Şimdi Ara

DH Premium Gelse ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
4
Favori
28.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Premium Gelse ?


(En Son Oy Tarihi: 25.3.2020)
Giriş
Mesaj
  • " Üyeler bir ay boyunca attıkları her mesaj, açtıkları her konu ve aldıkları her beğeni başına belirli bir puan alacaklar. " ve bu üyelere daha az reklam mı gösterilecek?? sitenin işletme mantığına çok ters b, kere. Çünkü bu site reklamlardan para kazanıyor ve senin bu şekilde tabir ettiğin üyeler zaten aktif kullanıcılar oldukları için reklamalrdan paraları asıl bu üyeler kazandırıyor. Sen para kazandıran elemana daha az reklam gösterirsen bu site yöneticilerinin ayağına sıkması olur. Aksine bu premium üyelerine daha çok reklam göstermeye çalışılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlama sistemine göre böyle nir şey olsa ne olur söyleyeyim solcular bi akpye iki erdoğana sallar birbirlerine 500 tane artı verirler bunu da sabote ederler
    Sonra da aynı şeylere sallamaya premium devam ederler. Seçim zamanı da premium yenilirler. Premium aziz nesin paylaşırlar.
    Bize o zaman hile var lo artılar çalındı hüloo demek kalıyor herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 20 Şubat 2019; 21:47:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Çok daha az reklam

    Come on bro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz şeyler forumda saçma sapan post kasan ergenlerin türemesine neden olur. Forumun çöplüğe dönüşmesinde büyük bir katkı sağlar. Kesinlikle forum yararına olmaz.
    Reklam olayını azaltabilirler. Mesela forumun genişliğini 4:3 yaparak aynı diğer forumların kullandığı gibi bu eski monitörü olanlar için yapılıyor. Ayriyeten kenarlara reklam koyabilmek için alan açılıyor. https://xenforo.com/community/

    Ama açılır reklam kesinlikle olmayacak. Açılır reklamlar herkesi deli ediyor. Yoksa herkes reklam engelleyici kullanmaya devam eder. Siz kullanıcıyı sıkmayacak reklam koyarsanız onlar sırf takıldıkları yere saygıdan reklam engelleyiciyi kapatacaktır.

    Tabi sitenin kullandığı arayüzün eski olmasından kaynaklı yavaşlama sorunları da var. Bu sorunlar reklam koyunca daha çok artıyor. Bir sayfayı açmak bazen 1 dakika bile bulabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drktower -- 20 Şubat 2019; 22:21:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akonay

    Vay be yıllardır Dh premium hesap geyikleri dolaşıyordu,en sonunda onudamı düşündünüz.
    millet beğeni kasmak için saçma sapan konular yorumlar atacak forumu farklı yere çeker benden söylemesi. Yani forumun samimiyetini yok eder.
  • Napar ne eder siz bunu paralı üyeliğe yontarsınız o yüzden hayır diyorum!
  • Böyle bir sistem düşünülmeden önce forumdaki farklı sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yüzlerce kişi forumla ilgili arayüz problemlerinden sürekli şikayetçi. Öncelik olarak mevcut platform iyileştirilsin. Yeni bir sistem gelmesi bence sonradan düşünülebilir.
  • Donanımhaberde senelerdir tek yönde gelişme var. Reklâmlar.

    Şu forum altyapısı yamalı bohçayı bile geçti sürekli biryerleri patlıyor yamamak yerine düzgünce baştan sayfa açıp yavaş yavaş eski konuları ekleyemediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelliklede mobil reklamları çok can sıkıcı. Kaldı ki ben yandex browser+addguard kullanıyorum yani reklamlar engelli ancak sayfa geçişlerinde 8 sn bekliyorum. Emin olun işi bilen adam reklam zaten görmüyor ancak vakit kaybettiriyorsunuz.
  • Forum dh premium olayını kaldıramayacak kadar az işleve sahip bemce. Gelip gelmemesi neredeyse kimseyi etkilemez. Sadece büyük konu sahiplerinin işine gelir o kadar. Ha ne zaman foruma büyük yenilikler gelir içerikler daha düzgünleşir. İşte o zaman bu ihtiyaç doğar. Şuan bir istekten ibaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 21:40:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı görünce troll konusu sandım içeriği okuyunca hemen hemen ona yakın tahmin yapmışım dedim. Verilen vaatler mantıksız, forum mantığına aykırı zaten beğenilmeyen yorumu silme vs.

    Zaten aktif üye sayısı azalıyor günden güne, belirtilen forum sorunları ortalama 2-3 haftada ancak çözülüyor, bunlara çözüm bulmak yerine foruma daha çok sorun oluşturacak yenilikler planlıyorsunuz. Bu gibi öneriler sorunu olmayan, kullanıcı memnuniyeti yüksek olan sitelerde olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 21 Şubat 2019; 0:3:3 >
  • 2005 üyesiyim. O gunden bugüne sürekli sorunlu oldu site. Su anda da ciddi sorunlar var. Forumdaki uyelerin çoğu gitmiş. Eskiden ikinci el bölümüne ilan açardık. Saatler içinde ikinci sayfaya duserdi ilan. Simdi iki gunde geçse birinci sayfada duruyor. Orasida boşalmış. Yediniz guzelim siteyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle gereksiz bir macera arayışı görmedim.

    Verilen örneğe bakarsak korkunç görünüyor yolun sonu da hiç iç açıcı değil, yıllardır forumda efendi efendi takılmış bir sürü forum üyesi var kimisi aktif olarak kullanıyor kimisi de iş güç derken hayatta kendine ayıracak vakit bulamıyor.. Forumu ciddi manada forum olduğu için kullanan insanlar var kimisi problemlerini çözüyor kimisi işine bakıyor..

    Millet zaten stres içerisinde yarın ne olarak diye düşünüyor, bilgisayarını açıp iki dk forumda takılayım diyen adamı da siz strese sokup kaçırın tam olsun iş güç yok ya hani bir de Pre için kassınlar.

    Foruma fazla uğrayamayan bir kişinin durumu otomatikman ikinci sınıfa düşmesi gibi birşeydir bu.
    Forumun asıl problemlerine yönelin oyun oynayacağınıza..
  • Bence premium1, premium2,.......premium15'e kadar sınıflandırmalar olmalı ve premium olmayanların yazıları silik görünmeli

    Hatta paralı konular olmalı giriş 5TL, kullanıcı konuya tıkladımı 5 lira ver tirrek diye popUp açılmalı

    Tanzim günleri de olmalı tanzim günlerinde konulara girmiş 50 kuruş

    Haaa baktınız sistem tutmadı, fikri başka siteden aldık hep onlar yüzünden dersiniz bu aralar tutuyo
  • zaten var olmadığını kim iddaa ettiki..
  • ben zaten hiçbir sitede reklam görmüyorum.

    Dh sayesinde haftada 3000 den fazla reklam engelliyor reklam engelleyici
  • Premium olacaksa parali olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para konusunda hatali yaklasmisim.
    Hali hazirda reklama bogulmusken cok calisin az reklam gorun mantigina gecmek de ne kadar ucretsiz sayilir irdelemek lazim.
    Sirf icerik kaygisiyla yapildigini en azindan bu yonetimle dusunmuyorum.
    Ayrica yarin birgun aylik bilmem ne odeyin +su kadar puan kazanin demeyeceklerinin garantisini versinler suphe ortadan kalksin biz de ****erlari kaldiralim.

    Not. Ayrica sen de bu asabiyette cevap vermeden once bir uyarmayi dene istersen. Forum mayin tarlasi gibi. Nereye bassan biri patliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 21 Şubat 2019; 8:44:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda zaten karşılaşıyoruz yeni nesil maşallah gümbür gümbür saçma salak konular açıyor hatta neyi nereye açacağını bile bilmiyor. Zaten az sayıda paylaşım yapan(sağolsunlar) kaliteli insanlar var. Konu kalitesi yerlerde geziyor birçok kişiyi küstürdünüz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.