Şimdi Ara

DH Prestij Kaybediyor! ARTIK DURUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
55.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş senelerde YGS/LYS forumunda sınav sonrası üniversiteler/bölümler tartışılır. Maddi durumu yetersiz başarılı öğrenciler için burs imkanları konuşulur, siteler paylaşılır. Yeri gelir yurtlar, kampüs ortamı gidenlerden ya da abisinden halasından bilgiler paylaşılırdı.

    Geçen sene az buçuk başladı, bu sene artık tamamen kategori trolleme üzerine kurulu.

    Bir tane yararlı konu kalmadı.

    İnsanların gerek donanımsal konularda gerek eğitimsel konularda bir numaralı tercihi DH, günlük yüzbinlerce misafiri veyahüt kayıtlı üyesine kapı açıyor.

    Eskiden gelen insanların çevresine överek bahsettiği DH için dönün de bir haline bakın istiyorum.

    5 sayfa ya 5 sayfa konu var içinden 5 tane yararlı konu çıkmaz, alayı ya ucuz mizansen yapılarak açılmış konular ya da insanları aşağılayan/küçümseyen sınava dahi girmeyen insanların yarattığı o kaos ortamı.

    Yahu nerede bu doktorlar,dişçiler,mühendisler,öğretmenler,avukatlar,mimarlar?

    Nerede üniversitesini tanıtanlar?

    Nerede o sınav sonrası üniversite heyecanı/tercih havası?

    Sabahtan akşama kadar sonucu belli olmayan sınavın puanını hesapladık şurada ya, ulan nereden bilelim biz puanımızı. Bilsek her konudan konuya atlayıp, bu netlerle kaç gelir diye yüreğimizin merak duygusunu bir nebze olsun indirmeye çalışmazdık değil mi?

    Yöneticilerin de çok umurunda olmadığını görüyorum, küfürlü mesajlar ya da hakaret içeren yanıtlar günler sonra kaldırılıyor yorumu atan üyelere bazen ban dahi verilmiyor.

    Bir de bu kategoriye mesaj yollamak için telefon onayı gerekiyor ya öyle olmasa halini tahmin edebiliyor musunuz?

    Ya birileri dur diyecek ya da her sene sınav sonrası
    çalınacak ilk kapı olan Donanım, içindeki adamların bile sınavdan sonra uğramayacağı yer olacak.

    Herkesi sağduyuya davet ediyorum, goygoy ile bir yere kadar.

    İnsanlar, öğrenciler en hassas dönemini yaşıyor.

    Yazacağınız bir yorumla belki günü, günleri zehir oluyor. Morali bozuluyor.

    Buna kimsenin hakkı yok, olamaz da.

    Saygılarımla..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Eskiden her gün foruma girer, biraz okuma yapar, sonra teknik yardıma girer birilerine yardım etmeye çalışırdım. Çünkü zamanında bu forumdan çok yardım almıştım.

    Şimdi bakıyorum da; mesela bir sorunumu yazsam cevap veren yok. Oysa bu forumun bilinirliği adından da anlaşılacağı gibi
    Donanım ile ilgili bilgi paylaşımı ve teknik yardımdır. O kısım artık öldü.

    Eskiden bir konuda google dan bilgi almak istediğimizde güncel sonuçlar hemen çıkardı forum donanımdan. Şimdi ise 3-5 yıl öncesinin açılmış konuları çıkıyor, çünkü yeni hiç bir şey üretilmiyor.

    Artık forumun bir önemi kalmadı, bizimkisi eski bir alışkanlık. Zamanla o alışkanlık da biter böyle giderse..
    Yıllardır forumdayım gördüğüm en rezil sınav senesi buydu. Her yıl troller olurdu ama bu sene kel gibi bilindik adamlarin bile aptal aptal şeyler yazmasi forumun seviyesini çok aşağı çekti.



    Geçen yıl kat kat daha iyiydi, çok fazla rehber ve soru cevap konusu vardı. Bu yıl sadece 2010 troll konuları var.
    Ekşi sözlük bile daha iyi buradan en azından biliyoruz neyin ne olduğunu, indirim konuları da olmasa girmeye gerek kalmadı gibi. Bence konu dışı mesajlar sayılmadığı gibi forum ana-sayfasında da çıkmamalı isteyen girip baksın. İlk 5 konu Cumhurbaşkanına koro halinde sövme ve batıyoruz yaygarasından başka bir şey olmuyor.
  • https://forum.donanimhaber.com/forumid_2037/tt.htm
    Bu bölüme taşınalım yavaş yavaş.Sonuçlar açıklanana kadar burası düzelmeyecek belli.
  • En başta 2010 geyiğini başlatan tayfa durumu bu hallere getirdi sonrada sürdü gitti inci sözlüğe dönecek gibi görünüyor senin saydıgın meslekteki adam burasa 110 tyt 70 ayt yapan trollere inanmadıgi için foruma uğramıyor e haklilarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • You are right

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda oraya da damlarlar.

    Sonuçların 1 ay gibi bir sürede açıklanması; YGS’nin Martta olmaması elimizde ilk sınava dair bir sonucun olmaması vs ortalığı bu ultrapsikopat tayfanın eline verdi.

    Yanıyorum, buna yanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SınavLa 2010 yığınsalını paylaşmasa kimsenin aklına 2010 gelmiyecekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 saçmalığından önce yine biraz iyiydi fakat bu 2010'cular ortaya çıktıktan sonra bölüm iyice çığrından çıktı. Sağlam bir müdahale gerekiyor bence. 2019 için bu durumun düzeleceğini zannediyorsa yetkililer, daha da beter olacağını bilsinler. Tam yeni gelen öğrencilerin olduğu bu zamanda böylesine troll bir ortam onları yakınlaştırmaz, daha da uzaklaştırır. Gelenlerin de bunların yolundan gitmesine sebep olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 24 Temmuz 2018; 15:29:4 >
  • Eskiden buralarda değildim ama dediklerin satırı satırına doğru herkes birilerinin moralini bozmakla uğraşıyor ellerine ne geçiyor hiç bilmiyorum ama artık şu olaylara son versek iyi olacak.Üniversiteler,bölümler hakkında bilgi paylaşımı burs imkanları,mezuna kalacaklar sınava ilk defa girecek olanlar için tavsiyeler,kitap önerileri olsa,önceden forumda takılıp şimdi üniversitede olanlar oldukları bölüm hakkında üniversiteleri hakkında iyi kötü bilgiler verse cidden harika bir platform ama malesef... yazdıklarında çok haklısın dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteğimi belirtiyorum.
  • Şuan kimse ne olacağını bilmiyor ki herkesin kafasi karisik. Gecen senelerde 3 asagi 5 yukari sıralama biliniyordu aciklanmadan ama suan neyi kazandinigi bilen yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden bilgisayar donanımları için başlayıp, araba bakım tamir gibi konularla devam ettiğim bu platformu artık tavsiye edemez oldum. Forumdaki bilgi ve uzmanlıktan eser kalmadı.

    Otomobil bölümü desen tam komedi. Elalemin bırak para kazanmasını yada dikili ağacını; araba sürecek ehliyeti yok gelip tavsiye yapıyorlar. 10 değil 20 değil yüzde 85'i belki kendi parasını kazanmıyor. Ama bedava lafı har vurup harman savuruyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen forum hala bi seçim kafasından çıkamadı ne bilgi teknoloji konuları var nede işe yarar bişey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence TYT/AYT bölümü içine genel sohbet ve soru çözüme ek olarak sınav tartışma bölümü açılıp tüm konuların oraya taşınması lazım. Genel sohbet kısmı gereğinden fazla dağınık durumda.
  • Daha durun sinav aciklandi konularini daha acmadilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhtt44

    En başta 2010 geyiğini başlatan tayfa durumu bu hallere getirdi sonrada sürdü gitti inci sözlüğe dönecek gibi görünüyor senin saydıgın meslekteki adam burasa 110 tyt 70 ayt yapan trollere inanmadıgi için foruma uğramıyor e haklilarda
    Vallahi şu troller yüzünden buraya yazma isteği kalmadı. Kendileri çalıp oynuyorlar. Hakikaten forum şuan rezil seviyede. 3 yıldır falan buralardayım kalite çok düştü.
  • Yıllardır forumdayım gördüğüm en rezil sınav senesi buydu. Her yıl troller olurdu ama bu sene kel gibi bilindik adamlarin bile aptal aptal şeyler yazmasi forumun seviyesini çok aşağı çekti.



    Geçen yıl kat kat daha iyiydi, çok fazla rehber ve soru cevap konusu vardı. Bu yıl sadece 2010 troll konuları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interneti kullanmaya başladığımdan beri karşıma hep donanımhaber forumu çıktı,bu sitenin bana yararı çok.
    Sınava hazırlanıyorken de çok yardımı oldu (tabii bu kadar revaçta olmasa da troller tabii ki vardı)
    Ama artık burası saçma sapan bir yere dönüştü en çok primi de bunlara siz veriyorsunuz bütün gün bilgisayar başında milletle dalga geçtiklerini sanıp zaman ölürüyorlar.

    1 hafta sonra sıralama muhabbeti sona erdikten sonra da bu insanlar şu üniversite böyle kötü,bu şehirde sosyallik beklemeyin,15 binin üstünde olan tıp beklemesin,odtü mezunları işsiz kalıyor vs. diyecekler
  • Kesinlikle katılıyorum hocam. 2010 2010 hühhuhu diyerek komik olduğunu sanan arkadaşlar foruma zarar veriyor. Mizah tabiki olacak ama cidden bu sene forumun üretkenliği ve faydası diplerde
  • Hocam malesef artık o eski günler öldü gitti tekrar geri gelirmi bence çok zor yeni kişiler forumu amacına yönelik kullanmıyor
    Geriye kalan tek şey eski bayramlar gibi eski forumdan kalan anılar tanınan güzel insanlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.