Şimdi Ara

DH Prestij Kaybediyor! ARTIK DURUN. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
55.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 8 yıl kadar oluyor forumu takibi bırakmayı. Bazen eski alışkanlıkla giriyorum ama o kadar. Teknik yardıma uğramıyorum bile. Zahmet edip iki satır cevap yazamıyor insanlar. Bu forumda ekşi sözlük gibi bir kural getirilmeli herkes yazamamalı.
  • Site yöneticilerinin, ticari amaçları uğruna site hariç her şeyi / herkesi feda edebileceği bir ortam haline geldi burası. Belki de büyüklüğün verdiği bir kibir bilemiyorum ama insanlar alışkanlıklarından vazgeçebilir. İşte o zaman geri dönüş çok zor olur. Bir alternatif çıkar, buralar çöle döner.

    Moderatörlerin iyi seçilmemesi, reklamla ziyaretçinin boğulması, sürekli database hataları, bir türlü bitmeyen ve iyileşmeye imkan vermeyen tasarım ve kodlama hataları herkesi soğuttu forumdan.

    Bazı forumlar var adam mesaj yazmış.
    - Bilgisayarım dondu.

    Öteki cevap vermiş;
    - Format lazım.

    Donanımhaber forumlarının gidişatı bu yönde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 27 Temmuz 2018; 11:44:16 >
  • Eskiden gündem nekadar yoğun ve çapraşıkta olsa konu dışı vs. bukadar ilgi çekmezdi. Belli başlı konularda konuşulanlar konuşulurdu. Sınavlar askerlik iş vs. konular olurdu ana konu olarak.

    Şimdi neden böyle acaba ? Bununda suçlusu burada ki kimse değildir elbet. Eleştirilecek başkaları vardır. Çünkü bizim dönemimizden itibaren hiç birşey bilmeden bir konu hakkında gerekli bilgiye sahip olmadan eleştiri yapan bir nesil ortaya çıkmaya başlamıştı.

    Hiçbir şey yapmadan eleştiri yapmayı mağrifet sayan büyük çoğunluğa sahip bir nesil oluşmuştu bile.

    Benim açımdan meselenin en azından bir kısmı gayet basittir;

    Herkes kapısının önünü temiz tutarsa ve başkasının kapısının önünü kirletmezse sokak temiz olur.
  • Ah be. Yıl 2014. Sınavlar bitmiş tüm kitaplarımı doğudaki 2-3 insana yollamıştım. Baya yapan vardı bunun gibi. Nerde eski DH...


    - Make DH great again!-
  • Hocam siyaset Ülke ve Dünya Gündeminde geyik konuları da Konu Dışı bölümünde yapılıyor.Bu bölümlere girmezseniz diğer bölümlerde zaten belirtmiş olduğunuz şekilde teknoloji konuları zaten herkes tarafından konuşuluyor.Siz görmek istediğiniz kısmı görüp söylüyorsunuz sürekli olarak.

    Bölümler ihtiyaçlara ve taleplere göre belirleniyor.Gündem konularını konuşmanın ben şahsen hiç kimseye zararı olacağını düşünmüyorum; saygı çerçevesinde olduktan sonra.Ancak üyelerin bazılarının saygıyla ilgili problemleri varsa ceza vermekten öte bölümleri kapatarak diğer kişilerin düşünceleri ifade etme özgürlüklerini ellerinden almış olmaz mıyız?

    Forum içeriği aslında genel olarak Türkiye'ninde bir gerçeği maalesef.Karşıt iki görüşlü kişinin ne zaman gördünüz adil bir ortamda düzeyli bir şekilde olgun bir tartışma yaptıklarını.Siyasi parti liderleri bile mecliste bunu başaramazken siz yaş ortalaması 18 20 arasında olan kişilerden bekliyorsunuz.Bu da sağlanamadığı zaman forum yönetiminde suç arıyorsunuz.




  • grafikerinbiri kullanıcısına yanıt
    Bu mesajları şikayet etseniz de işlem uygulamayız açıkçası.Çünkü dediğiniz gibi forumdaki konuların hemen hemen hepsinde bu tarz mesajlar görmek mümkün.Benimde sorum olup forumdan yardımcı olması için mesaj yazdığımda benimde bu tarz mesajlar aldığım oldu.Ama peşine yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarda oldu.Bu tarz küçümseyici konuşma üslubuna sahip insanları umursamamak en doğrusu diye düşünüyorum.Buranın forum olduğunu, üyelerin yardım almak ve yardımcı olmak için burada oldukları bilincine sahip olmayan kişileri ben kale almıyorum açıkçası size de onu tavsiye ederim.
  • Popüler konuları gizleme konusunu ben açıkçası bunun için rica ettim Gün beyden.Sağ olsun ilgilendi kendisi gizleme butonu mevcut ve ben kendim şahsen popüler konular ilgimi çekmediğinden genel olarak hepsini gizlide tutuyorum.Şu an için bu şekilde kullanabilirsiniz isterseniz.Ancak talebinizi de iletelim umarım değişiklik olur bende desteklerim açıkçası teknolojik konuları önde görme fikrinizi.
  • Gululu G kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı. Bunlar hep cahillikten oluyormuş

    AÖF: Açık Öğretim Fakültesi
    AUZEF: İstanbul Açık Uzaktan Eğitim Fakültesi
    ATA: Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi

    Bu konuları göremedim demek istedim. Cahilliğin sorun değil de insan gibi sormayı da mı bilmiyorsun.

    Bunlarla ne demek istediniz anlamadım demek dururken, ergenlik ağır basmış!

    Dh admini olsaydım seni hemen banlardım demişsin bi de Kendi forumuna da banlamak için çağırıyorsun heralde. Acayip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yanıtladığınız için teşekkür ederim.

    Hocam ben dh den sonra stackoverflow da takılmaya başladım. Her soruma da yüzlerce cevap geliyor. Ama ingilizce, herkesin katılması mümkün değil.

    Şimdi dh nin forum olduğunu düşünürsek, eğer hazır yazılımla başladıysanız, yazılım sizi kısıtlayacaktır.

    Aklıma gelenler şunlar:
    Negatif oy verme sistemi (stackoverflow)
    Mesaj sayısı yada yetki sınırlama sistemi

    Mesela bir kullanıcı yoğun bir şekilde negatif oy alırsa, aylık mesaj sayısını kısıtlayın. Onu da yine troll için kullanacaktır ama en azından kontörlü olduğu için her yere yazamayacak ve bomba espriler arayacak. Bakarsın bizi de güldürür arada

    Ne bileyim fikir fikiri doğurur. Önemli olan sizin çözüme açık olmanız. Bu yazdığınız cevaplar da öyle olduğunu gösteriyor zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • grafikerinbiri kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    Negatif oy sistemi yada pozitif oy sistemi bence çok doğu olan bir uygulama değil.Şuan da kullanımda olan mesajı artılama sisteminde bile trol, küfür, hakaret vs. içerikli bir çok mesaj üst sıralarda yer alabiliyor diğer kişilerinde desteğiyle.Kendim adına çokta memnun değilim bu şekilde olmasından.

    Ben vehttps://forum.donanimhaber.com/staff_members.asp burada görmüş olduğunuz arkadaşlarımın çoğunluğu forumda yöneticiyiz.Forumdaki dizayn,yazılımsal eklentiler vs. özelliklere bizler karar vermiyoruz maalesef.Yazılım ekibi ve Gün beyin çalışmaları sonucunda bu özellikler ekleniyor.Ancak dediğim gibi konuları takip ettikleri için fikirlerinizi iletin uygun görürlerse eklerler diye düşünüyorum.
    https://www.donanimhaber.com/hakkimizda/

    Buradan mail adreslerine ulaşıp mailde atabilirsiniz kendilerine.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Konuyla yakınen ilgilendiğiniz, herkesi dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Umarım bir faydası olur.Önemli olan cevap verip geçiştirmek değilde çözüm odaklı olabilmek.Umarım gitmesi gereken yerlere mesajlar gidiyordur da daha sağlıklı bir foruma hep birlikte kavuşuruz.
  • sınav muhabbetleri nasıl gidiyor acaba diye3 yilin sonrasinda girdigim, 6 7 yildir takip ettigim DH'den sinav sonuclarinin aciklanmasinin ardindan suresiz olarak gidiyorum. Turkiye'de her sey gibi burasi da batmaya gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden ben de inceleme yapardım, yayimlardim buradan. Sonrasında ise garip garip sebeplerle ya da sebepsiz olarak moderatörler tarafından uzaklaştırılma, banlanma gibi şeylere maruz kaldım. Artık doğru bildiklerimi de buradan yazmak zor geliyor anlayacağınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

    Popüler konuları gizleme konusunu ben açıkçası bunun için rica ettim Gün beyden.Sağ olsun ilgilendi kendisi gizleme butonu mevcut ve ben kendim şahsen popüler konular ilgimi çekmediğinden genel olarak hepsini gizlide tutuyorum.Şu an için bu şekilde kullanabilirsiniz isterseniz.Ancak talebinizi de iletelim umarım değişiklik olur bende desteklerim açıkçası teknolojik konuları önde görme fikrinizi.
    İlginiz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce bugün dile getirdiğimiz sorunları maalesef Donanım Haber yönetimi, TYT/AYT forumunu toplistten çıkararak çözdü.(!)

    Bugün DH’ o günden daha kötü durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yılda değişen bir şey olmamış. Yetkililerin el atması gerek bu olaya. Forum her geçen gün ölüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venuuex

    2 yılda değişen bir şey olmamış. Yetkililerin el atması gerek bu olaya. Forum her geçen gün ölüyor
    2 yılda değişen çok şey oldu maalesef. Şu an forum 2018'den çok daha beter. 2 yıl önce troll oranı %20-25 iken şu an %50'yi bile aşmış durumda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    Meslekleri sidik gibi yarıştıran 20 yaşında lise mezunu ara öğrenci statüsündeki asosyal insan kaynıyor forum. İnanılmaz itici ve inanılmaz ihtiyaçtan uzak bir kategori.

    2 yılda alınan hit o kadar azalmış ki aslında.

    Eğer önüne geçilemiyorsa üye alımı durdurulabilir bence :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 20 Temmuz 2020; 16:36:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu bölüme daha girmeyeceğim ben çok kötü durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.