Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.743
Cevap
84
Favori
684.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forum ahalisi yavas yavas model yukseltiyor..Sx4 u almadan once gozu karartip Subaru XV ye niyetlenmistik:) Hayaller miami gercekler Torbalı dedik !



    Zaman gectikce hedeflerde mecburen kuculuyor gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ustadim... bizde yeni vitaraya niyetlenip s cross a gectik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tektosun T kullanıcısına yanıt
    sx4 2008 siyah
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/30609563
  • s.a 2.5 yıldır 2008 model sx4 sedan kullanıcısıyım yeni katıldım foruma herkese kazasız belasız sürüşler...
  • Toki 808 konutu satışa çıkarmış, bunların 2+1 olanlarından 82 adedini emekli kontenjanına ayırmış. nüfusu 1.500.000 e dayanmış ilde 82 ye girebilmek düşüncesi bende iyi kafa yaptı ve bu kafayla yarın emekli kontenjanından tokiye müracaat edeceğim galiba...
  • esy-01 E kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz.
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    Kumpas..



    Meslek olarak benim ilgi alanimda..



    Mitutoyo marka iyidir.. Ölcu aletidir..Hassas olcumler icin kullanilir.. mm nin onda birini okuyabilirsiniz..yuzde okumalar icin Mikrometre kullanilir.. ;)



    Dun gece is cikisi bir araci solluyorum..birden arkamda uzun farlar ile irkildim..bir alfa romeo tamponuma kadar girdi..epey hizli.. Sag sinyal verdim yani sollamam bitince saga gececegim..vatandas sabredemedi en saga o hizla bir daldi benim sollamakta oldugum araci sag dan sıkistirdi..o arabada sol tarafa bana yuklendi sanirim acemi idi.hafifce frene dokanip geri kaldim..alfa bir ara kicini kaydirdi o hizla zor toparladi basti gitti



    Deli cok memlekette..yada sarhos..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esy-01

    s.a 2.5 yıldır 2008 model sx4 sedan kullanıcısıyım yeni katıldım foruma herkese kazasız belasız sürüşler...


    a.s size de kazasız sürüşler.
  • gökhanekiz G kullanıcısına yanıt
    :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maestro35

    :)



    Bende yeni vitaraya niyetleniyom ama,fiyattan dolayı yeni dacia sandero da alabilirim heran.Ya da skoda rapid spaadback.Sanderoyu yüksek ve ucuz oldugu için,Skodayıda geniş iç hacim,bagaj ve yakıt tasarrufu için tercih edebilirim.Suzuki baleno 80 bin olmuş,Vitara otomatik gl modeli 93 bin küsür.
  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadasim araba alip satiyor.. Citroen in son cikan cross tiplerini cok methetti..ama bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    yeni çıkan arabaların hepsi çok güzel,insana hergün karar değişştittiriyo
  • Kış lastiğine ne zaman geçelim?
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    Hava sıcaklığı sabah saatlerinde 7 derece ve altı oluyor gece 0 derecelere iniyor ise artık geçme vakti gelmiştir, gizli buzlanma olayları başlıyor demektir.
  • Arkadaşlar merhaba; 2015 duster 1.5 dci 4x4 ambiance kullanıcısıyım. daha önce de 5 sene mitsubishi colt kullandım. Malum 2. eli piyasası düşük vs. km 150bin leri görünce hazır alıcı da çıkmışken verdim ve duster aldım. Ancak anladım ki japona bir binen bir daha başka arabaya binemiyor. nedendir bilinmez bir güvensizlik bir tedirginlik sanki arıza çıkaracakmış hissi vs. arabaya baktırıyorum birşeyi yok ama bana sanki arıza çıkaracakmış gibi geliyor. paranoyak oldum sanki. her neyse mitsubishi ye bindim, duster da 4x4 keyfini aldım şimdi ikisini bir edecek ve vergisi ve yakıtı daha düşük bir araç bakıyordum ki sx4 4x4 güneş gibi dooğdu sahibinden.com da gözüme :) sizlerden bu araç hakkında biraz bilgi istiyorum. 2013 sx4 4x4 78binde bir tane buldum. galeriden lpg li atiker takılmış 8 ay daha lpg garantisi devam ediyormuş kazasız belasız yazıyor ilanda. fiyatı da 42.500 TL demiş. duster ile takas düşünüyorum. neden model düşürmek istiyorsun derseniz de malum vergi artışı (duster yeni vergisi 1593 TL olacak gibi), akaryakıt fiyatları (km de şuan ki fiyatlara göre 0,37-0,38 Krş yakıyor. arazi de daha da artıyor tabi. duster ile gidebildiğim yerlere tabiki sx4 ile gidemem ama yine de karda kışta ana ve toprak yollar dışına pek taşmadan istediğim doğa gezilerini yapabilirim diye düşünüyorum. Tecrübeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tedirgin011


    quote:

    Orijinalden alıntı: inspiron6000

    Arkadaşlar aracım ön tarafından hafif hasar aldı, kaskonun servisine bıraktım kaputla beraber sağ farı değiştireceklermiş. Benim farlar da buhar mı yapıyor yoksa güneş lekesi midir nedir artık baya lekeli duruyor üstü. Sağ far değişince sol far çok çirkin gözükecek. Onu da kendim değiştireyim dedim servis 1500 lira fiyat verdi. İlanlara bakıyorum 300-500 arası farlar var (manuel) yazıyor. Çıkmasına da 500-600 isteyen yerler var.

    Kararsız kaldım manuel/otomatik ayrımı nedir tam olarak? Çıkma mı almalı yoksa bi far temizliği yapsam yeterli mi?

    Geçmiş olsun.Manuel far elektrik ayarı olmayan far demek,Yani şöför kabininden yükseklik ayarı yapamazsınız manuel ile.Araçlarımızın malum parçaları pahalı,Far plastik oldugundan kararma yapmıştır.Cam filmi çeken yerler makinayla pasta poliş çekiyo,Farlar ilk günkü gibi parlıyor.Benim de sol far kararmıştı pasta poliş çektirdim ilk günkü gibi parladı.
    Geçenlerde de arka stop lambasını çam ağacına vurdum camı çatladı,Park lambasını söküp 502 ile kırılan yeri güzelce yapıştırdım,sıfır zımparaylada bigüzel zımparaladım,iğrenç çizik çizik bir görüntü oldu,Bi pasta poliş çektirdim çizikler yok oldu,Sadece damar şeklinde çatlak belli.Onada damacıda kırmızı şeffaf folyo çektirdim,Hiç belli bile deil.25 liraya halletmiş oldum.Yenisi 650 lira.
    Güzel bi pasta poliş çektir cıncık gibi olur,İçine su aldıgından süpeliysen söktürüp cam kenarlarına silikonda çektirebilirsin.

    Eyvallah tedirgin dostum, araç servisten çıktı en kısa sürede bi cam filmciye götürüp pasta cila attırayım dediğin gibi.

    Bu arada 11.11'de elime indirip kodu geçince heves edip bi tane spoiler siparişi verdim. Boyalı halde 220 liraya maloldu. Bugün o da geldi kargoyla. Satıcı işi bilen bi yerde silikonla yapıştırırsınız demişti. Henüz montajını yapmadan biraz araştırayım dedim spoiler konusunu. Kimisi yüksek hızlarda arabadan fırlayıp kazaya sebebiyet verebiliyor bu yüzden vidalamak lazım demiş, kimisi cam silikonuyla yapıştırılırsa vinç bile sökemez demiş.

    Kararsız kaldım montaj konusunda, daha önce yaptıran veya işi bilen varsa görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • turan54 T kullanıcısına yanıt
    Gec kalmisim. Dun kar yağdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tedirgin011


    quote:

    Orijinalden alıntı: maestro35

    :)



    Bende yeni vitaraya niyetleniyom ama,fiyattan dolayı yeni dacia sandero da alabilirim heran.Ya da skoda rapid spaadback.Sanderoyu yüksek ve ucuz oldugu için,Skodayıda geniş iç hacim,bagaj ve yakıt tasarrufu için tercih edebilirim.Suzuki baleno 80 bin olmuş,Vitara otomatik gl modeli 93 bin küsür.

    Gittik Suzuki bayiine, benim hanım doladı şöyle bir Yeni Vitara 'nın etrafında , sürücü koltuğu, yolsu koltuğu denedi baktı, yokladı. Sonra dedi ben bunu istemem. Şekli çok kutu gibiymiş, bizim sx4 den çok da fazla rahatlık sunmuyormuş. Komşumuz niyetli idi O' nunla gitmiştik. Benden onay almış olan 4x2 Vitara' ya komşumuz biniyor şimdi. Biz SX4 GL ile devam ediyoruz. Şikayetimde yok aslında, Benzin 6 Tl ye ulaşmak üzereyken Diesel de zaten 5.50 TL ye geldi neredeyse. 5 - 6.5 Lt/100km tüketimi ile SX4 GL AT de bu durumda aşırı tüketen bir otomobil olmaktan çıktı.Araç zaten eskimiyor, hata vermiyor çok şükür. Şikayet edecek bir tarafı olmadığına göre böyle devam uzun bir süre daha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esy-01

    s.a 2.5 yıldır 2008 model sx4 sedan kullanıcısıyım yeni katıldım foruma herkese kazasız belasız sürüşler...


    Hoşgelmişsin arkadaşım. Kazasız, sorunsuz, keyifli, güvenli güzel sürüşlerin olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redred10


    quote:

    Orijinalden alıntı: maestro35


    Şu kampanya saati al geç bulunsun dedim..

    Dün gece 370 kusur olan ( ayrıca Bana özel kargo dahil ) saat bugün itibari ile Kargo ile 433 olmuş.. !!!!!!

    Kör öldü badem gözlü oldu.. almıyommmmmmmmmm !

    Ben de hanıma söyledim, doğum günümde bana saat al diye. Bir yandan da şimdi gider bi dünya para verir en iyisi kendim alayım diyorum.
    https://tr.aliexpress.com/item/LIGE-Watch-Men-Fashion-Sport-Quartz-Clock-Mens-Watches-Top-Brand-Luxury-Full-Steel-Business-Waterproof/32822954608.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.263.4oq5s5

    Burdaki saatler hoşuma gitti, 11 kasım indirim olursa sipariş vereceğim galiba.

    Bir doğum günü saati de benden. kızım almış markası Michail Kors. Magaza saat&saat. '. gün geri kalmaya , 3. gün teklemeye başladı. Götürdüm yerine, garantisi varya hani. Neyse 4 günde geri teslim ettiler onararak. Fakat durum aynı 1 gün sonra tekrar servis . Bu kez 3 gün sonra onarım bitti verdiler, sonuç gene aynı. Güya komple değişmiş. O arada başka bir saatimi pil değiştirmek istediğimi söyledim; öyle saatlere pil değiştirmeyiz dedi magaza müdürü küçümseyerek benim saati.
    -Yahu bu saat seninkinin 6 kat daha fazla değerinde. Sen bunu neden bilmiyorsun, sektöre yabancısın herhalde...
    - Yok, hiç duymadım, kem küm...
    Sonrasında
    - Ben almıyorum Michail Kors 'u kardeşim, başka bir marka, adam gibi bir saat verin bana dedim.
    yok efendim olmazmış. Aynı saati onarıp vereceklermiş. Kızılca kıyamet ve 5 günlük fırtına sonrası ( sanırım saaati de onaramadılar) değişim isteğim kabul oldu. Başka bir marka ya fark ödeyerek aldım ve bir daha asla uğramamayı diledim. Çok şükür sorun çıkmadı . Ne giderim ne de gidene tavsiye ederim bu mağazaları.
  • 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.