla kalmadı. Malum sur olayları surdaki yaşamı olumsuz etkiledi sadece bağlar semtinde tek tük bulunuyor artık.

    Buraları bilirsin hocam ben kış gelsin de kışlık lastik alayım diye halen bekliyorum .:))))
  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Taşıma derken çalıştığım fabrikayı kast ediyorum. Firma kiradaydı şimdi kendine yeni bir tesis binası satın aldı Organize sanayi bölgesinde. Makine teçhizat ürünler stoklar vs. ne varsa kendi elemanlarımızla taşımak zorunda kaldık. Acele kararla alınmış beklenmedik bir zamanda başladık zor oldu bizim için.

    Üstadım ben İzmir'i pek bilmem Kamerun diye bir semti olduğunu bilmiyordum.
    Bilinçli tüketici olmanın avantajı.

    Telefon hatlarına telefon numarası ile alış veriş yapma özelliği tanındığından beridir, etrafımda bir çok kişiden dolandırıldıklarını duyuyorum bu aralar. Telefona gelen her mesaja ve onay sorusuna dikkat etmek lazım... Ayrıca operatörünüzü arayarak telefon numarası ile online salış-veriş özelliğini kapatmak gerek. Bilgi olsun diye yazdım..




  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Biri beni durdursun. Gülmekten bayilacam.

    ...

    4 sene evvel. Sanirim Beyaz Rusyadan iki kişi Tramvayda güvenlikciye yanaşıp: DEREEEE

    Güvenlik çi;

    BEN SİZİ ANLAMAK.

    SIZ BINMEK BU TRAMVAY

    GİTMEK BÜYÜKDERE

    ....

    WESTERN KUSAGI OLACAK O KADAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Malulen emeklilik durumu ne oldu?

    Allah sihhat versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tektosun T kullanıcısına yanıt
    Seytan Pazari

    Fatih Ilkokulu 80 ler

    Küçe çikmazda damda abiler Kuş beslerdi cocuktum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    Ozellikle belimde sıkıntı vardi..10 yildir gitmedigim doktor kalmadi bu sebeple acaba yüzde orani alabilirmiyim diye devlet hastanesine gittim..



    Bir doktora denk geldim..2 dk muayene etti Siyatik dedi..igne ve birkac hap verdi..3 gun istarahat sonucu 2 hafta hap kullanimi Allaha sukur sikayetimi % 90 azaltti..ilk basta doktora acaip kizmistim..bir profosor ameliyat edecekti ( fitik teshisi ile ) ameliyat olmadim..bir cok doktora gittim derdime derman bulamamistim..su anda sukur sikayetim yok gibi.. O sebep ile simdilik emeklilik amaci ile saglik raporu almayi askiya aldim..Sagligima kavusayim emeklilik gibi bir derdim olmaz zaten..Bu doktor beni sasirtti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun dayanamayarak Face de yaptigim paylasimi buradada paylasmak istedim..





    " Tv de Fenerbahce otobüsünden canlı yayın yapılıyor , 3 tane yorumcu mangalda kül bırakmıyor felsefe yapıyor..Ulan Futbol topu kadar kafanıza taş yagsın .. Koca Otobüs Polis eskortlugunda Emniyet şeridinden gidiyor , biriniz bile bunu eleştirmiyor. Emniyet şeritleri futbol takımlarına ne zamandır serbest ? Mozambik oldukta haberimizmi yok.."



    Evet isyanim aynen buna ..Tv izlerken sinirden deliye döndüm..yahu yokmudur şu otobüsü durdurup ceza yazacak biri..alanen yasa ihlali var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyayı Benmi Kurtaracagım !

    En iyisi etliye sütlüye karışmayacaksın çekileceksin bir kenara, Tavşan boku misali ne akar ne kokar olacaksın .

    200 metre ileride Kavşakta tıkanma var trafik agır akıyor .. çakallar emniyet şeridine girerek kendilerine avantaj saglama peşinde fakat emniyet şeridi kavşaga gelmeden 10 metre kadar önce bitiyor oradaki araçlarda en sağdan girip araya kaynak oluyor yani her kaynak olan araba için sırasını bekleyenlerin zamanını ekstradan çalıyorlar .

    Doğrucu davut tek biziz ya.. baktım sağ dikiz aynasından Kırmızı bir doblo emniyet şeridinden kopmuş geliyor anlık bir refleks ile sağ tekerleklerim emniyet şeridinin ortasında olacak şekilde kapattım .. geldi bu arkamda takıldı geçemedi bir müddet gittik yol vermeyecegimi anlayınca sağ şeride sırasına geçiverdi.. ama bitmiyor ki.. afilli bir şahin kendini emniyet şeridinin en sagına atarak beni geçmek için deneme yapmaya niyetlendi bu sefer biraz daha sağ yapıp emniyet şeridini komple kapattım nedense bu şahin de yol vermeyecegimi anladıgı için sağ şeride geçip sırasına razı oldu.. Dikiz aynasından baktıgımda başka hiç kimse emniyet şeridine atlamadıgı için bende sağ şeride kayıverdim diger sürücüler farketmiş olmalılar'ki kavşaga kadar kimse bir daha tenezzül etmedi..

    Eve gelmeden markete ugrayayım dedim.. Marketin önünde nizami şekilde park yerleri var , diklemesine park ediliyor en az 15 araç park yapar , Denyo nun biri gelmiş yanlamasına girip 3 araçlık yer kaplamış.. yahu benimi buluyorsunuz ? Benimde saplantım var işte illaki bu hareketlere cevap vermem gerek ! O sırada bir başka araç yanlamasına park edenin arkasına nizami parketmiş.. benide dürttüler.. bende gittim önüne nizami şekilde parkettim.. yanlamasına park eden 2 araç arasında kaldımı ! ya arkasındaki ya ben çekmessem oradan çıkamayacak.. Tam arabadan iniyordum'ki bu denyo marketten çıktı .. Ben kapıları kitlerken buda kapısını açmak için hamle yaparken bana seslenmeye hazırlandı.. Hiç yüzüne bakmıyorum görmezden geldim , suçunu biliyor'ki bana seslenip seslenmemek arasında gitti geldi.. o sırada arkasına parkeden vatandaşta arabasına bindi.. ben markete girdim.. Bu denyo arkası rahatladıgı için geri geri gitti.. Ama arkasındaki vatandaş tesadüf eseri gelmeseydi ben arabayı çekmeyecektim.. Bu dürüst vatandaş durumlarım bir gün başıma iş açacak ama bilmiyorum ne zaman..

    Düzen bozulmuş herkes bir yol tutturmuş gidiyor.. Oturdugum semtte yollar köstebek yuvasını geçti.. inanın abartmıyorum , kazılmadık tek bir yol bulmak neredeyse imkansız , bu defa da 2 yıl önce yeni döşenen su boruları degiştirildi.. Vergimi böylesine çarçur edenlere benim namıma Haram Zıkkım olsun.. şimdide yeni bir şey yumurtladılar , Apartman daki su sayaçları dışarıya alınacakmış kabul etmeyenlerin suyu kesilecekmiş !! yuh Allah alayınızın ...... Ulen Binadaki korunaklı su sayaçları kimin neresine battı ? Hangi yandaş şirkete bu işi verdiniz.. ? bu işin mantıgı nedir ? Apartman yönetimi olarak bu işe karşı çıktık gerekirse yasal yollara müracaat edecegiz.. sadece bizim apartmana özel degil bütün semtteki apartmanlara aynı uygulama başlatıldı Akıl izan almıyor.. Tuz kokmuş Tuzzzzz... sonra yok efendim emniyet şeridi ihlal ediliyor yok efendim Millet böyle park ediyor.. Baş nereye bakarsa vücutta oraya gidermiş .. bu işte bir yanlışlık var ! Bu Belediyeyi ben seçiyorum bu vergiyi ben veriyorum , Benim param ile benim yaşam standartım engelleniyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.. Ben Vatandaşım Vergimi eksiksiz veriyorum sende bana hizmet ediyorsun .. Bilmem anlatabildimmi ?




  • tektosun T kullanıcısına yanıt
    abi fazlası var eksiği yok,kuş küsermi baya küsüyo,kızıyo bazan kızınca ısırıyo ama acıtmıyo,insan gibi duyguları var kıskanma,küsme,kızma,sevinme,fazlasıyla belli ediyor.hele canı sık sık banyo yapmak ister onuda vücut diliyle anlatır.Tüylerini kabartır aynı suyun altındaymış gibi hareketler yapar,Götürür banyo yaptırırım ozaman da.özellikle kızımdan acaip kıskanıyo.

    buda kendileri oluyo adanalı




  • aracımın son 2 ayı kaldı abiler araclarımızın değeri nedir?Ben 53.000 gibi bi rakam düşünüyorum sizce normalmidir.
    2012 GL AT (2013 temmuz trafiğe çıkışı)
    35bin km de,Boya,hasarkaydı,vuruğu,çarığı akarı kokarı yok.Çizik bile yok,Sadece ön tamponda plaka altında bi karış boya var.
    ekstraları: yan cam rüzgarlıkları,park sensörü,geri görüş kamerası,4 kapıda pıoneer hoparlor,sony teyp,brc my11 lpg,1 numara filmli camlar.
    yedek anahtarı,kitapçıkları,orjinal teybi,faturası mevcut.





  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    Canavarı görmek nasip oldu hayırlı olsun , istediğin fiyattan koyarsın üstad , acelen yoksa yavaş yavaş düşür artık kime nasip olursa bu araçların piyasası yavaş ama temiz arabayı illa bekleyen olacaktır aslında piyasası niye yavaş onuda anlamadım stepway otomatik olmayanı bile bu paralara satılıyor örneğin :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-boyasiz-tertemiz-degisensiz-556157083/detay




  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    Maşallah.. Tek olunca daha iyi egitilmeye geliyorlar bende 2 tane aldıgıma pişmanım..
  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde şöyle bir baktım sanırım buraya yazmış olabilirim.. Kendi arabam 2011 GL AT için 49 bin TL bir deger çıkarmıştım , Senin araban Maşallah hem orjinal hem km si düşük.. aklındaki rakam bence uygun. Piyasada bu kadar temiz 120 beygir otomatik yok .
  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Aslinda arwclarimiz piyasa fiyatinin altinda,ikinci ellere bakinca arkadasinda dedigi gibi dacilar bile bizim araclardan pahali,2000 model hondalara 30 35 cekiyolar.

    Benle beraber bi bayan arkadasim mitsubishi colt almisti,gecen hafta satacam dedi ilani ben koydum,2012 model 22 binde,40 dedi 40 as dedim 43 yazdim,yarim gunde 42 bine satildi.

    birazda sans,hanimin araba 1 yildir satilkti,2007 hyundai atos,satilmadi fiyayi dusure dusure 18.250 ye verdim gitti.

    Bayide suan tek kalmis 2017 model seat toledo var arabaya bayildim,otv indirimiyle 58 e birakiyor.

    550 litre bagaj,1.4 tsi dsg 7 ileri sanzuman,0 100 u 9 saniye,diz mesafesi falan cok iyi,multimedya,kol dayama,hiz sabitleyiici dolu bi araba.

    Bakalim kismet artik,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maestro35

    Maşallah.. Tek olunca daha iyi egitilmeye geliyorlar bende 2 tane aldıgıma pişmanım..
    benim kus 7 8 yasinda,goren yav gunahtir,yaziktir es al buna diyolar,3 defa es aldim kus hayata kustu,es istemiyo,anlasamiyo,hep geri verdim aldigim esleri,

    kus tek ama hqyatinndan cok memnun,cok yaslandi ama benim kus artik iyi ucamiyo,

    birde kus alissin diye kanatlarini kesiyolar,kusu ac birakip elden yem yediriyolar,bunlari yapmayin kusa eziyet bunlar,kusu kafese hapsetmeyin,ucsun yoksa kanatlari yag baglar bidaha ucamaz, haftada bi banyo yaptirin bunlarin banyo ihtiyacidir,banyo yapmiyosa fis fis la su sıkın,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin011 -- 22 Nisan 2018; 13:7:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye 400 lira asfalt parası istiyor.

    Bu para illa ödenmek zorunda mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro artik herşey değişik geliyor. Sanki yabancilastik. Yaştan mi acaba 45 oluyorum ben.

    ...

    Tedirgin başkan Allah gönlüne göre etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.