Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1024. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.922
Cevap
126
Favori
567.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • First Light ı ilk oynadığımda arena görevleri çok zorlamıştı benide 500 bin puan yapmak uzun bir aradan sonra tekrar girip bir bakayım dedim kendimi 2 milyona yakın puan yaptım şaşırdım ama işin püf noktası sürekli hareket etmek ve dikey oynamak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

    First Light ı ilk oynadığımda arena görevleri çok zorlamıştı benide 500 bin puan yapmak uzun bir aradan sonra tekrar girip bir bakayım dedim kendimi 2 milyona yakın puan yaptım şaşırdım ama işin püf noktası sürekli hareket etmek ve dikey oynamak
    Aynen dediğiniz gibi oldu hocam ama zorladı beni. Nedeni sanırım bir kere 500.000’i geçemeyince direk kapatıyordum bir süre açmıyordum unutuyordum. Uncharted’lar ne diyorsun çok zorlar mı ? Ps3’teki versiyonunda online trophyler vardı 1-2-3’te. Sanırım PS4 versiyonunda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flood gibi olacak ama bir soru daha geldi aklıma son

    The last of us gta 5 oyunlarının ps4 versiyonuna şimdi başlasam platinum alabilir miyim ? Sanırım online trophyler var the last of us oynayan var mı hala ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA5 de Last of Us da halen oynanıyor.

    Yalnız Last of usta milletin leveller uçmuş gitmiş, çoğu zaman 999 lvllerle oynadım, benim de sadece online kupalar kalmıştı 2 ay kadar önce oynayıp aldım, maçları gayet hızlı buluyordu hiç sıkıntı çekmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unchartedları ben direk en zorda yaptım tüm zorluk kupalarını almak için biraz uğraştırdı bazı bölümler çünkü çok kolay ölünüyor. Özellikle 2 nin sonundaki boosu yenmek bayağı zorladı onuda glitch sayesinde yaptım yoksa bayağı zamanımı alacak gibi gözüküyoryordu onun haricinde çok zor kupası yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun cevaplarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Evil Within 2'e son güncelleme ile hileler (ölümsüzlük, sınırsız stamina ve tek vuruşta öldürüş) eklenmiş ve hileler açıkken kupalar alınabiliyor.
  • O zaman bi eğlencesi kalmaz.trophy eğlence için olmalı.bskıyırum bir çok kişi için iş gibi olmuş.oyun eğlencedir.yrophy ise artısı.

    Adam 200 300 TL oyuna veriyor direk guide bakarak oynuyor platin aldım tamam gelsin yenisi diyor.oyun oynamak bu olmamalı.sanki bi yanlış var bu işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykrr

    O zaman bi eğlencesi kalmaz.trophy eğlence için olmalı.bskıyırum bir çok kişi için iş gibi olmuş.oyun eğlencedir.yrophy ise artısı.

    Adam 200 300 TL oyuna veriyor direk guide bakarak oynuyor platin aldım tamam gelsin yenisi diyor.oyun oynamak bu olmamalı.sanki bi yanlış var bu işte.
    Nerede kaldı be eski oyuncular abi.
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    haklısınız ancak guide ı nasıl kullandığın önemli adım adım takip ediyorsan o sıkıntılı bence de ama strateji belirlemek için kullanılması lazım bir oyun 50-60 saat neredeyse trophy kovalayan adım fırsatı kaçırırsa büyük zaman kaybı öyle ve eğlence olacağına tam tersi işkence olur.
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    Benim için nigthmare modu 7 save ile işkence olduğundan kupalar %82 deyken bırakmıştım. İyi haber bu. Bir ara alıp o kupayıda alıveririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

    @agent82
    @ykrr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesaboogie



    @agent82
    @ykrr
    Bundan sonra, bir geri dönüş olmayacak. Mavi hapı alırsan, bu hikaye sona erer, yatağında uyanırsın ve istediğin her neyse ona inanırsın. Kırmızı hapı alırsan Harikalar Diyarı'nda kalırsın. Ben de sana tavşan deliğinin gittiği yerleri gösteririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agent82

    haklısınız ancak guide ı nasıl kullandığın önemli adım adım takip ediyorsan o sıkıntılı bence de ama strateji belirlemek için kullanılması lazım bir oyun 50-60 saat neredeyse trophy kovalayan adım fırsatı kaçırırsa büyük zaman kaybı öyle ve eğlence olacağına tam tersi işkence olur.
    sıkıntı o zaten önceliğin trophy olması.öncelik eğlenmek kafa dağıtmak olmalı.eğer öncelik trophy kasmaksa olayın rengi değişir.o bence oyun oynamak denilmez.
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    yani hocam öznel bişey herkesin doğrusu farklı bana göre mobil oyun oynamak oyun oynamak değil telefonla şeker patlatana konsolcular pc'ciler napıyo böyle durumu. Herkesin doğrusu kendine diyelim o kişilerde öyle oyun oynamayı stres atmayı seviyordur belki. herkes takılsın kafasına göre.
  • DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu
  • Son 1.5 ayda Yakuza serisine (tekrar) giriştim (yıllar önce Yakuza 4 platlamıştım) ve aynı anda Yakuza 0 ile Yakuza Kiwami’yi oynamaya başladım. Öncelikle bu serinin oyunlarına aynı anda başlamayı geçtim, arka arkaya bile girişmenizi tavsiye etmiyorum, çünkü her oyununun oynama süresi inanılmaz uzun. Oyunların içinde oyun suresini gosteren bir sayaç var ama pause ekranında da saydığı için pek doğru göstermiyor, oyunları pause ekranında açık bırakıp çokça kez yürüyüşe çıktığım veya yemek yediğim oldu. Ama Yakuza 0 için en az 135-140, Kiwami içinse en az 70-80 saati var diyorum. Yakuza serisi herkese hitap etmez ama seveni de çok sever. Senaryosu için oynanacak bir seridir ama open world içeriği de inanilmaz dolu ve bazı alanlarlarda benzersizdir. Yakuza serisinin ana oyunlarında senaryo ve ana görevler olabildiğine ciddi ve karanlık olsa da yan görevleri bunun 180 derece tersi şekilde inanilmaz absürt, ve ben bu durumu çok seviyorum, ana senaryo ile yan gorevler bu şekilde bir denge sağlıyor bence. Ve yine garip bir şekilde senaryo ve genel olarak oyun, bazı noktalarda çok gerçek ve gerçekçiyken bazı noktalarda çok doğaüstü sunuluyor, zaten gameplay olarak gerçekçilik hedefleri olmasa da senaryoda böyle doğaüstü şeyler olmadığını söyleyebilirim. Ayrıca seriyi oynamak için ortalama üstü bir İngilizce gerekebilir. Bolca yazı okumaya hazır olun, 20 dklık ara sahneler var. Platinumlardan tek tek bahsedecek olursam:


    Platinum 144: Yakuza 0

    Seriye bir prequel olan bu oyun karakterimiz Kazuma Kiryu’nun 20 yaşında olduğu 1988’de geçiyor. Senaryosu oldukça uzun ve keyifli, Majima’yı kontrol etmek ve geçmişine bizzat oynayarak tanık olmak çok güzel bir his. Yakuza serisinden yukarda bahsettiğim için oyun hakkında fazla konuşmayacağım, ama fanlara göre serinin en iyi oyunudur. Yakuza formülünün gelebildiği en üst nokta olarak görülüyor ki oynadığım Yakuza oyunları arasında ben de en iyisi olarak görüyorum.

    Kupalara bakacak olursak sabırsız insanlara göre değil ve bu tüm seri için geçerli (galiba Yakuza 6’da bu durum değişmiş, henüz kupalarına bakmadım onun) oyunu %100 tamamlamanız gerekiyor, ve %100 gerçekten oyundaki her şeyi yapmak demek bu seride. Oyunu 130-140 saatlik yapan da bu zaten, her şeyi yapmanızı istiyor oyun, ve içeriği inanimaz dolu bir oyundan söz ediyoruz. Bunun haricisinde Climax Battles kısmı ve oyuna baştan başlayıp legend zorlukta bitirmek var. Climax battlelardan bazıları saç baş yokdurcak seviyede olsa da en kötü 1 günde halledilir. Legendery zorlukta baştan oynamak da ara sahneleri atlayacağınız için maximum 2-3 gün sürer, sabahtan akşama kadar oynarsanız 1 gün bile sürebilir. Bazı noktalarda delirtse de, ileride güzel hatırlayacağım bir plat oldu.



    Platinum 145: Yakuza Kiwami

    Yukarda genel olarak seriden bahsettim zaten. Bu oyun serinin ilk oyununun remake versiyonu zaten ama bir ton içerik eklemişler. Serinin ilk oyununun çıktığı 2005 yılında geçiyor oyun (1995’te geçen başlangıç kısımları hariç) ve genel anlamıyla Yakuza 0’a göre biraz sönük kalıyor tabii( Yakuza 0 adamların ustalık eseri çünkü) ama yine de seriyi seven biri olarak çok keyif aldığımı söyleyebilirim.%100 konusunda da Yakuza 0 gibi, yine her seyi yapmanızı istiyor fakat bu sefer ilk oyunun remakei olduğu için içeriği Yakuza 0 kadar dolu değil ama yine de standart bir oyuna göre çok daha dolu tabii. Climax Battles kısmı bence Yakuza 0’dan çok daha zordu ama bu oyunda Yakuza 0’dakinin aksine, new game plus’a legend zorlukta baslayabiliryorsunuz. Yani bütün silah ve upgradelerinizle legend zorluğa basliyorsunuz ve bir araba çatışması bölümü hariç easyden bile kolay ilerleyebiliyorsunuz.


    Uzattıkça uzatmışım, hepsini okur musunuz bilmiyorum ama hem pek bilinmeyen bir seri olduğundan hem uzun süredir başka bir şey oynamadığımdan hem de uzun zamandır buraya yazmayı geçtim (gerçi aylardır foruma hiçbir şey yazmadım, trophy konusunda da aramıza yeni arkadaşlar katılmış. Hoşgeldiniz arkadaşlar.) plat trophy bile kazanmadığımdan böyle uzun uzun yazdım. Kısacası Yakuza: çok çok ilginç, türü hakkında kesin olarak “şu” diyemeyeceğimiz RPG+Beat ‘em up karışımı open world; inanilmaz keyif aldığım ve yıllar önce Yakuza 4 platladığımda beni hayran bırakıp şimdi bir kez daha beni hayran eden garip bir seri.


    Benim gibi animelerden nefret eden ve Japonya hayranlarına pek hoş bakmayan birini bile kendine böyle bağladı, hatta bana 3-4 Japonca kelime bile öğretti bu oyun. Japon kültürüne ve Japonya’ya ilgi duyan arkadaşlar bayılacaktır. Hepinize iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalLooter -- 10 Ocak 2019; 0:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrutalLooter kullanıcısına yanıt
    Sizi yukarıya, aile salonumuza alayım.
  • BrutalLooter kullanıcısına yanıt
    Aşırı zor oyunlardan kupa almışsın. Oyunun her kısmı plat değerinde. Yani 1 değil en az 10 tane vermesi lazım bu zorlukta. Ben de minigames kısmı yüzünden alamıyorum. Karaoke, dans, arcade vs. sabır kalmamıştı. Daha bir de Japon kültürüne ait oyunlar var.

    Climax battle ayrı zor. Kiwami’de teknedeki battle da 3 saniye dayanabiliyorum. Yere düşünce yandığımız yer.

    Kiwami 2 daha kolay bu oyunlara göre. Gerçi onda yine karaoke yüzünden alamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 10 Ocak 2019; 10:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gecenlerde kiwamiyi platinledim.Normalde hep görürdüm yakuza oyunlarini plus ile verince bir oynayayim dedim oyun bayagi bayagi sardi.majima ile gecen bolumler guzeldi.benim tek zorlandığım kisim climax challangelarin en sonuncusu oldu ama azmin zaferi gectim :) şimdi keske bir sekilde imkanim olsada yakuza 6 yada yakuza 0 baslayabilsem diyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.