Bildirim
DH premium özellikleri nedir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Premium almadığın zaman mesaj artış hızın yavaşlar veya sıfırlanır. Ben 6 aylık sözleşmeyi 4. ayda param olmadığı için bozdum sıfırladılar. Şu an profil resmi bile koyamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_49375180/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
Eset antivüris (5 yıllık)
Kaspersky (3 yıllık)
Ferrari F 458 6 aylık (6 ay sonra alıyorlar)
Bilgisayarında bir sorun olursa kontrole anında geliyorlar (Ömür boyu )
Ban riski yok
Mesaj bekleme süresi yok
Lag yok
4 tanede kangal veriyolar bahçenin dört bir tarafına bağlamak için (Kangallar ölünceye kadar)

-
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Story WriTR
Kaspersky (3 yıllık)
Ban riski yok
Mesaj bekleme süresi yok
Lag yok
4 tanede kangal veriyolar bahçenin dört bir tarafına bağlamak için (Kangallar ölünceye kadar)

O nasıl bir imzadır mübarek.
Sana bir tane sertifika da veriyorlar ayrıca. İşe girerken çoğu şirket göz önünde bulundurur bunu. RDS İle görüşçen
Edit: İmza değilmiş lan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinorosso -- 6 Eylül 2012; 12:40:30 >_____________________________
-
quote:
Kaspersky (3 yıllık)
Ban riski yok
Mesaj bekleme süresi yok
Lag yok

Orijinalden alıntı: vinorosso
Sana bir tane sertifika da veriyorlar ayrıca. İşe girerken çoğu şirket göz önünde bulundurur bunu. RDS İle görüşçen
İmza değil altına sadece normal çizgi çektim
İmza altta bakarsan
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vinorosso
İmza değil altına sadece normal çizgi çektim
İmza altta bakarsan
Yeni uyandım vurmayın
Premium almadığın zaman mesaj artış hızın yavaşlar veya sıfırlanır. Ben 6 aylık sözleşmeyi 4. ayda param olmadığı için bozdum sıfırladılar. Şu an profil resmi bile koyamıyorum.
Mübarek naptın sen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler