Şimdi Ara

DH Popüler Konular Paylaşımı (Önizleme Linki Eklendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Hem kendi bilgilerimi taze tutmak, hem de foruma katkı sağlamak amacıyla, PHP ve jQuery kullanarak küçük bir program yazdım. DH'nin forumdaki popüler konularını bu sayede kendi sitenize ekleyebilecek ve tasarımını değiştirebileceksiniz. Ben açıkçası kodun düzenine pek dikkat etmedim. Üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. 3 dosyadan oluşmakta. Her zamanki gibi her veriyi tek tek çektim ki, öğrenmenize katkı sağlasın. İyi günlerde kullanın.

    Not: Program dh.php'den çalıştırılıyor. dhyukle ve fonksiyon dosyaları da programın çalışması için gereklidir.

    Download:https://yadi.sk/d/2C9tezsPsmmzC

    Önizleme:http://onur.eu5.org/DHpop/dh.php

    Ekran Görüntüsü:

     DH Popüler Konular Paylaşımı (Önizleme Linki Eklendi)

    Sevgiyle kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 5 Temmuz 2016; 14:06:00 >



  • CURL ile siteye bağlanıyorsun:http://forum.donanimhaber.com/getMorePopularMessage_ajax.asp

    Sonra <a href ler ve title="" lar ile istediğin satırı alıp, kendi php sayfanda gosteriyorsun, denemedim ama kodlarını inceledim, tebrik ederim güzel bir çalışma yapmışsın.

    Merak ettim, acaba başka çalışmalarında var mı ? Yada ne üstünde çalışıyorsun ? Ne yapmayı planlıyorsun ?

    Özellikle PHP de uzmanlık alanım "şu konu" dur diyebileceğin bir alan var mı ?
  • Öncelikle bu saatte çalışmamı kayda değer görüp yorum yazdığınız için teşekkürler. Dünya lig tabloları, döviz kurları, burçlar (inanmasam da), fikstürler, özlü sözler, hava durumu botları, film botları, WP temaları yapmak gibi çalışmalarım oldu. Bilirsiniz, veri çekmeler tamamen sitenin yapısını değiştirmemesiyle ayakta kalır. Dolayısıyla onların bazıları hala çalışır, bazıları ise (çoktan beri diğerlerine bakmadım ama) artık çalışmıyor da olabilir. Bir websitem vardı ve bu çalışmaları yayımlıyordum. Şu an ise sadece download linkleri duruyor. En büyük yaptığım iş ise bir WP sitesinin film botu idi. Eskiden WP işlerini parayla yapardım. Fakat sonradan bu tür işler daha çok ilgimi çekti (bot yapımı, veri çekme) ve hobi olarak kendimi bu işe verdim. Bunlarla ilgili iş aramıyorum, maddi sıkıntım yok. Tekrar yorum yaptığınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur89tr, bilgi veridğin için tşkler, sanırım normalde webmaster sitelerine giriyor olmalısın, bu tarz işler ile uğraşanların sanırım uğradığı 3 site var :) Günümüzde bot, site sahiplerinin en çok istediklerinden bir tanesi, çünkü bir site açıyorlar kendilerine ama site bomboş, sonra makale girmek için görevlendirecek birini bulamıyor, kendiside ugraşacak zamanı yok, yada uğraşmak istemiyor ve site hala bomboş siteyi doldurmak için hemen bot yardımlarına koşuyor.

    Peki hiç şöyle bir bot yaptın mı ? veriyi çekeceğin yer sayfalardan oluşuyor, botun sayfalar arası otomatik kendisi geçiş yapması lazım, yani botu kullanacak kişi sayfaları teker teker girmeyecek. Sadece istediği kategorinin linkini girecek, sonra bot o kategoride ne kadar sayfa varsa her bir sayfayı bulup veri tabanına sayfa isimlerini yazacak, önce, sonra o işlem bittikten sonra ise, veri tabanına kaydedilmiş, her bir sayfaya teker teker girip veri çekme işlemini yapıcak.

    Birde wikipedia.org den veri çekmeyi denedin mi hiç ?
  • Arkadaşla PM ile mesajlaştık.

    Önizleme Linki eklenmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.